Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 58 1 2 3 4 57 58
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ja pierdolę, sędzia w Australii połowę skończył pięć minut przed czasem. A ja miałem over 1.5

Bonus: Unibet
Pooh-Bah
Pooh-Bah
Jak dla mnie najciekawszym dzisiejszym spotkaniem powinno być Fenerbache - Salzburg

W pierwszym spotkaniu Salzburg mial ogrom sytuacji i glownie marne wykonczenie spowodowalo, ze skonczylo sie tylko 1-1. Naprawde obrona Fenerbache nie prezentowala sie najlepiej i pozwolia na stworzenie bardzo wielu niebezpiecznych dla nich sytuacji. WIadomo teraz przenosimy sie do Turcji, inny klimat kibicowski, bardzo trudny teren dla europejskich drużyn oraz inne podejscie Fenerbache

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
mnie wlasnie przed grubszym graniem molde powstrzymuja kursy

podejrzanie nisko wszyscy solidarnie wyceniaja wygrana legii, jakby w pierwszym meczu nasza ekipa miala znaczna ... przewage laugh

uczciwym wynikiem byloby nie 1-1 a 3-0 dla molde, wiec nie bardzo idzie skumac skad te dziwaczne kursy

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by bitnap
mnie wlasnie przed grubszym graniem molde powstrzymuja kursy

podejrzanie nisko wszyscy solidarnie wyceniaja wygrana legii, jakby w pierwszym meczu nasza ekipa miala znaczna ... przewage laugh

uczciwym wynikiem byloby nie 1-1 a 3-0 dla molde, wiec nie bardzo idzie skumac skad te dziwaczne kursy

U siebie pokazali już z ogórkami TNS że wcale nie ma czego się bać i myśle że Molde będzie troszkę poddenerwowane że pierwsze spotkanie zakończyło się własnie niesprawiedliwym 1-1 i będą chcieli udowodnić że są na tą chwile o wiele lepszą drużyną

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jaslak chyba nie skumales o co mi biega wink

Pooh-Bah
Pooh-Bah
wiem wiem o co ci chodzi wink chciałem tylko dodać że jak dla mnie taki kuts na Molde jest nie do przegapienia

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
jak na dloni widac, ze zdecydowana wiekszosc wali w strone molde a dziwnym trafem kursy na legie w ogole nie rosna smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
prosta sprawa, ze warto sprobowac, ale nie ma tez co domow zastawiac smile

przebieg pierwszego meczu i sam wynik + nierosnace kursy na legie powinny byc brane pod uwage przy wpisywaniu stawki na ten mecz smile

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Originally Posted by Jaslak
Co do APOELU jestem przeciwnego zdania. Myśle ze teraz u siebie Maribor pokaże, ze nie bez przyczyny grają już w tej rundzie eliminacyjnej. Apoel już nie jest ta drużyna która grała pare lat temu. Ich ostatnie spotkania nie napawają optymizmem. W ostatnich siedmiu meczach wygrali tylko jeden, trzy zremisowali, trzy przegrali. Gospodarze zaś są w formie na siedem meczy, które grali piec wygrali, dwa zremisowali. Ostatnie spotkania Mariboru jeśli kończyły sie zwycięstwem to różnica dwóch trzech bramek. Maja dobry silny skład, ofensywa jest ich mocna strona. Myśle, ze na takikurs można zaryzykowac MARIBOR wink
Skąd te 7 spotkań APOELU skoro pierwszy mecz tego sezonu rozegrali z Mariborem?

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by Domel
Co do APOELU jestem przeciwnego zdania. Myśle ze teraz u siebie Maribor pokaże, ze nie bez przyczyny grają już w tej rundzie eliminacyjnej. Apoel już nie jest ta drużyna która grała pare lat temu. Ich ostatnie spotkania nie napawają optymizmem. W ostatnich siedmiu meczach wygrali tylko jeden, trzy zremisowali, trzy przegrali. Gospodarze zaś są w formie na siedem meczy, które grali piec wygrali, dwa zremisowali. Ostatnie spotkania Mariboru jeśli kończyły sie zwycięstwem to różnica dwóch trzech bramek. Maja dobry silny skład, ofensywa jest ich mocna strona. Myśle, ze na takikurs można zaryzykowac MARIBOR wink
Skąd te 7 spotkań APOELU skoro pierwszy mecz tego sezonu rozegrali z Mariborem?

31.07.13 LIG APOEL Maribor 1 : 1

23.07.13 MIE APOEL Doxa 2 : 1

19.07.13 MIE Hoffenheim APOEL 3 : 0

17.07.13 MIE PAOK APOEL 1 : 0

12.07.13 MIE APOEL Slovacko 2 : 2

11.07.13 MIE Brno APOEL 1 : 1

08.07.13 MIE Paderborn APOEL 2 : 0

07.07.13 MIE Jablonec APOEL 2 : 1

U
Typer Dnia
Typer Dnia
U Offline
Basel x2
Lyon x2
Partizan 1x

jakies przeciw ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
z tymi sparingami to jednak nie przesadzajmy

sturm graz przed sezonem wygral z psg a co wyprawiaja w lidze i z kim odpadli w le to nawet szkoda gadac smile

skrot pierwszego meczu:

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
@up.

co do Legii no to wiadomo jestem kolejnym ludkiem co popieram to że to dziwna sprawa, zagrali katastrofę w pierwszym meczu ale też Molde się sfrajerzyło mogli wygrać te 1-0 lub nawet 3-0 ale staneli jak słupy soli i pokazywali spalonego jak trza było grać, ale jak widze takie kursy jak...

Molde gol @ 1.8

Molde DNB @ 4.4

Molde AWANS @ 3.20

Molde suchar @ 6.00

To można pobrać bo jednak grali lepiej i jakoś Solskjaer to nie jest jasiu nie będzie się bał i będzie potrafił zmotywować swoich drwali by tutaj powalczyli, on socjotechniki to na pewno zjadł u Alexa...

Co do APOELu...

Mecze towarzyskie to towarzyskie, liczę że pierwsi dzisiaj strzelą i Maribor pęknie...

AVE LAZIO
AVE LAZIO
Gareth Bale i jego zdjęcie zostało usunięte z oficjalnego profilu Tottenhamu na Twitterze.

ciekawe grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Bezdomny
Gareth Bale i jego zdjęcie zostało usunięte z oficjalnego profilu Tottenhamu na Twitterze.

ciekawe grin

Już go nie ma na tych głównych dwóch tapetach?

AVE LAZIO
AVE LAZIO
Originally Posted by Hellraiser

ciekawe grin

nie.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
betathome stronke sobie nowa zafundowal, moze i kursy poprawili grin

W
Dr. Watson
Dr. Watson
W Offline
Bejl zaraz wskoczy na Madryckiego twittera wink
Witam
toast
ale gorąco..... 32 stopnie...
http://www.if.pw.edu.pl/~meteo/

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Stelmach
betathome stronke sobie nowa zafundowal, moze i kursy poprawili grin

Ładnie to wygląda, challengery z tenis wróciły po latach

Nawet dzisiaj mój jedengracz ma tam największe value.

Originally Posted by Hellraiser

ciekawe grin

nie.

Skuabańce, co by nie mówić coś się dzieje...

M
enthusiast
enthusiast
M Offline
Jak dla mnie najciekawszym dzisiejszym spotkaniem powinno być Fenerbache - Salzburg

W pierwszym spotkaniu Salzburg mial ogrom sytuacji i glownie marne wykonczenie spowodowalo, ze skonczylo sie tylko 1-1. Naprawde obrona Fenerbache nie prezentowala sie najlepiej i pozwolia na stworzenie bardzo wielu niebezpiecznych dla nich sytuacji. WIadomo teraz przenosimy sie do Turcji, inny klimat kibicowski, bardzo trudny teren dla europejskich drużyn oraz inne podejscie Fenerbache

overek ? boks

Strona 2 z 58 1 2 3 4 57 58

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, kamel, latajaca_holenderka, burbon, aker), 1,900 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,280
Posty5,831,720
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025