Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 5 z 88 1 2 3 4 5 6 7 87 88
T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
i bardzo mocno Club Brugge @2,10 boks na dzisiaj tyle

Bonus: Unibet
U
Typer Dnia
Typer Dnia
U Offline
Originally Posted by Tazen
i bardzo mocno Club Brugge @2,10 boks na dzisiaj tyle

troche z przodu marny wybor u nich

T
you'll never walk alone
you'll never walk alone
T Offline
Originally Posted by bitnap
kupno chadliego to byl jasny znak, ze bale odchodzi, 30 baniek wydane na soldado tylko to potwierdza

nie wiem o czym ta dyskusja

ten chadli z twente to takie wzmocnienie klubu aspirujacego do top4 w premiership? jak dla mnie to uzupełnienie składu i nie ma z czym porównywac go do bale, ale może sie nie znam ledwo kilka meczy jego widziałem tongue

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Podaj mi jakakolwiek ofensywe w miarę silnego europejskiego klubu, która nie ogra Pawelca, Kokoszki, Sochy, a nawet Dudu, który w tyłach nie jest zbyt pewny. Do tego środek z Kaźmierczakiem, który chyba z każdej pozycji over 20 metrów próbuje strzelać, bo raz na 2 lata weszło laugh. Brugge będzie prowadziło ten mecz, nawet nie ma co się oszukiwać

W
Dr. Watson
Dr. Watson
W Offline
Vladan Kujovic, Mathew Ryan, Sven Dhoest, Tom Høgli, Oscar Duarte, Laurens De Bock, Björn Engels, Brandon Mechele, Timmy Simons, Enock Adu, Jonathan Blondel, Spyros Fourlanos, Birger Verstraete, Sander Coopman, Lior Refaelov, Shangyuan Wang, Maxime Lestienne, Eidur Gudjohnsen, Tom De Sutter, Tuur Dierckx, Boli Bolingoli.
Uve ja tam kilku kandydatów widzę wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jan Urban (trener Legii): "Najlepiej by było jak najszybciej zapomnieć o pierwszej połowie. Zdajemy sobie sprawę z tego, że osiągnęliśmy bardzo dobry wynik. Podeszliśmy do spotkania ze zbyt dużym respektem, co dało ogromną przewagę Molde, które stworzyło sobie wiele dobrych sytuacji. Całe szczęście, że pierwsza połowa zakończyła się wynikiem 1:0.

Przeciwnicy mieli wiele okazji po naszych indywidualnych błędach. Po przerwie otrząsnęliśmy się z przewagi rywali, a mecz się wyrównał. Być może nie stworzyliśmy sobie wielu bramkowych akcji w drugiej połowie, ale byliśmy bardzo blisko, aby nawet wygrać. Wykorzystaliśmy szansę, jaką dało nam Molde. Oby to przełożyło się na mecz rewanżowy.

Zdajemy sobie sprawę z tego, że osiągnęliśmy bardzo dobry wynik. Być może przeciwnicy są w szoku, że nie wykorzystali szansy, by jechać do Warszawy z dużo lepszym rezultatem, ale czasem tak bywa. Na pewno przed spotkaniem wzięlibyśmy taki wynik w ciemno. W przerwie spokojnie tłumaczyłem zawodnikom, w jaki sposób poprawić naszą grę. W pierwszej połowie graliśmy na 60 procent możliwości. Zbyt duży respekt do rywala graniczył ze strachem. Wiemy, jak duża presja na nas ciąży. W Europie nie ma łatwych przeciwników, trudno jest osiągnąć dobry wynik".

jesli pierwsza polowka to 60% mozliwosci to nie jest dobrze, bo znaczy to mniej wiecej tyle, ze w legii nie ma zadnego potencjalu

generalnie po tej calej wypowiedzi urbana nie wiadomo czy sie smiac czy plakac

T
you'll never walk alone
you'll never walk alone
T Offline
gudjonsen to juz stary alfons, dawno zmierzch kariery

W
Dr. Watson
Dr. Watson
W Offline
http://www.transfery.info/59433,kolejorz-nie-moe-kolejorz-musi-kim-zalgiris-chce-powalczyc-o-niespodzianke

W
Dr. Watson
Dr. Watson
W Offline
Originally Posted by tronk
czasem ten alfons potrafi szarpnąć wink

T
rzut rozny
rzut rozny
T Offline
potencjalnie Legia na kogo może trafić w 4 rundzie ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
chadli to nie bale to chyba oczywiste, ale ja jestem dobrej mysli bo to podobna charakterystyka i wydaje mi sie, ze moze odpalic od razu wink

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Ogolnie ciekawy ten rewanz z Molde bedzie, jedyna opcja dla Legii to chyba autobus przez 90 minut, bo nie wierze, ze Molde znow bedzie tak psulo wszystko. Slabo to wyglada i jak widac zaden przypadek, ze z TNS nie bylo szalu

enthusiast
enthusiast

jako joker w zeszlym sezonei spisywał sie znakomicie, strzelal i asystował

zdania, że brugia nie ma kim straszyc z przodu nie ma co komentować, ktoś kto to pisze nie ogląda w ogóle ligi belgijskiej

W
Dr. Watson
Dr. Watson
W Offline
chadli tez pokazuje serduszko jako cieszynke wink

U
Typer Dnia
Typer Dnia
U Offline
Originally Posted by di_canio

jako joker w zeszlym sezonei spisywał sie znakomicie, strzelal i asystował

zdania, że brugia nie ma kim straszyc z przodu nie ma co komentować, ktoś kto to pisze nie ogląda w ogóle ligi belgijskiej

pieprzysz glupoty i tyle sam pogralem bts ale wiecej niz 2 bramek Brugge dzis nie strzeli ...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
pisalem o skutecznosci molde - oni fajnie klepia ale skutecznosc maja przerazajaca, z legia zrobili to samo co robia notorycznie w lidze

stad taka a nie inna pozycja

wczoraj legia oddala jeden czy dwa celne strzaly i padla bramka - potwierdzilo sie tez, ze w obronie norwedzy sa daremni

jak janek "przesunie" gre w rewanzu pod pole karne molde to legia strzeli 2 bramki z 2 celnych

no ale zeby to zrobic to nie wolno przez 85 siedziec w okopie

ja mam jednak przeczucie, ze molde juz poczulo krew i w rewanzu sobie powetuje ten przegrany remis

legia zagrala okragle 3 mecze w lm na rowniutkim, beznadziejnym, poziomie - zadnego progresu

veteran
veteran
Strzelać młode pepiki

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
a co myslice pany o meczu petrolul-vitesse holendrzy mega oslabienia kilku waznych graczy odeszlo sparingi w pape a brudasy ladnie pogrywaja i kurs 2.3

enthusiast
enthusiast
uve skąd ta agresja? umoczyłes za duzo kasy?
szkoda mi czasu na komentowanie wszystkich pierdół kore wypisujesz,
mam niezły ubaw z Twojej "wiedzy" sportowej i bukmacherskiej

U
Typer Dnia
Typer Dnia
U Offline
Originally Posted by di_canio
uve skąd ta agresja? umoczyłes za duzo kasy?
szkoda mi czasu na komentowanie wszystkich pierdół kore wypisujesz,
mam niezły ubaw z Twojej "wiedzy" sportowej i bukmacherskiej

cieszy mnie to smile

Strona 5 z 88 1 2 3 4 5 6 7 87 88

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
3 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, Sensei, burbon), 2,598 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,294
Posty5,839,308
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026