|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
lekko o1,5 do ht @2,750
adanaspor no to gol do ht @3,400 dobra, wkurzyli mnie o1,5 @1,925 mocniej ....  
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
adanaspor po gola
strz. / trac ... @2,600
znowu mocniej ....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 Prawdę powiedziawszy, riposty spodziewałem się w tym tonie. Niczym mnie nie zaskoczyłeś i ta Twoja " wrodzona " awersja do czegoś co jest w jakimś stopniu " wyżej ". Coż... nie będę tematu rozwijał, bo... cały czas Cię szanuję, chociaż zdania na wiele tematów mamy różne. Poza tym Legia grała wczoraj, a dziś jest nowy dzień. Historię zostawmy historykom. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pogadaj z kondziem, moze zabroni pod grozba bana rozmawiac o legii i jej grze, wtedy odetchniesz ... bo sie spinasz jak plandeka na zuku po kazdej wzmiance o legii  ja od mistrza kraju wymagalem, wymagam i bede wymagal - czy to legia, czy to slask czy to lech jak ktos gra zawstydzajaco to pisze ze zawstydzajaco a nie "slabszy dzien" "najwazniejszy awans" i inne pierdy peace 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
adanaspor po gola
strz. / trac ... @2,600
znowu mocniej .... no to kebaby mnie okradły chyba ...
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
pogadaj z kondziem, moze zabroni pod grozba bana rozmawiac o legii i jej grze, wtedy odetchniesz ... bo sie spinasz jak plandeka na zuku po kazdej wzmiance o legii  ja od mistrza kraju wymagalem, wymagam i bede wymagal - czy to legia, czy to slask czy to lech jak ktos gra zawstydzajaco to pisze ze zawstydzajaco a nie "slabszy dzien" "najwazniejszy awans" i inne pierdy peace  z małej litery?? teraz masz przejebane  karne 25 kilometrów dzisiaj musisz strzelić
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
adanaspor po gola
strz. / trac ... @2,600
znowu mocniej .... no to kebaby mnie okradły chyba ... jeszzce zakończyli w 88 minucie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
japonie - korea po gola @1,975
gruuubo, teraz się wkurzyłem ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
biszkopt leniu zamiast sie nasmiewac ze slusznej idei sam bys piwna oponke wytoczyl na swieze powietrze i sprobowal ja troche rozruszac 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
pogadaj z kondziem, moze zabroni pod grozba bana rozmawiac o legii i jej grze, wtedy odetchniesz ... bo sie spinasz jak plandeka na zuku po kazdej wzmiance o legii  ja od mistrza kraju wymagalem, wymagam i bede wymagal - czy to legia, czy to slask czy to lech jak ktos gra zawstydzajaco to pisze ze zawstydzajaco a nie "slabszy dzien" "najwazniejszy awans" i inne pierdy peace  z małej litery?? teraz masz przejebane karne 25 kilometrów dzisiaj musisz strzelić  O to to to to... Że się tak wtrącę 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja od mistrza kraju wymagalem, wymagam i bede wymagal - czy to legia, czy to slask czy to lech
jak ktos gra zawstydzajaco to pisze ze zawstydzajaco a nie "slabszy dzien" "najwazniejszy awans" i inne pierdy pierdolita  Legia nie grała źle. Od poczatku do końca kontrolowała spotkanie. Zwłaszcza, że to był bardziej sparing niż mecz o stawkę. Do tego z różnych przyczyn nie grało 5 zawodników z których każdy spokojnie mógłby poprawić jakość  drużyny. Frustracja niektórych bierze się z tego, że typ wam nie wszedł. A pierdolenie jak to powinno się wymagać od Mistrza Polski to dzieciom można wciskać 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
btw sa już gdzieś kursy na trzecią rundę?
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
biszkopt leniu zamiast sie nasmiewac ze slusznej idei sam bys piwna oponke wytoczyl na swieze powietrze i sprobowal ja troche rozruszac  I teraz Biszop cię ripostuje o: 3 x tydzień gra w piłkę... Jeździ na rowerze kiedy tylko czas na to pozwala. I ma sylwetkę gladiatora  Peace
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mat2000 nie gralem legii wczoraj i co ty na to? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
biszkopt leniu zamiast sie nasmiewac ze slusznej idei sam bys piwna oponke wytoczyl na swieze powietrze i sprobowal ja troche rozruszac  I teraz Biszop cię ripostuje o: 3 x tydzień gra w piłkę... Jeździ na rowerze kiedy tylko czas na to pozwala. I ma sylwetkę gladiatora  Peace pewnie zbytnio sie nie obraza ze co mecz jest rezerwowym  a ze nie ma zbyt duzo czasu - rower odpala raz na pol roku zeby sprawdzic czy powietrze nie zeszlo z kol  caly biszkopt 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mat2000 nie gralem legii wczoraj i co ty na to?  w takim razie albo niepotrzebnie panikujesz albo po prostu za Naszą Legią nie przepadasz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zastanawiam się nad Piastem dzisiaj. Wydaje się, że w pierwszym meczu Azerowie mieli spora przewagę, ale jak patrzę co dzieje się w Gliwicach, to coraz wyraźniej widze tu jedynkę. W klubie jest duza mobilizacja. Widać ekscytację u trenera i piłkarzy. Prezes też po sezonie mówił, że LE to pieniądze na ulicy i chce tu grać jak najdłużej. Poza tym jest to debiut klubu w pucharach. Atmosfera kojarzy mi się z tą jaka towarzyszyła grą w pucharach Dyskobolii (tu potencjał piłkarski jednak mniejszy), a pamiętamy jakie wtedy robiłą wyniki..
Martwi tylko słabe zainteresowanie publiczności. Inaczej się gra przy pełbym stadionie, wiadomo.
|
|
|
|
|
|
|
biszkopt leniu zamiast sie nasmiewac ze slusznej idei sam bys piwna oponke wytoczyl na swieze powietrze i sprobowal ja troche rozruszac  no widzisz łotrze  nie posiadam takowej;-) nie dorobiłem się bo piwo uzywam do popijania żołądkowej co najwyżej  a aż tak dużo nie piję  więc możemy się ustawić na jakiś pojedynek oponowy, pomiary wykonywane w centralnym osrodku olimpijskim czy jakims tam  a co do Legii, nie grała jakoś tragicznie, nie przesadzajmy, że lecą w następnej rundzie, ja cały czas uważam, ze Legia gra tym lepiej im lepszy rywal, nie wiem o co chodzi, czy to uszaty ma jakiś problem z komunikowaniem swoich pomysłów, ale wczoraj widać było, że rzucili sie od poczatku, przycisnęli, chcieli szybko strzelić, i ustawić mecz, nie wyszło i to inna sprawa, tego Furmana to bym do kriokomory zamknał na 15 minut, mozeby się trochę rozluźnił bo spięty jak agrafka, i ja naprawdę tych zachwytów nie rozumiem, dla mnie on po za niezłym, agresywnym odbiorem nie pokazuje atutów, bo strzału to ten chłopak naprawdę nie ma. uważam, że Legia powinna sobie poradzić, z mniejszymi lub więszymi kłopotami ale powinni dać radę. Potencjał jest, szeroka ławka, praktycznie najlepsza w Polsce, tylko ten Dawaszwili jakies nieporozumienie, chyba, że on dopiero się polskiego uczy i zupełnie nie rozumie co do niego mówia Wczoraj gdyby nie te bezsensowne wrzutki, i to że widać było że to początek sezonu, to Legia nie wypadała tak dramatycznie jak to widzą tutaj 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ładna broda od rana, trzeba zacząć odrabiać ...
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|