|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tomaszewski z pajacykiem wanio juz na poczatku 3 seta dali wygrana isi wiec nie moglo sie inaczej skonczyc pajacow nie da sie sluchac za marzenia nie karzą, dla mnie to Lisicka miała ją ogarniętą cały mecz tylko w 2 secie poczuła się za pewnie  ta na poczatku 3 pewnie kursami handlowała hehe poczatek trzeciego był konsekwencją tego ze w drugim pajacowała, ale ogarnęła więc
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ale czemu Wy bronicie takiego beztalencia? Możecie mi to wytłumaczyć?   Ty masz za to talent BORIS BECKER Z TEJ STRONY ŁYSO????????????????
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nagle tłumy wzięło na refleksje jakby dzisiaj grała inaczej niż zwykle.
I tak podanie poprawiła w porównaniu z tym co było 2 lata temu.
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Ale czemu Wy bronicie takiego beztalencia? Możecie mi to wytłumaczyć?   Ty masz za to talent BORIS BECKER Z TEJ STRONY ŁYSO???????????????? Czyli rudy wredny ch...j 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale co to za sukcesy? wygrane w podrzędnych turniejach plus win w Miami i finał Wimbla w zeszłym roku... trochę mało jak na byłą #2 światowego tenisa i "najlepszą polską tenisistkę" Jeśli ma kasę i możliwości to przez te kilka lat co jej zostało powinna zapierdalać żeby wyeliminować swoje mankamenty i zapisać się w historii tenisa w jakiś bardziej pozytywny sposób niż "urwała seta Serenie Williams w finale Wimbledonu" skonfrontuj ze swoimi obojętne jaką dziedzinę wymienisz - myślę a nawet jestem pewien ,że nie jesteś w stanie wygrać seta z nr 1 na świecie bez względu na to jaką dyscyplinę/zawód/inne zajęcie podasz
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Ale czemu Wy bronicie takiego beztalencia? Możecie mi to wytłumaczyć?  bzydka jak noc, chamska, przebijaczka, ale nasza  sabina za to piekna jak zachod slonca, a usmiech jej to juz nokautuje po calosci
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
powiedzcie mi, bo nie bardzo się orientuję, czy nauczyć się serwować precyzyjnie i nawet choćby średnio mocno to taka sztuka? czy paszczur jest ułomny w tej kwestii czy zbyt leniwy? z czego ma ten serw isc ? Z tej rączki 17 cm w biku ? I tych ramionek ?  no to jak już się zdecydowała na kariere i ma zamiar sukcesy osiagać to siłownia i ćwiczenia wzmacniające ramiona i obręcz barkową a nie zakupy z siostrunią... Pierdolisz głupoty. Poszłaby 5kg w góre to by przestała biegać w ogóle i spierdoliłaby się do 3ciej dzesiątki. Wtedy dopiero byście mieli powody do narzekania. Niżej jest pełno dupek co pewno celują w 100kg na sztandze, a na korcie nie potrafią nic. a kto jej każe robić masę? czytajcie ze zrozumieniem, powiedziałem o wzmocnieniu ramion i obręczy barkowej żeby jej sił nie brakowało w takich momentach jak dziś i żeby nie przegrywała wygranego meczu przez brak serwisu. Nie napisałem też nigdzie że ma serwować jak Serena czy Szpara tylko siłę nadrobić precyzją...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wklej ktos zdjecie radwy,po porazkach po walce tez by wypadalo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ale czemu Wy bronicie takiego beztalencia? Możecie mi to wytłumaczyć?   Ty masz za to talent BORIS BECKER Z TEJ STRONY ŁYSO???????????????? Czyli rudy wredny ch...j  Ale z talentem!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na Bartoli będzie pewnie z 1.5, ale i tak myślę że warto zagrać. 1.5 to dostaniesz na Lisicki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale co to za sukcesy? wygrane w podrzędnych turniejach plus win w Miami i finał Wimbla w zeszłym roku... trochę mało jak na byłą #2 światowego tenisa i "najlepszą polską tenisistkę" Jeśli ma kasę i możliwości to przez te kilka lat co jej zostało powinna zapierdalać żeby wyeliminować swoje mankamenty i zapisać się w historii tenisa w jakiś bardziej pozytywny sposób niż "urwała seta Serenie Williams w finale Wimbledonu" skonfrontuj ze swoimi obojętne jaką dziedzinę wymienisz - myślę a nawet jestem pewien ,że nie jesteś w stanie wygrać seta z nr 1 na świecie bez względu na to jaką dyscyplinę/zawód/inne zajęcie podasz następny... czy wy nie umiecie czytać? piszę cały czas że mogłaby popracować nad serwisem bo to jej największy mankament, a Ty mi o porównywaniu suckesów wyskakujesz. Przypominam Ci że to ona zdecydowała się być zawodową tenisistką i jej powinno zależeć na tym by być kiedyś #1, ja odnoszę sukcesy jako amator w swoich amatorskich dziedzinach i nic Ci do tego, nie jestem osobą publiczną i nie masz najmniejszego prawa się w to wpierdalać...
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Na Bartoli będzie pewnie z 1.5, ale i tak myślę że warto zagrać. 1.5 to dostaniesz na Lisicki wybadales czemu ma taki nick? 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Jurek jako 2 mecz jutro 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a kto jej każe robić masę? czytajcie ze zrozumieniem, powiedziałem o wzmocnieniu ramion i obręczy barkowej żeby jej sił nie brakowało w takich momentach jak dziś i żeby nie przegrywała wygranego meczu przez brak serwisu. Nie napisałem też nigdzie że ma serwować jak Serena czy Szpara tylko siłę nadrobić precyzją... To oczywiste, że pracuje na siłowni jak każdy inny. I tak zrobiła postępy w porównaniu z tym co było 2 lata temu. Tylko jak przesadzi z siłownią to przestanie grać całkowicie, każdy ma inne warunki i inny styl.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a ja mam Sabinę na WIN w Wimbledonie  per 170  ale jeszcze Bartoli a po milion nie brales ?:D a moze za milion per170  za 170 ,miliona jeszcze nie mam  ale Tobie go zycze
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale co to za sukcesy? wygrane w podrzędnych turniejach plus win w Miami i finał Wimbla w zeszłym roku... trochę mało jak na byłą #2 światowego tenisa i "najlepszą polską tenisistkę" Jeśli ma kasę i możliwości to przez te kilka lat co jej zostało powinna zapierdalać żeby wyeliminować swoje mankamenty i zapisać się w historii tenisa w jakiś bardziej pozytywny sposób niż "urwała seta Serenie Williams w finale Wimbledonu" skonfrontuj ze swoimi obojętne jaką dziedzinę wymienisz - myślę a nawet jestem pewien ,że nie jesteś w stanie wygrać seta z nr 1 na świecie bez względu na to jaką dyscyplinę/zawód/inne zajęcie podasz następny... czy wy nie umiecie czytać? piszę cały czas że mogłaby popracować nad serwisem bo to jej największy mankament, a Ty mi o porównywaniu suckesów wyskakujesz. Przypominam Ci że to ona zdecydowała się być zawodową tenisistką i jej powinno zależeć na tym by być kiedyś #1, ja odnoszę sukcesy jako amator w swoich amatorskich dziedzinach i nic Ci do tego, nie jestem osobą publiczną i nie masz najmniejszego prawa się w to wpierdalać... To najpierw przeczytaj co napisałeś cytuję "co to za sukcesy ? " A co z ciebie za ekspert ,żeby ją krytykować ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeszcze brakuje żeby forumowi specy zaczeli wytykać błędy Samprasowi bo przecież nigdy nie wygrał RG...
Widocznie nieprofesjonalnei podchodził do zawodu który wykonywał
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale co to za sukcesy? wygrane w podrzędnych turniejach plus win w Miami i finał Wimbla w zeszłym roku... trochę mało jak na byłą #2 światowego tenisa i "najlepszą polską tenisistkę" Jeśli ma kasę i możliwości to przez te kilka lat co jej zostało powinna zapierdalać żeby wyeliminować swoje mankamenty i zapisać się w historii tenisa w jakiś bardziej pozytywny sposób niż "urwała seta Serenie Williams w finale Wimbledonu" skonfrontuj ze swoimi obojętne jaką dziedzinę wymienisz - myślę a nawet jestem pewien ,że nie jesteś w stanie wygrać seta z nr 1 na świecie bez względu na to jaką dyscyplinę/zawód/inne zajęcie podasz następny... czy wy nie umiecie czytać? piszę cały czas że mogłaby popracować nad serwisem bo to jej największy mankament, a Ty mi o porównywaniu suckesów wyskakujesz. Przypominam Ci że to ona zdecydowała się być zawodową tenisistką i jej powinno zależeć na tym by być kiedyś #1, ja odnoszę sukcesy jako amator w swoich amatorskich dziedzinach i nic Ci do tego, nie jestem osobą publiczną i nie masz najmniejszego prawa się w to wpierdalać... analogicznie ona odnosi sukcesy w dziedzinach profesjonalnych i tez nie masz prawa sie w to wpierdalac
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Wszyscy wypierdalać mi stąd!!! 
|
|