Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 81 1 2 3 4 80 81
N
I Love This Game
I Love This Game
N Offline
Originally Posted by Experto
tak jak ktos wczoraj na QC pisal, polscy kibice nie reaguja na to co sie dzieje na boisku a spiewaja kibicuja nawet jak rywal cisnie laugh
ok doping przez caly mecz super sprawa ale troche z glowa by to bylo trza robic

lech gra z totalnymi amatorami, rumak i pewnie pilkarze zalicza wpierdol od kibicow jak nie awansuja, zreszta to by byla taka kompromitacja brak awansu ze az nie moge sobie tego wyobrazic

Moze nie należą do - Kibiców Sukcesu? I sa z drużyną na dobre i złe...

Bonus: Unibet
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Originally Posted by Nemo74
Witam.

Interesuje się ktoś piłką nożną plażową?
Dzisiaj spotkanie Ukraina - Polska w ramach Ligi Europejskiej w Hiszpanii.
Kurs na Polskę 2.60

Ostatnio Polacy wygrali z Ukrainą na ich terenie 5:3.
Myślę, że warto rozważyć.

właśnie popatrzyłem, Unibet ma nawet 2.80,
może się nie skazili polską myślą szkoleniową i zagraja coś lepiej niz te lebiegi od piłki na trawie grin

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Originally Posted by Skorpion BB
Dzień dobry smile Paok over 2,5 + Sporting Clube over 7,5 boks
hura

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Mam jakieś dziwne przeczucie, że Lech dzisiaj nie awansuje...;)

Originally Posted by Majtikroko
Originally Posted by tronk
wygra lech na bułgarskiej to inna ekipa przy dopingu, a warunki takie same beda dla wszystkich. 2-0 lech i awans smile

co szczegolnie widac po ostatnim sezonie.....
7-3-5 u siebie vs 12-1-2 wyjazd

chyba ze inna ekipa to znaczy slabsza?

Wg mnie lech bedzie miał bardzo ciezko. LitwinoPolacy beda sie bronili a Lech ( jak i wszystki pozostale polskie duzyny) delikatnie mowiac nie sa mistrzami w tworzeniu ataku pozycyjnego.

Plusem dla Lecha jest to ze zapowiadaja deszcz w PZN wieczorem i na temperature nie bedzie mozna narzekac. Mecz jest na nawierzchni naturalnej (na ktorej Zalgiris nie gra u siebie) wiec to tez daje przewage Lechowi. a tak naprawde wszystko bedzie zalezalo od tego jak lech zagra w srodku pola - czy Trałka Drewniak Hamalainen Loverencis (ew. Mozdzen i Pawlowski) beda mieli pomysl na rozmontowanie systemu 1-8-1-1.

sprawdziłem, nie ma padać http://www.accuweather.com/en/pl/poznan/276594/hourly-weather-forecast/276594
będzie, a w zasadzie jest, bardzo duszno, przy samej murawie będzie to jeszcze bardziej odczuwalne, jak poleja murawę tuz przed spotkaniem to współczuje jak to zacznie odparowywać, będzie jeszcze gorzej.

same trudności przed naszym dzielnym konikiem mariuszkiem i jego źrebaczkami laugh

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
To teraz młode pepiki...Liberec over 1,5 FT +Ostrava over 2,5 HT :boks;

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Biszop
wygra lech na bułgarskiej to inna ekipa przy dopingu, a warunki takie same beda dla wszystkich. 2-0 lech i awans smile

Wg mnie lech bedzie miał bardzo ciezko. LitwinoPolacy beda sie bronili a Lech ( jak i wszystki pozostale polskie duzyny) delikatnie mowiac nie sa mistrzami w tworzeniu ataku pozycyjnego.

Plusem dla Lecha jest to ze zapowiadaja deszcz w PZN wieczorem i na temperature nie bedzie mozna narzekac. Mecz jest na nawierzchni naturalnej (na ktorej Zalgiris nie gra u siebie) wiec to tez daje przewage Lechowi. a tak naprawde wszystko bedzie zalezalo od tego jak lech zagra w srodku pola - czy Trałka Drewniak Hamalainen Loverencis (ew. Mozdzen i Pawlowski) beda mieli pomysl na rozmontowanie systemu 1-8-1-1.

sprawdziłem, nie ma padać http://www.accuweather.com/en/pl/poznan/276594/hourly-weather-forecast/276594
będzie, a w zasadzie jest, bardzo duszno, przy samej murawie będzie to jeszcze bardziej odczuwalne, jak poleja murawę tuz przed spotkaniem to współczuje jak to zacznie odparowywać, będzie jeszcze gorzej.

same trudności przed naszym dzielnym konikiem mariuszkiem i jego źrebaczkami laugh

Mieszkam od Poznania ze 170km, trochę jest ale...

Pogoda jak narazie nie rozpieszcza przynajmniej u nas, dosyć duże zachmurzenie padać może ale wieczorem albo w nocy, więc albo to idzie z Poznania w co nie wierzę i raczej to idzie od nas do nich i jak ma lać w Poznaniu to albo w nocy albo jutro...

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Originally Posted by Napoleon
tak jak ktos wczoraj na QC pisal, polscy kibice nie reaguja na to co sie dzieje na boisku a spiewaja kibicuja nawet jak rywal cisnie laugh
ok doping przez caly mecz super sprawa ale troche z glowa by to bylo trza robic

lech gra z totalnymi amatorami, rumak i pewnie pilkarze zalicza wpierdol od kibicow jak nie awansuja, zreszta to by byla taka kompromitacja brak awansu ze az nie moge sobie tego wyobrazic

Moze nie należą do - Kibiców Sukcesu? I sa z drużyną na dobre i złe...

chcialbym byc pilkarzem druzyny gosci gdzie kibice rywala pieknie mi spiewaja jak cisne ich ekipe

Originally Posted by Hellraiser
Originally Posted by Biszop

Mieszkam od Poznania ze 170km, trochę jest ale...

Pogoda jak narazie nie rozpieszcza przynajmniej u nas, dosyć duże zachmurzenie padać może ale wieczorem albo w nocy, więc albo to idzie z Poznania w co nie wierzę i raczej to idzie od nas do nich i jak ma lać w Poznaniu to albo w nocy albo jutro...

Jest zachmurzone niebo, niby jest duszno ale z drugiej strony wieje, nie jest to pogoda na burzę, choć nie można tego wykluczyć:)
to tylko pogoda, ale ta którą wkleiłem ma dobrą sprawdzalnośc:)

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Experto Ty tak poważnie?

Zresztą, kurwa, o czym my dyskutujemy?
pogoda? jaka pgoda, oni maja grać chocby grad napierdalał,
sa na poczatku sezonu, bez przesady.
pogoda nie może być wymówka, rywale będa mieli taka samą, a skoro Rumak twierdzi, ze jest czołówką ligi, to niech to udowodni bo Litwini do tuzów nie należą, i sa spokojnie do klepniecia przez vicemistrza naszego kraju;-)

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Pilkarze molde chwalili kibicow ze ladnie dopingowali obie ekipy grin w sumie brawo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Dobra Panowie,

Jak wczoraj było wiadomo że Legia zagra wielkie 0, chociaż Molde zawiodło troszeczkę, no ale zobaczymy kogo dostaną jutro o walke o faze grupową, niech się Ole ogrywa dalej w tym pucharze chyba za wczesnie dla niego na LM.

Dzisiaj to Lech powinien wygrać no ja stawiam 3-0, chociaż sam nie wiem kto tam ma te bramki wpychać, nie mówiąc o kreowaniu jakichś akcji...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
cos czuje, ze Pilzno i zjazd do bazy, w sumie tylko Zagrzeb wydaje sie do przejscia IMO.. w kazdym razie bedzie ciekawie wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by hallik
cos czuje, ze Pilzno i zjazd do bazy, w sumie tylko Zagrzeb wydaje sie do przejscia IMO.. w kazdym razie bedzie ciekawie wink

Ja stawiam że trafią na Steaua, oni to zajebiście ofensywnie jadą aż chcę się oglądać taki zespół...

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Originally Posted by Skorpion BB
To teraz młode pepiki...Liberec over 1,5 FT +Ostrava over 2,5 HT :boks;
pepiki mnie oszukały frown

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
kazdy skazuje legie na pozarcie z tymi potegami rozstawionymi laugh ale oni ladnie sie kamuflowali i teraz moga takie potegi jak mistrz rumunii, czech, chorwacji, szkocji czy szwajcarii zaskoczyc

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
kazdy skazuje legie na pozarcie z tymi potegami rozstawionymi laugh ale oni ladnie sie kamuflowali i teraz moga takie potegi jak mistrz rumunii, czech, chorwacji, szkocji czy szwajcarii zaskoczyc

No jasne

ambulans

bo zaraz zabiorą mnie do Tworek...

N
I Love This Game
I Love This Game
N Offline
Originally Posted by Hellraiser
Originally Posted by hallik

Ja stawiam że trafią na Steaua, oni to zajebiście ofensywnie jadą aż chcę się oglądać taki zespół...

Opcja z Pilznem i awans smile

veteran
veteran
No to poszło:

Ukraina - Polska (piłka plażowa) 2
Kurs: 2,60

Jazda boks

link do transmisji: http://livetv.ru/pl/eventinfo/181853_ukraine_poland/

Strona 2 z 81 1 2 3 4 80 81

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
3 zarejestrowanych użytkowników ($-man, rafal08, forty), 2,018 gości, oraz 5 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,278
Posty5,830,278
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025