|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobrze, że tym strzałem nie zabił bramkarza...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Narzekacie na grę Lecha. Oglądam i widzę dobre wyrzuty z autu, solidne wybicia spod własnej bramki, dalekie wybicia z tzw. piątki, szybkie zbiegnięcia za boisko przy zmianach. Mecz naprawdę może się podobać. dodałbym, co prawda mało widoczny ale jednak, kunszt trenera bo chyba jeszcze nikt o nim dziś nie wspomniał  Dobre celne zmiany. Obecnie na boisku 4 obrońców i 2 defensywnych pomocników. Poprawna myśl szkoleniowa - pominąć środek boiska grać od razu na napastnika! ;-)
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
lech jaki wstyd, bramki nawet w 2meczu nie strzelą  wygwizdał bym tych szmaciarzy i zredukował płace do 1500zł, od razu by ruszyło, oni za darmo kokosy zbieraja a miałem do nich szacunek, trzeba sie chyba na zalgiris przeniesc  będę miał koszulkę do spylenia po meczu, chcesz?  zalgirisu załatw  no mówię, Bartek mi obiecał, że jak odpadną to przyniesie, słowo się rzekło  za 1000 oddam, przepocona będzie to tanio puszczę.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kurwa! Sędziowie pomagają od 1 minuty w Wilnie!
Nie było spalonego, przez sędziów odpadną
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Sędzia mógł już uznać tę bramkę.
W imię pomocy dla niepełnosprawnych.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kurwa! Sędziowie pomagają od 1 minuty w Wilnie!
Nie było spalonego, przez sędziów odpadną Dokładnie, poza tym nie powinni grać na spalone.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W imię pomocy dla niepełnosprawnych. 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
jakis stream do ślonska ? :)poprosze
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A swoją drogą (śmiechem żartem) wynik wynikiem, szkoda kibiców (fakt), ale Lech straci ogromne pieniądze nie awansując do fazy grupowej, gdzieś tam słyszałem, że pieniądze z awansu mogą zapewnić nawet kilkanaście mies. stabilizacji finansowej.
|
|
|
|
|
|
|
W imię pomocy dla niepełnosprawnych. Śłusarski ma IIIgrupę inwalidzką, dali mu bez proszenia jak zobaczyli jak biega, dobrze, że nie widzieli jak strzela bo z naszych podatków by mu zafundowali rentę dożywotnio...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Niech żyje poznańska lokomotywa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A swoją drogą (śmiechem żartem) wynik wynikiem, szkoda kibiców (fakt), ale Lech straci ogromne pieniądze nie awansując do fazy grupowej, gdzieś tam słyszałem, że pieniądze z awansu mogą zapewnić nawet kilkanaście mies. stabilizacji finansowej. To teraz będą mieli pewnie kilkanaście miesięcy niestabilności, bo frekwencja spadnie mocno pewnie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A swoją drogą (śmiechem żartem) wynik wynikiem, szkoda kibiców (fakt), ale Lech straci ogromne pieniądze nie awansując do fazy grupowej, gdzieś tam słyszałem, że pieniądze z awansu mogą zapewnić nawet kilkanaście mies. stabilizacji finansowej. Stabilizacje to im da STS za te piłkarski poker...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
O właśnie i Legia dzięki awansowi ponownie zdominuje Ekstraklasę. ;-)
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
W imię pomocy dla niepełnosprawnych. Śłusarski ma IIIgrupę inwalidzką, dali mu bez proszenia jak zobaczyli jak biega, dobrze, że nie widzieli jak strzela bo z naszych podatków by mu zafundowali rentę dożywotnio... wszyscy mogą sie o rente inwalidzką starać, wystarczy do ZUSU-u papiery złozyc powinni wszystkim pozytywnie rozpatrzec 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
ale Lech straci ogromne pieniądze nie awansując do fazy grupowej, gdzieś tam słyszałem, że pieniądze z awansu mogą zapewnić nawet kilkanaście mies. stabilizacji finansowej. Straci. Ale jeśli ma swoje pieniądze wyrzucać w błoto dając je Trałce, Drewniakowi czy innym przepłaconym gwiazdorom, to może im to wyjdzie na zdrowie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A swoją drogą (śmiechem żartem) wynik wynikiem, szkoda kibiców (fakt), ale Lech straci ogromne pieniądze nie awansując do fazy grupowej, gdzieś tam słyszałem, że pieniądze z awansu mogą zapewnić nawet kilkanaście mies. stabilizacji finansowej. Stabilizacje to im da STS za te piłkarski poker... O Wilku mowa... Star-Typ Sport
Na Rumaku do Europy. Czyli do Wilna i z powrotem... Lubię to! · · Udostępnij · 2 · 18 sekund(y) temu
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|