Jak dla mnie najciekawszym dzisiejszym spotkaniem powinno być Fenerbache - Salzburg
W pierwszym spotkaniu Salzburg mial ogrom sytuacji i glownie marne wykonczenie spowodowalo, ze skonczylo sie tylko 1-1. Naprawde obrona Fenerbache nie prezentowala sie najlepiej i pozwolia na stworzenie bardzo wielu niebezpiecznych dla nich sytuacji. WIadomo teraz przenosimy sie do Turcji, inny klimat kibicowski, bardzo trudny teren dla europejskich drużyn oraz inne podejscie Fenerbache
mnie wlasnie przed grubszym graniem molde powstrzymuja kursy
podejrzanie nisko wszyscy solidarnie wyceniaja wygrana legii, jakby w pierwszym meczu nasza ekipa miala znaczna ... przewage
uczciwym wynikiem byloby nie 1-1 a 3-0 dla molde, wiec nie bardzo idzie skumac skad te dziwaczne kursy
U siebie pokazali już z ogórkami TNS że wcale nie ma czego się bać i myśle że Molde będzie troszkę poddenerwowane że pierwsze spotkanie zakończyło się własnie niesprawiedliwym 1-1 i będą chcieli udowodnić że są na tą chwile o wiele lepszą drużyną
Co do APOELU jestem przeciwnego zdania. Myśle ze teraz u siebie Maribor pokaże, ze nie bez przyczyny grają już w tej rundzie eliminacyjnej. Apoel już nie jest ta drużyna która grała pare lat temu. Ich ostatnie spotkania nie napawają optymizmem. W ostatnich siedmiu meczach wygrali tylko jeden, trzy zremisowali, trzy przegrali. Gospodarze zaś są w formie na siedem meczy, które grali piec wygrali, dwa zremisowali. Ostatnie spotkania Mariboru jeśli kończyły sie zwycięstwem to różnica dwóch trzech bramek. Maja dobry silny skład, ofensywa jest ich mocna strona. Myśle, ze na takikurs można zaryzykowac MARIBOR
Skąd te 7 spotkań APOELU skoro pierwszy mecz tego sezonu rozegrali z Mariborem?
Co do APOELU jestem przeciwnego zdania. Myśle ze teraz u siebie Maribor pokaże, ze nie bez przyczyny grają już w tej rundzie eliminacyjnej. Apoel już nie jest ta drużyna która grała pare lat temu. Ich ostatnie spotkania nie napawają optymizmem. W ostatnich siedmiu meczach wygrali tylko jeden, trzy zremisowali, trzy przegrali. Gospodarze zaś są w formie na siedem meczy, które grali piec wygrali, dwa zremisowali. Ostatnie spotkania Mariboru jeśli kończyły sie zwycięstwem to różnica dwóch trzech bramek. Maja dobry silny skład, ofensywa jest ich mocna strona. Myśle, ze na takikurs można zaryzykowac MARIBOR
Skąd te 7 spotkań APOELU skoro pierwszy mecz tego sezonu rozegrali z Mariborem?
co do Legii no to wiadomo jestem kolejnym ludkiem co popieram to że to dziwna sprawa, zagrali katastrofę w pierwszym meczu ale też Molde się sfrajerzyło mogli wygrać te 1-0 lub nawet 3-0 ale staneli jak słupy soli i pokazywali spalonego jak trza było grać, ale jak widze takie kursy jak...
Molde gol @ 1.8
Molde DNB @ 4.4
Molde AWANS @ 3.20
Molde suchar @ 6.00
To można pobrać bo jednak grali lepiej i jakoś Solskjaer to nie jest jasiu nie będzie się bał i będzie potrafił zmotywować swoich drwali by tutaj powalczyli, on socjotechniki to na pewno zjadł u Alexa...
Co do APOELu...
Mecze towarzyskie to towarzyskie, liczę że pierwsi dzisiaj strzelą i Maribor pęknie...
Jak dla mnie najciekawszym dzisiejszym spotkaniem powinno być Fenerbache - Salzburg
W pierwszym spotkaniu Salzburg mial ogrom sytuacji i glownie marne wykonczenie spowodowalo, ze skonczylo sie tylko 1-1. Naprawde obrona Fenerbache nie prezentowala sie najlepiej i pozwolia na stworzenie bardzo wielu niebezpiecznych dla nich sytuacji. WIadomo teraz przenosimy sie do Turcji, inny klimat kibicowski, bardzo trudny teren dla europejskich drużyn oraz inne podejscie Fenerbache