|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ten drugi mecz w Pragwaju też powinien być bramkowy.Nacional ma już mistrza.Z drugiej strony chłopaki ze wzgórza Porteno jak wygraja to zajmuja 3 miejsce. Cholera wie jakie tam sa układy.Oba kluby ze stolicy. W drugim meczu patrzac na h2h to warto zagrac cerro ja przynajmniej gram kursy ok @4
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Tak, spokojnie odblokujesz chyba ze chciales zamknac na zawsze albo ze masz problem z hazardem wtedy pozamiatane.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja praktycznie poza wiadomym betem nie gram nigdzie. Ostatnio wpłaciłem trochę kasy do sportingbeta (zachecony promocją MB), ale serce mnie bolało, kiedy musiałem grać zakłady po kursach średnio o 15-20% niższych niż w becie. W becie na azjanie 1.80 w sportingu w tym samym czasie 1.60. Wiadomo, że nie gra się jednego spotkania tylko kilkanaście, ba kilkadziesiąt dziennie, straty jak łatwo policzyć są kolosalne. Iwdakuno - polecam napisać do angielskiego supportu, może odblokują. Jak nie to konto na żonę 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja praktycznie poza wiadomym betem nie gram nigdzie. Ostatnio wpłaciłem trochę kasy do sportingbeta (zachecony promocją MB), ale serce mnie bolało, kiedy musiałem grać zakłady po kursach średnio o 15-20% niższych niż w becie. W becie na azjanie 1.80 w sportingu w tym samym czasie 1.60. Wiadomo, że nie gra się jednego spotkania tylko kilkanaście, ba kilkadziesiąt dziennie, straty jak łatwo policzyć są kolosalne. Iwdakuno - polecam napisać do angielskiego supportu, może odblokują. Jak nie to konto na żonę  Mógłbym na zonę,ale nie skapna się? Nie mam w żadnym buku driugiego konta jeszcze i raczej nie planuję.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kiedyś ludzie zakładali tam konta na chomiki i świnki morskie, przechodziło. Potem słusznie wzmocnili uwiarygodnienie gracza, pamiętam wynurzenia gościa na tym forum, jak płakał, że bet mu skonfiskował środki po tym jak założył konta całej swojej klasie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kurs w przerwie na Paragwajska na over 3,5. Sportingbet 1.118 ,Bet 365 1,22.Jest róznica i to duża.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeśli zrobisz to na rympałkę to się połapią. Jeśli inteligentnie to nie 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Zaloz na zone, jakby byly problemy to wystarczy ze potwierdzi ze to ona gra i nie bedzie problemu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie jestem przekonany jak to jest w ich regulaminie. Na pewno nie wolno Ci brać bonusa ! Nie wiem ,czy dozwolone jest granie z jednego ip, itp itd. Zaraz sprawdzę.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zaloz na zone, jakby byly problemy to wystarczy ze potwierdzi ze to ona gra i nie bedzie problemu. Czyli generalnie ,że jest to samo nazwisko,adres to nie przeszkadza? W sumie papiery do weryfikacji wszystkie ma.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie jestem przekonany jak to jest w ich regulaminie. Na pewno nie wolno Ci brać bonusa ! Nie wiem ,czy dozwolone jest granie z jednego ip, itp itd. Zaraz sprawdzę. Ciekawe jak dochodza ,że jest jedno i to samo IP. Ja mam neta w Neostradzie i adres IP jest zmienny na bank.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Siadło tempo coś w tym Paragwaju,chyba zaczekam na drugi mecz,albo zagram na over/under baseball.O 1.10 w ESPN America jest mecz live
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Bonus tez mozesz dostac. Zaloz i zweryfikuj konto, to buk ktory jebie graczy tylko jak wyludzaja grubo bonusy, ze na cala klase konta albo na cala wies.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ip to masz zmienne, ok, ale trzeba modem zresetować. Poza tym masz pliki cookies, na to też prosta metoda - założyć dwa osobne konta na komputerze. Jest jeszcze możliwość odczytania id dysku twardego, ale to akurat można zablokować. A tak w ogóle - napisz do angielskiego supportu. Jak nie odblokują, wtedy można próbować ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bonus tez mozesz dostac. Zaloz i zweryfikuj konto, to buk ktory jebie graczy tylko jak wyludzaja grubo bonusy, ze na cala klase konta albo na cala wies. W sumie pasowałoby mi .Bet 365 ma opcje wpłat/wypłat Click2Pay.Wypłata kartą C2P z bankomatu to tylko 3 EUR, Neteller kurewsko drogi,nie opłaca sie robić wypłat bankomatowych w Polsce. MB konto mi zamknęli za notoryczne wypłaty wygranych od buków,bez robienia wpłat przez MB. Swoją drogą to ludzie kombinują,robią różne wałki i nic,a ja w sumie niczego strasznego nie przeskrobałem i same utrudnienia.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
MB Ci konto też zamknęło? To ja już nic nie rozumiem ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ip to masz zmienne, ok, ale trzeba modem zresetować. Poza tym masz pliki cookies, na to też prosta metoda - założyć dwa osobne konta na komputerze. Jest jeszcze możliwość odczytania id dysku twardego, ale to akurat można zablokować. A tak w ogóle - napisz do angielskiego supportu. Jak nie odblokują, wtedy można próbować ... Dzieki,dzięki bardzo.Z rok temu pisałem już do nich,nie pamiętam dokładnie tylko czy na pl czy ang i dupa blada.Chyba napisałem do ang a i tak przekazali do polskiego supportu. Dzwoniła jakas gówniara mi na komórkę po polsku i powiedziała,że konto nie może zostać odblokowane,życzyła miłego dnia i się rozłączyła.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pewnie im trochę naubliżałeś  Pamiętasz chociaż ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|