Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 62 z 129 1 2 60 61 62 63 64 128 129
P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
Originally Posted by Napoleon
Andy dzisiaj podejrzewam znajdzie sposob na serwis Jurka, i dobrze bedzie na returnie operował niestety.

A ja mysle ze Andy bedzie puszczal duze baki przy swoim slabym drugim serwisie laugh

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ja tam w Juana bardziej wierze ze cos zdziała smile
Moim zdaniem także Del Portek ma większe szanse wygrać z Djokiem niż Jurson z Marejem

D
Pooh-Bah
Pooh-Bah
D Offline
Originally Posted by tronk
Originally Posted by dexter_AS
Originally Posted by DaVeY
oj jakbym chcial zeby Jurek dzisiaj pozamiatal tym rudzielcem i zamknął tym Angolom paszcze laugh

Rudy pozamiatana Jurkiem i zamnknie paszcze wszystkim znaffcom w Polsce, którzy to jak grzyby po deszczu się pojawili

chciałbym byś światkiem finału z JJ, ale jestem realistą... wszyscy widzą plusy Polaka i minusy Andy'ego, nikt nie widzi minus Jurka i plusów Szkota... ok 19 będzie jasne wszystko ...

laugh co do meczu to dasco jak zagroził marejowi to jerzy nie ma zadnych szans? tez jestem realista ale ten Wimbledon juz tyle razy nas zaszokował ze nie ma nic na 100%, niech jerzy go pogoni, daj mu Boże

o matko pawiaco ja napisałem ...
shocked shocked zostanie dla potomności ... nie wiem co to za słowo stworzyłem wink

tak obiektywnie, który mecz Murray- Verdasco Kubot- JJ stał na wyższym poziomie?
fajnie byłoby zobaczyć Jurka w finale, jak serwis będzie siedział jak z Almagro i fh, Szkot może troszkę się denerwować ... kto wie wink

odpadł Nadal, odpadł Federer ... jak mówisz, daj Boże wink

T
you'll never walk alone
you'll never walk alone
T Offline
eyyseric z zekiciem kort blokuja parowy dla busty i rubena blush

Pooh-Bah
Pooh-Bah
tronk jak wczoraj było po Paesach,bo nie śledzilem, standartowo tank ?

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
Originally Posted by Sensei65
Moim zdaniem także Del Portek ma większe szanse wygrać z Djokiem niż Jurson z Marejem

Oby.... Del Potro jak w transie.... a juz pokonal Djoko wiec nic nie wiadomo nigdy wink mysle ze DELPOTRO I JJ 3:0,3:1,3:2 w kombinacjach jest dobrym zakladem na dzisiaj wink przy 3:0 i 3:0 ako 350 wiec warto postawic dwojke zaoszczedzona z reszty z zakupow laugh

T
you'll never walk alone
you'll never walk alone
T Offline
Originally Posted by beatles
tronk jak wczoraj było po Paesach,bo nie śledzilem, standartowo tank ?

standardowo

N
I Love This Game
I Love This Game
N Offline
Originally Posted by pindoool

Oby.... Del Potro jak w transie.... a juz pokonal Djoko wiec nic nie wiadomo nigdy wink mysle ze DELPOTRO I JJ 3:0,3:1,3:2 w kombinacjach jest dobrym zakladem na dzisiaj wink przy 3:0 i 3:0 ako 350 wiec warto postawic dwojke zaoszczedzona z reszty z zakupow laugh

Nie ogladales reklamy ING, ta pani co tam występuje powiedziała by ci ze nie zaoszczędziłeś bo nie masz na koncie. tongue

N
I Love This Game
I Love This Game
N Offline

Nie ogladales reklamy ING? Ta pani co tam występuje powiedziała by ci ze nie zaoszczędziłeś bo nie masz na koncie. tongue

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
Ja mysle ze warto dwojeczke przeznaczyc, a na konto wjedzie wtedy "grubo" wink JJ w gazie I delpotro tez nie obliczalny... zaden wynik mnie nie zdziwi tutaj wink napewno mniej niz przegrana Rafy z kim... ?? Darcisem...?? laugh

M
Pooh-Bah
Pooh-Bah
M Offline
Originally Posted by Lokus
Originally Posted by mazik
Originally Posted by beatles
Originally Posted by mazik
Jasne oli, ale trochę judaszem zapachniało, siedzi sobie naprzeciw nagrywa kalkulatorem i potem biegnie do pudelka, mógł mu dać ostrzeżenie, pogadać z nim czy coś a nie sprzedać jak jakaś kurwa ludzka.
Napoleon - link był wczesniej, masz http://sport.tvn24.pl/pilka-nozna,105/poszedl-obstawic-radwanska-juz-nie-gwizdnie-koniec-kariery-siejewicza,337643.html

nie znasz sprawy, nie truj dupy, zadna komorka, na monitoringu jest
sam trujesz dupę, pisze to co jest na necie a na necie jest nagranie komórką, gdyby nie ten kabel to by to nie wyszło, no ale cóż zyjemy w czasach gdzie bycie szmatą jest pochwalane
jak zwykle, zlym gosciem jest ten, ktory gra wedlug zasad, a kombinator ok. Ciekawe, ze przez takich ludzi potem jest rzyganie na quasi.
Nie bronie Siejewicza, zrobił źle jeśli miał zakaz, ale co komu do tego? Chciałbyś aby Cię ktoś podpierdolił co nie ma z tym nic wspólnego? Albo inaczej, piszesz że niby złym gościem jest ten kto gra wg zasad laugh jakie to zasady? donosicielstwo i nagrywanie spod pazuchy? to weź idz podkabluj kolege co gra u buków internetowych ooo bo on kombinator a Ty zagrasz wg zasad smile

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Edmund - Quinzi na rozgrzewkę przed Djok - Delpo, smile

T
you'll never walk alone
you'll never walk alone
T Offline
Ja mysle ze warto dwojeczke przeznaczyc, a na konto wjedzie wtedy "grubo" wink JJ w gazie I delpotro tez nie obliczalny... zaden wynik mnie nie zdziwi tutaj wink napewno mniej niz przegrana Rafy z kim... ?? Darcisem...?? laugh

i Feda z kim? Stachem laugh laugh laugh

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
Originally Posted by tronk

i Feda z kim? Stachem laugh laugh laugh

laugh laugh laugh ...I taki to Wimbledon w tym roku... wiec final JJ -DP nawet mnie nie zdziwi wink

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Pytanie. Kto z juniorów kiedyś wytrzymał do drugiego tygodnia szlema?
Odpuszczali wtedy juniorski czy klepali dwa naraz?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
dlaczego Kubot nie gra w Newport - wszedlby do turnieju glownego z tym rankingiem, nie rozumiem

O
oli Offline
sottocapo
sottocapo
O Offline
dlaczego Kubot nie gra w Newport - wszedlby do turnieju glownego z tym rankingiem, nie rozumiem

odpoczynek?

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Ten ranking jest bez znaczenia, bo zgłoszenia były przyjmowane na podstawie rankingu sprzed miesiąca. Ale i tak by był jakby chciał bo ostatni był Viola #132. Widocznie inaczej sobie plan ułożył. smile

Przysięzny za to wszedł jako ALT do MD już. smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by oli

odpoczynek?
ale jest na listach w Bastad i Stuttgarcie, a w Newport Przysiezny sie dostaje do turnieju glownego z rankingu
Cipolla tez w Newport w glownym a dzisiaj gra mecz, ciekawe czy nie pusci

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Edmund go klepnie raczej lekko, lepiej wygląda

Strona 62 z 129 1 2 60 61 62 63 64 128 129

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, 11kera11, betowiec, aker, bukma, rafal08, JelineK, burbon, rymoholik, ANZELMO), 1,608 gości, oraz 19 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,768
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025