co wczoraj Makarova odwaliła za numer 2:2 i deszcz a potem 10 gemów w papę a zamykała ako @10
deszcz nie ma nic do rzeczy,przed deszczem bylo 5:2 00-30 dla ryby.......a pozniej dalsza egzekucja i kolejny przyklad ze logika nie ma nic do rzeczy w WTA.......u makarona forma jak z AO,a ryba chujnia i meczaranie we wszystkich meczach,a jak przyszlo co do czego to wygladalo jakby grala z powietrzem
Moze deszczem sypnęło a wraz z nim cisnienie sie zmienilo a wraz z nim i gra sie zmienila... Kto wie?
co wczoraj Makarova odwaliła za numer 2:2 i deszcz a potem 10 gemów w papę a zamykała ako @10
deszcz nie ma nic do rzeczy,przed deszczem bylo 5:2 00-30 dla ryby.......a pozniej dalsza egzekucja i kolejny przyklad ze logika nie ma nic do rzeczy w WTA.......u makarona forma jak z AO,a ryba chujnia i meczaranie we wszystkich meczach,a jak przyszlo co do czego to wygladalo jakby grala z powietrzem
przy 2:2 zaczęło padać i poszedłem spać.. bo lekko zmęczony byłem
Jak tupujesz GKS? Mega ważny mecz dla układu tabeli w p-off
przy 2:2 zaczęło padać i poszedłem spać.. bo lekko zmęczony byłem
Jak tupujesz GKS? Mega ważny mecz dla układu tabeli w p-off
nie typuję jak Davidof pojedzie to wygramy, bez jego punktów będzie ciężko..