|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
akagi Wasza kadra pilkarska budzi respekt Na papierze - tak.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
akagi co myślisz o Pączku ? lubisz je jeść ostatnio zauważyłem
jak teraz ? przejadły Ci się ? Trudny mecz, są łatwiejsze.  Flipka powinna ja ogarnac... ostatnio lepsza forma, jak dla mnie Flipka all day long  Czas chyba na paczusia zeby juz wpadla do brzusia 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Dzień doberek, chciałbym się wszystkim przywitać i przedstawić, co niniejszym czynię. Na dzisiaj gram Bartoli - wygląda dobrze na korcie [w sensie formy tenisowej oczywiście  ]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zastanawiam sie nad DelPotro jutro... urwie cos...??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak teraz ? przejadły Ci się ? Trudny mecz, są łatwiejsze.  Flipka powinna ja ogarnac... ostatnio lepsza forma, jak dla mnie Flipka all day long  Czas chyba na paczusia zeby juz wpadla do brzusia  jestem odmiennego zdania, pączek gra b.dobrze agresywnie jak zawsze, wchodzi w kort i szybko kończy, Flipka nie da rady a połówka na szlemie to i tak ogromny sukces.. Pączek 2:0 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzień doberek, chciałbym się wszystkim przywitać i przedstawić, co niniejszym czynię. Na dzisiaj gram Bartoli - wygląda dobrze na korcie [w sensie formy tenisowej oczywiście  ] Witam  fajna ksywka  Masz jeszcze jakies typy..?? Od dawna sponsorujesz buki...??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oj beda wiazanki na JJ lecialy jutro... ohj beda 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
akagi Wasza kadra pilkarska budzi respekt Na papierze - tak.  jak nie wejdziecie do LM to lige zjecie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzień doberek, chciałbym się wszystkim przywitać i przedstawić, co niniejszym czynię. Na dzisiaj gram Bartoli - wygląda dobrze na korcie [w sensie formy tenisowej oczywiście  ] O, i już wzbudziłeś moją sympatię. Kultura, to rozumiem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak teraz ? przejadły Ci się ? Trudny mecz, są łatwiejsze.  Flipka powinna ja ogarnac... ostatnio lepsza forma, jak dla mnie Flipka all day long  Czas chyba na paczusia zeby juz wpadla do brzusia  jestem odmiennego zdania, pączek gra b.dobrze agresywnie jak zawsze, wchodzi w kort i szybko kończy, Flipka nie da rady a połówka na szlemie to i tak ogromny sukces.. Pączek 2:0  Pewnie ze duzy, tylko apetyt rozsnie w miare jedzenia, jak dla mnie Flipka jesli w garnku sie nie zagotuje to powinna dzisiaj swietowac  Wedlug mnie belgijka duzo solidniejsza w ostatnim czssie 
|
|
|
|
|
aka Schranzer
|
|
aka Schranzer
[ Linked Image] [ Linked Image] Zależy, jak leży. Do brzydkich nie należy, a wygląda na to, że osobowość ma ciekawą. Bierz się za nią dupajasiu póki wolna i uległa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak nie wejdziecie do LM to lige zjecie  Urban już się wypowiadał, że sezon długi, a potem i tak punkty się dzieli na 2, to zdąży odrobić straty. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Paczek w meczu ze Stephens tylko 4/10 pod siata wiec moze juz wyleczona zotala z latania do siaty  zreszta dupsko duze... nie chce sie biegac ;D
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
akagi ty myslisz ze jak pierwszy raz cos tu napisalem to ze niby takze pierwszy raz stawiam i w ogole jestem ciemny w tym temacie, moze tez wczoraj sie urodzilem, hehe chcialbym, a ty nie badz takim ojcem opatrznosci co niby pozjadal wszystkie madrosci i szaleje na forum, duzo gadasz ale nie o tym co trzeba, wolalbym jakos opinie o kims konkretnym a nie anegdoty jak to gorale sie żalą na swoja slaba pamiec
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no z tego co ja widze to wszyscy Age faworyzuja, a wtedy ona najczesciej zawodzi eksperci, komentatorzy, bukmacherzy za lisica, zdanie ludzi z mecz.pl raczej do niej nie dojdzie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co sie dzieje z dupajasiem i Damianho?To teraz Roger #17?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
akagi ty myslisz ze jak pierwszy raz cos tu napisalem to ze niby takze pierwszy raz stawiam i w ogole jestem ciemny w tym temacie, moze tez wczoraj sie urodzilem, hehe chcialbym, a ty nie badz takim ojcem opatrznosci co niby pozjadal wszystkie madrosci i szaleje na forum, duzo gadasz ale nie o tym co trzeba, wolalbym jakos opinie o kims konkretnym a nie anegdoty jak to gorale sie żalą na swoja slaba pamiec  ....wlasnie do roboty a nie nam tu sypac anegdoty z zycia wziete... no co Ty 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Dziękuję wszystkim za ciepłe przywitanie. Jeżeli chodzi o typy na dzisiaj to na razie nic więcej nie mam. Z jutrzejszych Jurek po seta @1.65 grubo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To co ty byś wolał, to mnie średnio interesuje, jasny człowieku.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|