|
|
addict
|
|
addict
to wszystko ok. Pan Bohdan jak na swoj wiek i tak daje rade.... ale za te jego proroctwa i zapeszanie... szczere "przednia ćzesc ciała mężczyzny w tylną" malo tv za okno nie wy...outowałem... sorry
|
|
|
|
|
Lucio Fulci Forever
|
|
Lucio Fulci Forever
to wszystko ok. Pan Bohdan jak na swoj wiek i tak daje rade.... ale za te jego proroctwa i zapeszanie... szczere "przednia ćzesc ciała mężczyzny w tylną" malo tv za okno nie wy...outowałem... sorry  nie mamy nikogo więcej niż 92 letniego dziadka do komentowania tenisa. Przykre.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak mozn mowic sie isa walczyla dzielnie jak ona oddala seta z 3*-0. Dla mnie to nie jest dzielnosc tylko zwykle frajerstwo wypuszczenie zyciowej szansy z rąk
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
to wszystko ok. Pan Bohdan jak na swoj wiek i tak daje rade.... ale za te jego proroctwa i zapeszanie... szczere "przednia ćzesc ciała mężczyzny w tylną" malo tv za okno nie wy...outowałem... sorry  nie mamy nikogo więcej niż 92 letniego dziadka do komentowania tenisa. Przykre. No jak powiedzial, ze on juz wie ze radwa wygrala przy 3:0 to juz wiedzialem, ze bedzie kaplica. Juz nie wspominajac o tych zapeszaniach Lisieckiej do powrotu do wspanialego tenisa...z pierwszego seta.. Pozdro do ciasnej kabiny komentatorskiej 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Agusia  kolejny raz dowiedziała się, że Wimby defensywą nie wygra. Zdziwiona wielce tym była. Hewitt dal rade 
|
|
|
|
|
Lucio Fulci Forever
|
|
Lucio Fulci Forever
jak mozn mowic sie isa walczyla dzielnie jak ona oddala seta z 3*-0. Dla mnie to nie jest dzielnosc tylko zwykle frajerstwo wypuszczenie zyciowej szansy z rąk zły mecz oglądałeś było 3:0*. To tylko jedno przełamanie. Przy kapitalnym serwisie Lisickiej jednak za mało.
|
|
|
|
|
Lucio Fulci Forever
|
|
Lucio Fulci Forever
Agusia  kolejny raz dowiedziała się, że Wimby defensywą nie wygra. Zdziwiona wielce tym była. Hewitt dal rade  Hewitt miał serwis 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Agusia  kolejny raz dowiedziała się, że Wimby defensywą nie wygra. Zdziwiona wielce tym była. Hewitt dal rade  Hewitt miał serwis  kiedy ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
lata 2001-2002 to musiała być wyjątkowa mizeria w atp że wtedy rządziły roddicki i roddy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
lata 2001-2002 to musiała być wyjątkowa mizeria w atp że wtedy rządziły roddicki i roddy i hewitty
|
|
|
|
|
Lucio Fulci Forever
|
|
Lucio Fulci Forever
lata 2001-2002 to musiała być wyjątkowa mizeria w atp że wtedy rządziły roddicki i roddy masa świetnych meczy 
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
ale się dzisiaj działo na forum  moim faworytem jest Kamilosx i m.in. ten post HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA RADWAŃSKA  Taki człowiek jak ona, takie mentalne zero i taki sport jak damski tenis w ogóle nie powinny być popularne w naszym kraju. Radwańska to jest TOTALNE NIC. po jutrzejszym meczu Jurka czekam na podobne kąski. i mówi to gościu który ma w avatarze Verdasco mentalnego miszcza 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
trudno mowic o tym, ze Roddick rzadzil. Byl na topie, ale max. co zrobil z tego co pamietam to 2 finaly szlemow w rok, w tym ten US Open gdzie oszukali Nalbiego
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A to wszystko dlatego, że Bohdan zaksięgował w drugim secie. Powiedział "Ja powtórzę, ja nie wierzę, że Radwańska może ten mecz przegrać, ja w to nie wierzę" Wtedy Krzysiu "Przychlast" Wanio przypucował się: "Tak Panie Bohdanie, ja również nie wierzę" i padł sytuacyjny żart "Może założymy tu w kabinie mini kółko niewierzących?" Następnie była cisza w 3cim jak Lisicka wyszła na 5:4, ale po wyjściu na 6:5 Agnieszki została przypomniana ważna kwestia przez pana BT: "Ja powtórzę, ja nie wierzę w to, że Agnieszka dziś przegra" 20 minut później Bodzio musiał uwierzyć.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to wszystko ok. Pan Bohdan jak na swoj wiek i tak daje rade.... ale za te jego proroctwa i zapeszanie... szczere "przednia ćzesc ciała mężczyzny w tylną" malo tv za okno nie wy...outowałem... sorry  nie mamy nikogo więcej niż 92 letniego dziadka do komentowania tenisa. Przykre. sidor lewandowski z eurosportu jak dla mnie swietnie komentuja wiktorowski tez dawal rade ale go pisia zabrala
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rozumiem Wasze ( nasze ) rozgoryczenie z powodu wyniku Agusi, ale czas płynie do przodu. Jest jeszce Dzej Dzej i na tym się skupmy, bo co nam zresztą jeszcze w tym Wimbie pozostało. 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
to wszystko ok. Pan Bohdan jak na swoj wiek i tak daje rade.... ale za te jego proroctwa i zapeszanie... szczere "przednia ćzesc ciała mężczyzny w tylną" malo tv za okno nie wy...outowałem... sorry  nie mamy nikogo więcej niż 92 letniego dziadka do komentowania tenisa. Przykre. sidor lewandowski z eurosportu jak dla mnie swietnie komentuja wiktorowski tez dawal rade ale go pisia zabrala a stopa i domanski ?
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
Sidor już na ES nie komentuje. Domański chłopie to jest dramat.
Stopa najlepszy komentator obecnie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to wszystko ok. Pan Bohdan jak na swoj wiek i tak daje rade.... ale za te jego proroctwa i zapeszanie... szczere "przednia ćzesc ciała mężczyzny w tylną" malo tv za okno nie wy...outowałem... sorry  nie mamy nikogo więcej niż 92 letniego dziadka do komentowania tenisa. Przykre. sidor lewandowski z eurosportu jak dla mnie swietnie komentuja wiktorowski tez dawal rade ale go pisia zabrala a stopa i domanski ? stopa i te jego monologi juz mi obrzydly, a domanski smiechowy troche
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sidor jest przechuj, świetnie się go słucha. Ale dawno go nie było chyba na ES? On ma pod opieką jakąś juniorkę jako coach i chyba póki co komentowanie się skończyło. Stopa też jest dobry grajek, historii Tomka Lorka też fajnie posłuchać. A z tych średniaków Lewandowski i Celt dają radę. 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|