Ale w czym jest problem, skoro to tylko 5 min w ciągu 8 godzin? Reszta zmiany w swoich butach i gitara. No chyba, że wy tam macie jedną dyżurną parę butów na całą zmianę i wszyscy w nich chodzą
Gdybys pomyslal chociaz troche to wywnioskowalbys ze 8 godzin w takich butach, bo o to chodzi nawet jesli moze nie do konca jasno sie wyrazilem chociaz inni nie mieli problemu ze zrozumieniem, to nic przyjemnego.
ma ktos pomysl jak w fifie 13 na xboxie w trybie ultimate team zapisac na stale ( tak zeby po restarcie konsoli ) swoja wersje taktyki? Np. przestawiam troche pozycje zawodnikow i zmieniam ich zaangazowanie w gre def/off, zapisuje ( podczas zapisu jest tam informacja ze jesli nie mam wczytanego profilu fifa 13 to po restarcie konsoli taktyka zniknie) Za kazdym razem po wejsciu do gry wczytuje ten profil w sekcji MOJA FIFA i przy konczeniu gry zapisuje ten profil....ale dalej nic :/ taktyka znika :/
czy ktos zna jakies serwisy ktore zajmuja sie fotoreportazami z aktualnych wydarzen swiata ? Cos jak np 990px.pl, szczegolnie zalezy mi na aktualnych wydarzeniach ze swiata, tj. np dzisiejsza katastrofa samolotu w SanFrancisco albo wybuchu pociagu w Kanadzie.
ma ktos pomysl jak w fifie 13 na xboxie w trybie ultimate team zapisac na stale ( tak zeby po restarcie konsoli ) swoja wersje taktyki? Np. przestawiam troche pozycje zawodnikow i zmieniam ich zaangazowanie w gre def/off, zapisuje ( podczas zapisu jest tam informacja ze jesli nie mam wczytanego profilu fifa 13 to po restarcie konsoli taktyka zniknie) Za kazdym razem po wejsciu do gry wczytuje ten profil w sekcji MOJA FIFA i przy konczeniu gry zapisuje ten profil....ale dalej nic :/ taktyka znika :/
Darmowe maja 50mb co piatek odnawiane jak zalozysz konto - np do .pdf jak znalazl. Ale darmowych sposobow na duzy transfer nie ma, a jak cos jest to szybko reaguja i po sprawie. Albo szukaj gdzie indziej - torrenty, peb i podobne, albo kup sobie tanio transfer na chomika z allegro 5gb za 2zl chodza.
Dzięki , tak właśnie myślałem. Czyli Skype dyma ludzi wykrywając z jakiego kraju jest ich IP i podwyższając innym ceny... Np. z polskiego czy singapurskiego IP jest prawie 4x cena na polskie komórki.
Pytam powaznie jako ze nigdy nie korzystalem. To Skype jest platny ? Zawsze myslalem ze to darmo,cos jak gg. Na jakies zasadzie polega platnosc ?
Niestety co do platnosci,w zaleznosci od kraju ,czesto wyglada to inaczej,vide karty tel na reszte swiata z USA,a ceny tych rozmow Europa vs Polska. Dla przykladu 5$ na 1.5h w Polske,a jednoczesnie ta sama karta daje Ci 30 min rozmowy na UK.