|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W Australii bez gola do HT?? Queensland-Brisbane po gola do przerw  .
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy fakt, ze za mlodu oklejalem szafke zdjeciami kennetha zeigbo i innych legionistow swiadczy o mnie zle czy dobrze?  jakis tam sentyment pozostal, choc nie dalbym sie pociac za legie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak, też się zastanawiam nad tym Piastem.
Jeszcze pomyślę.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Widzę, że temat mistrza Polski w LM wciąż aktualny 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W Australii bez gola do HT?? Queensland-Brisbane po gola do przerw  . @2,300 poszłoooo 
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
biszkopt leniu zamiast sie nasmiewac ze slusznej idei sam bys piwna oponke wytoczyl na swieze powietrze i sprobowal ja troche rozruszac  I teraz Biszop cię ripostuje o: 3 x tydzień gra w piłkę... Jeździ na rowerze kiedy tylko czas na to pozwala. I ma sylwetkę gladiatora  Peace pewnie zbytnio sie nie obraza ze co mecz jest rezerwowym  a ze nie ma zbyt duzo czasu - rower odpala raz na pol roku zeby sprawdzic czy powietrze nie zeszlo z kol  caly biszkopt   czy to moja wina, że tydzień temu wpadliście na pomysł, że istnieje życie po za moniotorem z livescorem  że można pobiegać, pojeździć, cokolwiek byle się zmęczyć bardziej niż emocjami nad kuponem  ale wierzę w Was, jesteście dzielni, i na pewno po miesiącu się nie rozmyslicie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mat2000 nie gralem legii wczoraj i co ty na to?  w takim razie albo niepotrzebnie panikujesz albo po prostu za Naszą Legią nie przepadasz  To nie jest problem nienawiści Legii. Jedni oczekują prezencji i wyrachowania od mistrza, inni zaś oczekują zwycięstw bez względu na styl. Prawda jest jednak taka że liczą się wyniki, bo to dzięki nim zdobywa się trofea. O stylu zapomina się dość szybko. Osobiście z jakąkolwiek opinią na temat naszych drużyn w pucharach wstrzymam się do momentu awansu/odpadnięcia do faz grupowych.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nic nie wchodzi .... hm .... nie lubie tego.
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
biszkopt leniu zamiast sie nasmiewac ze slusznej idei sam bys piwna oponke wytoczyl na swieze powietrze i sprobowal ja troche rozruszac  I teraz Biszop cię ripostuje o: 3 x tydzień gra w piłkę... Jeździ na rowerze kiedy tylko czas na to pozwala. I ma sylwetkę gladiatora  Peace pewnie zbytnio sie nie obraza ze co mecz jest rezerwowym  a ze nie ma zbyt duzo czasu - rower odpala raz na pol roku zeby sprawdzic czy powietrze nie zeszlo z kol  caly biszkopt   czy to moja wina, że tydzień temu wpadliście na pomysł, że istnieje życie po za moniotorem z livescorem  że można pobiegać, pojeździć, cokolwiek byle się zmęczyć bardziej niż emocjami nad kuponem  ale wierzę w Was, jesteście dzielni, i na pewno po miesiącu się nie rozmyslicie  O nie! Nie zgadzam się. To bitek całe dnie na QC przesiaduje. To on, to on, to nie proszę Pana... 
|
|
|
|
|
|
|
O nie! Nie zgadzam się. To bitek całe dnie na QC przesiaduje. To on, to on, to nie proszę Pana...  za kablowanie w naszym przedszkolu idzie się do kąta, marsz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak jest styl to sa i wyniki, jak nie od razu to po pewnym czasie
nie znam zadnej druzyny w europie, ktora grala fajna pilke i wiecznie dostawala w czambo
co zrobila hiszpania z tahiti? a no pobawila sie pilka co robila legia w rewanzu z tns? mordowala miliony widzow przed telewizorami dennymi wrzutkami i milionem strat(i nie byly to crossy na 40 metrow czy prostopadle podania na 10 metrow tylko zwyczajne proste, irytujace do granic mozliwosci, byle jakie podania/straty)
nie mam racji?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jeszcze dochodzi nieśmiertelny argument "zasłony dymnej" przed Molde 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja może głupi jestem, ale ni uja nie rozumiem co ma mecz z TNS do meczu z Molde 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Chodzi o ogłupienie rywala 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
"W czwartek na stadionie Legii Warszawa zostaną rozlosowane pary 1/16 finału Pucharu Polski. Transmisję ceremonii, podczas której zaprezentowane zostanie także nowe trofeum, będzie można zobaczyć w Orange sport i na orange.pl od 13:00. " Może od razu bilet do finału dla Legii zamiast tych śmiesznych losowań Stawiam na derby z Ursusem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co robila legia w rewanzu z tns? mordowala miliony widzow przed telewizorami dennymi wrzutkami i milionem strat(i nie byly to crossy na 40 metrow czy prostopadle podania na 10 metrow tylko zwyczajne proste, irytujace do granic mozliwosci, byle jakie podania/straty)
nie mam racji? 22 strzały w meczu, mało? 42 straty w meczu z mocną fizycznie drużyna która przez większośc meczu grała 11 piłkarzami na własnej połowie - mogło by to wyglądać lepiej sam Gruzin tracił piłkę 8 razy. Tylko, że z tego nic nie wynika.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"W czwartek na stadionie Legii Warszawa zostaną rozlosowane pary 1/16 finału Pucharu Polski. Transmisję ceremonii, podczas której zaprezentowane zostanie także nowe trofeum, będzie można zobaczyć w Orange sport i na orange.pl od 13:00. " Może od razu bilet do finału dla Legii zamiast tych śmiesznych losowań Stawiam na derby z Ursusem  mi sięm marzą derby z sąsiadką 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co robila legia w rewanzu z tns? mordowala miliony widzow przed telewizorami dennymi wrzutkami i milionem strat(i nie byly to crossy na 40 metrow czy prostopadle podania na 10 metrow tylko zwyczajne proste, irytujace do granic mozliwosci, byle jakie podania/straty)
nie mam racji? 22 strzały w meczu, mało? 42 straty w meczu z mocną fizycznie drużyna która przez większośc meczu grała 11 piłkarzami na własnej połowie - mogło by to wyglądać lepiej sam Gruzin tracił piłkę 8 razy. Tylko, że z tego nic nie wynika. no to po takiej nawałnicy miejsce w grupie LM należy się bez rozgrywania eliminacji ;)a to TNS miało bramkę do hokeja czy jak, że Legioniści zmieścili tylko jednego gola??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dajcie już spokój. Kiedyś ta Legia Wam w końcu odpadnie. Pójdziecie sobie wtedy na rynek i z radości opierdolicie cały browar z okolicznych sklepów. Cierpliwosci Panowie, cierpliwości.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|