|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dla BATE, też się puchary skończyły, a tacy " ligomistrzowie " byli.
To jest sport. Teraz piszesz, że jakiś faworyt odpadł to i Legia może ??  Jasne, że to jest sport tylko coś Nasi mistrzowie z ostatnich kilkunastu lat zawsze mają pod górkę. A kibice tacy jak Ty zawsze powiedzą, że przecież to tylko sport zamiast lać piłkarzy po pyskach aby zmobilizować do lepszej gry. Za to tacy jak Ty zawsze będą hejtować każde niepowodzenie bo...tak już macie. Wygrywa, źle bo mało Awansowali, źle bo w słabym stylu Przegrają, źle bo powinni wszystko wygrywać Niestety w naszym kraju już tak jest, bo przecież łatwiej jest wszystko negować niż szukać pozytywów. Czekaj czekaj...jakich pozytywów?? Napisz mi jakie są pozytywy meczu z TNS? Awans?? No dobrze. Legia zarobiła na przebrnięciu przez tą faze eliminacji. Mogą za te pieniądze sie wzmocnić i walczyc o obronę tytułu mistrza Polski 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A co do tematu to może Kitajce coś wcisną/stracą z Kangurami do przerwy.... trza mieć na uwadze ... ja już zagrałem. Po mniejszym kursie ale mam wiecej czasu na gola  no to poszło @1,66 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A co do tematu to może Kitajce coś wcisną/stracą z Kangurami do przerwy.... trza mieć na uwadze ... ja już zagrałem. Po mniejszym kursie ale mam wiecej czasu na gola  no to poszło @1,66 My tu gadu gadu a Kitajce 1:0 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Siarka Tarnobrzeg (24) - Lechia Gdańsk (23)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Działa normalnie. Spróbuj odświeżyć albo włączyć na innej przeglądarce. n a chromie poszło, zalapałem się na przemówienie Bońka. pokazali puchar?
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
nie no legia zagrała wczoraj istną chałe i dno na tle takich ogórków, to jest nie do podważenia, zobaczymy co bedzie z molde, forma powinna zwyzkowac, bedzie widac 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dla BATE, też się puchary skończyły, a tacy " ligomistrzowie " byli.
To jest sport. Teraz piszesz, że jakiś faworyt odpadł to i Legia może ??  Jasne, że to jest sport tylko coś Nasi mistrzowie z ostatnich kilkunastu lat zawsze mają pod górkę. A kibice tacy jak Ty zawsze powiedzą, że przecież to tylko sport zamiast lać piłkarzy po pyskach aby zmobilizować do lepszej gry. Za to tacy jak Ty zawsze będą hejtować każde niepowodzenie bo...tak już macie. Wygrywa, źle bo mało Awansowali, źle bo w słabym stylu Przegrają, źle bo powinni wszystko wygrywać Niestety w naszym kraju już tak jest, bo przecież łatwiej jest wszystko negować niż szukać pozytywów. Czekaj czekaj...jakich pozytywów?? Napisz mi jakie są pozytywy meczu z TNS? Awans?? No dobrze. Legia zarobiła na przebrnięciu przez tą faze eliminacji. Mogą za te pieniądze sie wzmocnić i walczyc o obronę tytułu mistrza Polski  bez urazy, ale udowadniasz, że za dużego pojęcia o piłce to nie masz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Aaaaa dobra. Zakończmy tą dyskusję. Niech będzie, ze Legia formą wystrzeli w następnej rundzie i wszystkim narzekającym kopary opadna 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Aaaaa dobra. Zakończmy tą dyskusję. Niech będzie, ze Legia formą wystrzeli w następnej rundzie i wszystkim narzekającym kopary opadna  
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
całkiem fajnie PP polosowali 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Lepiej się skupić na dzisiejszych spotkaniach LE. Może to złe przeczucie ale uważam, że w rewanżach trochę postrzelają co mi jest na ręke 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czekaj czekaj...jakich pozytywów?? Napisz mi jakie są pozytywy meczu z TNS? Awans?? No dobrze. Legia zarobiła na przebrnięciu przez tą faze eliminacji. Mogą za te pieniądze sie wzmocnić i walczyc o obronę tytułu mistrza Polski  Właśnie tym się różnimy, oceniasz mecz a całokształt. Biorę pod uwagę wiele aspektów.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czekaj czekaj...jakich pozytywów?? Napisz mi jakie są pozytywy meczu z TNS? Awans?? No dobrze. Legia zarobiła na przebrnięciu przez tą faze eliminacji. Mogą za te pieniądze sie wzmocnić i walczyc o obronę tytułu mistrza Polski  Właśnie tym się różnimy, oceniasz mecz a całokształt. Biorę pod uwagę wiele aspektów. a ja całokształ*
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ciekawy artykuł o Urbanie
http://legia.przegladsportowy.pl/Pilka-nozna-Jan-Urban-walczy-w-Legii-o-Lige-Mistrzow,artykul,176762,1,721.html
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hehe bate zeby nasi kopacze walczyli tak jak bialoruska ekipa jak bialorusini debiutowali w lm w 2008 to mieli budzet 1.5 mln euro, teraz maja kolo 5 baniek(gdzie zdazyli juz na pucharach zarobic kolo 25 mln euro w pare lat) - zadajmy sobie pytanie po raz n-ty, czy nasi pilkarze nie sa przeplacani i czy my od nich wymagamy faktycznie cudow  przyklad bialorusinow powinien zawstydzac wszystkich polskich prezesow, bez wyjatku i tych kopaczy z zelikiem na glowie i przepasanymi torebkami na klacie, ktorzy wychodza po meczu i niespoceni w wywiadzie nawijaja, ze dali z siebie wszystko 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hehe bitek 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
całkiem fajnie PP polosowali  Tarnobrzeg .... ło matko. byłem tam w 1994 r. 3-3 wynik, burza i mega ulewa !wyjazd trwał 3 dni ... spałem 4 chyba. ale wakacje były ... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak wiem, slask, lech i legia maja peszka, ze budzet paredziesiat mln zl. nie starcza do awansu kopia prosto tylko pilka niedobra i sama skreca 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W tym Tarnobrzegu, to dalej tak siarką śmierdzi ? Kiedyś przejeżdżałem z otwartym oknem, to myślałem że teściowa się zesrała w samochodzie, taki smród. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W tym Tarnobrzegu, to dalej tak siarką śmierdzi ? Kiedyś przejeżdżałem z otwartym oknem, to myślałem że teściowa się zesrała w samochodzie, taki smród.   spadłem z krzesła 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|