Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 45 z 82 1 2 43 44 45 46 47 81 82
M
enthusiast
enthusiast
M Offline
Rezende out imo smile

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by BartasPT
witam

rosja

boks

nauka

R
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
R Offline
zgwalcili ich jak ukrainska dziwke

ale to bylo do przewidzenia gdy po poczatkowym 0-5 prowadzili na 1 przerwie laugh

M
veteran
veteran
M Offline
Witam,

Gotowi na MŚ kadetek ? cool

Dziś kursy wrzucił marathon. Moim zdaniem stawka jest baaardzo wyrównana i w większości meczów pasują mi overy, bo linie nie są szczególnie wysokie.

Overy zagrałem w meczach :

Polska - Grecja
Turcja - Włochy
Chiny - Japonia , tutaj ponadto dokładam +10.5 na JPN (btw. ma ktoś wyniki tych drużyn, bo znalazłem tylko finał MŚ Azji, gdzie Japonki wygrały 3:1 i trochę dziwią mnie takie kursy na mistrzynie)

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z netowych nikt poza ruskimi bukami się nie odważył z kursami.

Szczerze to w szoku jestem póki co.

Myślę, że dobrym tropem @macik podążasz. Kadetki to pewne overy, nawet w meczach faworytów. Ciekawe co Polki pokażą. Po sensacyjnym zwycięstwie w ME kadetek już niczym nie zachwyciły. Zarówno w sparingach jak i Młodzieżowej Olimpiadzie, stąd ich dyspozycja to wielka niewiadoma. Na papierze bity faworyt, fizycznie laski mocno wyglądają, ale coś nie wydaje mi się, żeby odgrywały znaczące role na tym czempionacie.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Chinki przejechały się po Serbkach 6-0, a japonia jednak warunkami nie bryluje. Ponad to Japonki cwiczyły się z Brazylijkami przed turniejem, ale za "chiny ludowe" nie mogę nigdzie znaleźć ich wyników.

Prócz marathonu, z kursami wyszedł (umówmy się skopiował) Fortuna i STS. Reszta buków pewnie dojdzie po 1 rundzie, jak sytuacja się trochę rozjaśni.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
skąd masz info o meczach CHN - SRB 6-0? Ja mam jeden 3-2 dla SRB, z tym, że bez Boskovic grały cały cykl.

M
veteran
veteran
M Offline
Moim zdaniem Polki tutaj nie poszaleją, Mistrzostwo Europy to mega sensacja dla tej drużyny, teraz wygląda na to, że miejsca 5-8 są w zasięgu, ale wyżej być nie powinno.Z jutrzejszym przeciwnikiem, czyli Greczynkami, bardzo męczyły się parę tygodni temu w Utrechcie. Pytanie jak trenerzy traktowali ten turniej. Ja pograłem ten over i tego się będę trzymał. Osobiście liczę jutro na te Japonki. Mają w składzie "nową Kim", czyli Kogę, która już występowała w pierwszej reprezentacji. W meczu o Mistrzostwo Azji zdobyła z Chinkami 33 punkty oraz tytuły MVP całej imprezy i najlepiej punktującej. Kurs na pewno zachęca do gry na JPN.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z tym, ze właśnie Koge ma nie grać...

M
veteran
veteran
M Offline
Originally Posted by _Korver_

Ehh... no to Japonki nie mają czego szukac bez niej ;/ Widac nie sprawdziłem dokładnie i będzie wtopa frown

Turczynki jednym punktem się załapały na over, dobrze bo na ten mecz była największa stawka wink

Bez większego problemu ograły Włoszki... mogą tu daleko zajśc, z drugiej strony ciężko tutaj przewidziec grę tych dziewczyn na dłuższym dystansie crazy

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
czemu niegrają Polki z Grecją ??

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by macik

Ehh... no to Japonki nie mają czego szukac bez niej ;/ Widac nie sprawdziłem dokładnie i będzie wtopa frown

Turczynki jednym punktem się załapały na over, dobrze bo na ten mecz była największa stawka wink

Bez większego problemu ograły Włoszki... mogą tu daleko zajśc, z drugiej strony ciężko tutaj przewidziec grę tych dziewczyn na dłuższym dystansie crazy

przed turniejem Włoszki grały serię sparingów z Turcją i wszystkie wygrały, tak więc nie nadążysz za dzieciakami grin

Mimo wszystko Włoszki pozostają moimi faworytkami do wygrania całego turnieju.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by vamos rafa
czemu niegrają Polki z Grecją ??

bo poprzedni mecz na tej hali się przedłużył, a organizatorzy (nie wiem na jakiej podstawie) przewidzieli raptem 2h na rozegranie meczu + rozgrzewka przed kolejnym. Codziennie będą takie obsunięcia, bo nie idzie tego załatwić w 2h - chyba, że szybie 3-0.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
dzieki

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Tajki też dopiero zaczynają, a miały o 10.00 ruszyć.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
kuźwa, ale z ofertą na ten turniej jest przetragicznie. Zarówno przedmeczowo jak i IN PLAY.

M
veteran
veteran
M Offline
Originally Posted by macik

przed turniejem Włoszki grały serię sparingów z Turcją i wszystkie wygrały, tak więc nie nadążysz za dzieciakami grin

Mimo wszystko Włoszki pozostają moimi faworytkami do wygrania całego turnieju.

Mnie też się Włoszki przed turniejem widziały jako faworyt, ale wychodzi na to, że jest tak jak pisałem wcześniej. Cały turniej zapowiada się jako bardzo wyrównany i jest wiele drużyn, które będą mogły namieszac, ale stawiam na jakiś zespół z Europy w końcowym rozrachunku.

M
veteran
veteran
M Offline
kuźwa, ale z ofertą na ten turniej jest przetragicznie. Zarówno przedmeczowo jak i IN PLAY.

To ktoś w ogóle ma live? W marathonie widziałem, że był mecz Wlochy - Turcja, ale spodziewałem się, że będą dawac wszystkie spotkania.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W planie mieli wszystkie, ale dzisiaj póki co dawali tylko cały ITA - TUR oraz 2 sety z DOM - BRA.

M
veteran
veteran
M Offline
Polska 11:16 przegrywa. Live jest na siatka.org, jeżeli ktoś szuka.

Strona 45 z 82 1 2 43 44 45 46 47 81 82

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
13 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, burbon, rafal08, forty, Akhu, JelineK, Sensei, rymoholik, aker, alfa, Lukasz111, akagi, bukma), 1,212 gości, oraz 19 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,289
Posty5,836,056
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025