|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mecz.pl zaraz dojdzie do wniosku, że Djoko nie odnosi sukcesów, bo powinien wszystko wygrywać jak leci i to jeszcze genialnie atakując z trzema potrójnymi backflipami i jednym axlem przy meczowej 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja nie chcę umniejszać tytułów, umiejętności Djokovica, bo czasem gra mecze na niebotycznym poziomie, ale czasem gra bardzo przeciętnie, jest chimeryczny
ale są mecze, gdzie na prawdę ma dużo problemów, a przeciwnicy nie potrafią go dobić i tak było dzisiaj chociażby w 3 secie, gdzie Del Potro powinien tego seta wygrać, bo Novak grał słabo, ale Juan tego nie wykorzystał i obudził Djokovica
po prostu Novak nie jest dla mnie takim numerem 1 jakim był Federer, gdzie miał turnieje, gdzie nikt go nie mógł ruszyć
|
|
|
|
|
aka Schranzer
|
|
aka Schranzer
po prostu Novak nie jest dla mnie takim numerem 1 jakim był Federer, gdzie miał turnieje, gdzie nikt go nie mógł ruszyć To było w erze, gdzie Nole i Rafa raczkowali.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Lorenzi 2-0 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Zaraz poleci set Novaka grubo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja nie chcę umniejszać tytułów, umiejętności Djokovica, bo czasem gra mecze na niebotycznym poziomie, ale czasem gra bardzo przeciętnie, jest chimeryczny
ale są mecze, gdzie na prawdę ma dużo problemów, a przeciwnicy nie potrafią go dobić i tak było dzisiaj chociażby w 3 secie, gdzie Del Potro powinien tego seta wygrać, bo Novak grał słabo, ale Juan tego nie wykorzystał i obudził Djokovica
po prostu Novak nie jest dla mnie takim numerem 1 jakim był Federer, gdzie miał turnieje, gdzie nikt go nie mógł ruszyć jak wygrał x meczu z rzędu na początku 2011 roku to też był "nie takim numerem 1 jak Federer? Gdy składal raz poraz Nadala na jego ukochanej nawierzchni? Gdzie Ferdek czasami seta urywał? Przyznaj się lepiej że masz pograne (ewentualnie lubisz Portasa) i wkurza cie że przegrywa i dlatego szukasz powodów żeby pokazać że tak naprawde Portek jest lepszy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
lol, to czego Ty oczekujesz? Że on będzie przez całą karierę grał jak w 2011, gdzie w turniejach robił kilka setów 6-0?
Wiadomo, że nie zawsze jest w najwyższej formie i na tym to polega, że jak jest w niższej to też potrafi wygrać mecz. I też miał turnieje gdzie nikt go nie mógł ruszyć, nie jeden i nie dwa.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
po prostu uważam, że Djokovic jest dzisiaj do pokonania , a Del Potro nie wykorzystuje swoich szans
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Oczywiście, że jest do pokonania.
Tylko, że jakby Nole domknął seta przy 6-5* i 40-00 to byś nie smęcił nad jedną przegraną piłką w TB w głupi sposób.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i niczego nie oczekuję, nic do Djokovica nie mam bardzo mi się podoba, że walczy do końca, tylko chcę stwierdzić, że to nie jest robot nie do pokonania, a niektóre zwycięstwa to brak jaj u jego przeciwników i nieumiejętność zakończenia meczu nie jest typem dominatora, jest po prostu często jak robot, do usranej śmierci regularny dzisiaj przez pół meczu miał problemy z backhandem, a Del Potro nie do końca to wykorzystał i tylko o to mi chodzi 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
armatni dzis ten fh portka
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tylko, że jakby Nole domknął seta przy 6-5* i 40-00 to byś nie smęcił nad jedną przegraną piłką w TB w głupi sposób. akurat chodziło mi o lacostowski gem, w którym Del Potro zmarnował 2 albo 3 BP i wszystkie miał na rakiecie ... to był kluczowy moment, Djokovic się wtedy obudził tiebreak to był prezent dla Del Potro, bo powinno być 7-5, ale dostał szansę od losu i zmarnował ją głupim smeczem to tyle 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ignatik tylko nie kreczuj 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
djoko jest nie do pokonania, bo nie puchnie, i tyle
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tylko, że jakby Nole domknął seta przy 6-5* i 40-00 to byś nie smęcił nad jedną przegraną piłką w TB w głupi sposób. akurat chodziło mi o lacostowski gem, w którym Del Potro zmarnował 2 albo 3 BP i wszystkie miał na rakiecie ... to był kluczowy moment, Djokovic się wtedy obudził tiebreak to był prezent dla Del Potro, bo powinno być 7-5, ale dostał szansę od losu i zmarnował ją głupim smeczem to tyle  idąc dalej tym tropem to Novak miał bps w drugim secie. Jakby wykorzystał to teraz już oglądalibyśmy Janowicza. Taka karma.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Czy moze ktos podac link do livescore z itf kobiet w Denain Francja? Z livescorehunter czy skads bo z kom pisze i nie moge wejsc
A najlepiej napiszcie dokladny wynik T. Perreiry
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tylko Djoko nie miał nic do powiedzenia przy tych bp, a Del Potro najpierw nie trafił w miarę prostego volleya, a później kończący backhand minąl cm o linię
ale dobra, wystarczy polemiki
Del Potro pokpił dzisiaj sprawę
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Czy moze ktos podac link do livescore z itf kobiet w Denain Francja? Z livescorehunter czy skads bo z kom pisze i nie moge wejsc
A najlepiej napiszcie dokladny wynik T. Perreiry pereira w dupe 1 set 5-7
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ciekawostka, jak Novak dociągnie tego seta to zasada gema lacostowskiego będzie miała zastosowanie we wszystkich 4 setach.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|