|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Misza ponizej 9,5 gema 1set @1.8 , łamaj 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzisiaj bet misiąca na boredo. Nie ma ognia we wsi, fognini 3ci finał zrzedu, musi wkoncu pasc, szczegolnie ze gra defensywny tenis. Wczoraj sobie zrobil niepotrzebne 6 gemow wiecej plus tb.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzisiaj bet misiąca na boredo. Nie ma ognia we wsi, fognini 3ci finał zrzedu, musi wkoncu pasc, szczegolnie ze gra defensywny tenis. Wczoraj sobie zrobil niepotrzebne 6 gemow wiecej plus tb. wg mnie fabio bierze to w 2 setach 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzisiaj bet misiąca na boredo. Nie ma ognia we wsi, fognini 3ci finał zrzedu, musi wkoncu pasc, szczegolnie ze gra defensywny tenis. Wczoraj sobie zrobil niepotrzebne 6 gemow wiecej plus tb. Musi to na Rusi  wczoraj tez mial polec z czarnychem.... lepiej uwazajmy  Robercik tez z Seppim nie wygladal az tak zabojczo! Monfils napewno bardziej glodny byl gry niz ten makaroni, wiec taki wynik mnie nie szkokuje w meczu czarnego.... ale to ze Fabio z 5:0 w trzecim oddal i wyciagnal w taju to jest niepokojace dla fanow Fabio! W tym i dla mnie gdyz juz Fabka pogralem w ciuchci 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
nie no bez jaj widac było ogromne zmęczenie u fabio, na oprach gonił pod koniec
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzisiaj bet misiąca na boredo. Nie ma ognia we wsi, fognini 3ci finał zrzedu, musi wkoncu pasc, szczegolnie ze gra defensywny tenis. Wczoraj sobie zrobil niepotrzebne 6 gemow wiecej plus tb. Musi to na Rusi  wczoraj tez mial polec z czarnychem.... lepiej uwazajmy  Robercik tez z Seppim nie wygladal az tak zabojczo! Monfils napewno bardziej glodny byl gry niz ten makaroni, wiec taki wynik mnie nie szkokuje w meczu czarnego.... ale to ze Fabio z 5:0 w trzecim oddal i wyciagnal w taju to jest niepokojace dla fanow Fabio! W tym i dla mnie gdyz juz Fabka pogralem w ciuchci  kogo jeszcze masz w ciuchci? hute tez pograles ? 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Dzisiaj bet misiąca na boredo. Nie ma ognia we wsi, fognini 3ci finał zrzedu, musi wkoncu pasc, szczegolnie ze gra defensywny tenis. Wczoraj sobie zrobil niepotrzebne 6 gemow wiecej plus tb. Betem miesiąca ani nawet dnia bym tego nie nazwał. Aczkolwiek kurs na Hiszpana zachęcający bo wydaje mi się że szanse obu wyglądają podobnie
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
pierd.. upały jak ja tego nie cierpie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie no bez jaj widac było ogromne zmęczenie u fabio, na oprach gonił pod koniec tommy gral 2h 24 m a fogi 1h 57 m, zauwazylem taka dosc istotna kwestie, jak seppi gral robredo na linie bądź dluzsze pily, szybsze to tommy przewaznie mial problemy i walil w siate, fogii wlasnie gra mocne dluzsze szybkie pily raczej, dlatego wg mnie Fabio to bierze.... jak bedzie zobaczymy..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
łamaj Misza  ostatnia szansa na undera ..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
łamaj Misza  ostatnia szansa na undera .. jebane asy, mocne serwy hasse ... a tak to hasse wali po autach i niewiele mu wychodzi
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
niewazne ile robredo grał, fabio gra juz 20godzin w przeciagu 14dni, mordercza dawka
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzisiaj bet misiąca na boredo. Nie ma ognia we wsi, fognini 3ci finał zrzedu, musi wkoncu pasc, szczegolnie ze gra defensywny tenis. Wczoraj sobie zrobil niepotrzebne 6 gemow wiecej plus tb. Musi to na Rusi  wczoraj tez mial polec z czarnychem.... lepiej uwazajmy  Robercik tez z Seppim nie wygladal az tak zabojczo! Monfils napewno bardziej glodny byl gry niz ten makaroni, wiec taki wynik mnie nie szkokuje w meczu czarnego.... ale to ze Fabio z 5:0 w trzecim oddal i wyciagnal w taju to jest niepokojace dla fanow Fabio! W tym i dla mnie gdyz juz Fabka pogralem w ciuchci  kogo jeszcze masz w ciuchci? hute tez pograles ?  Youzhny, Rufin, Jasiu, Radwanska 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
łamaj Misza  ostatnia szansa na undera .. jebane asy, mocne serwy hasse ... a tak to hasse wali po autach i niewiele mu wychodzi mowisz masz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
łamaj Misza  ostatnia szansa na undera .. jebane asy, mocne serwy hasse ... a tak to hasse wali po autach i niewiele mu wychodzi boooomm 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kogo jeszcze masz w ciuchci? hute tez pograles ?  Youzhny, Rufin, Jasiu, Radwanska  to ja to samo  tyle ze mam hute zamiast rufin.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kogo jeszcze masz w ciuchci? hute tez pograles ?  Youzhny, Rufin, Jasiu, Radwanska  to ja to samo  tyle ze mam hute zamiast rufin. a no i bez Jasia. on jedzie w alternatywnej ciuchi, jedzie z Selą i Wardem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pierd.. upały jak ja tego nie cierpie  No, ten tydzień to jest przesada już. Może być tak 2-3 dni, ale tu już ponad tydzień ani na chwilę słońce nie zachodzi. Podobno przyszły tydzień chłodniejszy.
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
3mecze to tripel albo jackpot a nie pociąg, pociąg z forsą to np 10meczy 
|
|