|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
paes/stapenk dziady  a sugerowalem dodigów  dali rade jednak tak pamietam, graty 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No dobra koniec emocji na dzisiaj trzeba obstawić koniki .... w oko zagraj w najgorszej spelunie w miescie jak brak Ci emocji 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
widze, ze forma w głupocie niektórych nie opuszcza  najlepszy jest boris becker aka poldebil- brama karier, wyrocznia talentu  jak czytam idiotów kwestionujących pracę ludzi od przygotowania fizycznego, technicznego, motorycznego numeru 4 na świecie to jedyne co pozostaje to złapać za łeb i walić o ścianę dokąd nie spłynie. jak głupim trzeba być żeby nie ogarniać, że każdy ma inne predyspozycje i nie można u wszystkich opierać gry na sile.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
myslisz ze tak latwo dostac sie na forum mecz.pl?przed rejestracja kazdy musi udowodnic ze zasluguje na plakietke
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tecau/Mirza po set @2.62 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
widze, ze forma w głupocie niektórych nie opuszcza  najlepszy jest boris becker aka poldebil- brama karier, wyrocznia talentu  jak czytam idiotów kwestionujących pracę ludzi od przygotowania fizycznego, technicznego, motorycznego numeru 4 na świecie to jedyne co pozostaje to złapać za łeb i walić o ścianę dokąd nie spłynie. jak głupim trzeba być żeby nie ogarniać, że każdy ma inne predyspozycje i nie można u wszystkich opierać gry na sile. domyslam sie ze głównie posta adresujesz do marzano 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
myslisz ze tak latwo dostac sie na forum mecz.pl?przed rejestracja kazdy musi udowodnic ze zasluguje na plakietke mysle, ze tak skoro damianek na 10 koncie już śmiga 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
![[Linked Image from fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net]](https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/q71/s720x720/994208_10151587552081026_2061263719_n.jpg) Rafito wraca do formy, 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
myslisz ze tak latwo dostac sie na forum mecz.pl?przed rejestracja kazdy musi udowodnic ze zasluguje na plakietke mysle, ze tak skoro damianek na 10 koncie już śmiga  nie mam takich znajomosci jak niektorzy cwaniaki co sobie robia samowolke a banow nie dostaja, ja za kupe w glowe dostalem permanentnego ale ty anfa dobrze ze jestes wszystkowiedzacy user, moze nam wyjasnisz wszystko, od razu podaj date wygrania szlema przez isie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
widze, ze forma w głupocie niektórych nie opuszcza  najlepszy jest boris becker aka poldebil- brama karier, wyrocznia talentu  jak czytam idiotów kwestionujących pracę ludzi od przygotowania fizycznego, technicznego, motorycznego numeru 4 na świecie to jedyne co pozostaje to złapać za łeb i walić o ścianę dokąd nie spłynie. jak głupim trzeba być żeby nie ogarniać, że każdy ma inne predyspozycje i nie można u wszystkich opierać gry na sile. domyslam sie ze głównie posta adresujesz do marzano  to nie jest imienne. zawodnik ma swoich ludzi od wszystkiego, nie jest brany z pola czy z orlika. napiszcie @ do wiktorowskiego- tomek zjebałeś karierę radwańskiej bo jakby miała 8cm więcej w barkach i 3cm w bicku to by urwała 8pkt więcej serenie... jedynie śmieję się z jedynego powiernika talentu ze zmarnowanym życiem na internecie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
myslisz ze tak latwo dostac sie na forum mecz.pl?przed rejestracja kazdy musi udowodnic ze zasluguje na plakietke mysle, ze tak skoro damianek na 10 koncie już śmiga  nie mam takich znajomosci jak niektorzy cwaniaki co sobie robia samowolke a banow nie dostaja, ja za kupe w glowe dostalem permanentnego ale ty anfa dobrze ze jestes wszystkowiedzacy user, moze nam wyjasnisz wszystko, od razu podaj date wygrania szlema przez isie a co mnie obchodzi jakieś wygrywanie szlema?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
szukales czy przez przypadek znalazles 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a co mnie obchodzi jakieś wygrywanie szlema? no jasne wielki anfa wbija na czat tylko sie spinac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
myslisz ze tak latwo dostac sie na forum mecz.pl?przed rejestracja kazdy musi udowodnic ze zasluguje na plakietke mysle, ze tak skoro damianek na 10 koncie już śmiga  nie mam takich znajomosci jak niektorzy cwaniaki co sobie robia samowolke a banow nie dostaja, ja za kupe w glowe dostalem permanentnego ale ty anfa dobrze ze jestes wszystkowiedzacy user, moze nam wyjasnisz wszystko, od razu podaj date wygrania szlema przez isie a co mnie obchodzi jakieś wygrywanie szlema? Nie dogadasz się z hejterami. Dla nich Nadal był nikim dopóki nie wygrał US Open. Teraz jest już kimś, ale za to jest sterydziarzem i mu sie kolanka psują więc to takby się nie liczy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a co mnie obchodzi jakieś wygrywanie szlema? no jasne wielki anfa wbija na czat tylko sie spinac no ale co mnie obchodzi czy ktoś wygra szlema i kiedy? mozesz mi powiedziec?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[ Linked Image] Apropos Backera 
|
|