|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i to się nazywa doping niech się k...a Legła uczy a nie jakieś pedalskie przyśpiewki  (zaznaczam nie jestem za żadnym klubem) zapomniałeś zaznaczyć, że nie jesteś też przy pełni władz umysłowych...
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
- Panie doktorze, mój Mariusz twierdzi, że jest koniem. Zgodziłam się, żeby podkuł sobie buty, ale wczoraj zaczął jeść siano! - Konieczne jest leczenie. Niestety, będzie ono bardzo kosztowne. - Nie szkodzi, Mariusz przegrał ostatnio trzy gonitwy. - No to jak nie szkodzi?? - Obstawiał w STSie 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Kwestia czasu jak Brugia strzeli gola.
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
szkoda, ze slask nie zostal mistrzem. nazwy drużyn, tak jak i pozostale nazwy własne piszemy wielką literą dyletancie... i szkoda to nie że Śląsk nie jest mistrzem tylko, że twój stary nie założył kondoma pewnej nocy kilkanaście/kilkadziesiąt lat temu... wiem, ze to boli, ze nawet lech z tragiczna gra pokazal wiecej ambicji dzisiaj niz legia we wszystkich dotychczasowych meczach w pucharach w tym sezonie. a do slaska to nawet nie ma co porownywac. ale nie musisz swoich frustracji na mnie wylewac  Lech pokazał dzis ambicje? ciekawe  pokazał też spore umiejętności...  kup sobie słownik kibicu sukcesu... nie mój cyrk i spoko loko ale teksty ze ''stary czy stara'' mozna sobie darować, gimby tego używają
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
U Was też polsat sport tak szatkuje? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Śląsk 1 bravo Sobota  Cos mis ie zdaje ze Sobota wyladuje w Bruggi:) Wedlug mnie Anglia predzej. Slask ukuc na 2-0 z kontry cos , bo moze byc goraco jeszcze. Bruggia walczyc bedzie do konca.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i to się nazywa doping niech się k...a Legła uczy a nie jakieś pedalskie przyśpiewki  (zaznaczam nie jestem za żadnym klubem) zapomniałeś zaznaczyć, że nie jesteś też przy pełni władz umysłowych... a ty pewnie tylko pepsi pijesz
|
|
|
|
|
Nick Kyrgios, Jerzyk i Del Potro
|
|
i to się nazywa doping niech się k...a Legła uczy a nie jakieś pedalskie przyśpiewki  (zaznaczam nie jestem za żadnym klubem) coś ci się popierdoliło bo kopacze molde byli pod wrażeniem, mówili że jak nigdy nie mogli sie porozumiewać na boisku  mówili tak, żeby jak przyjadą za rok dwa znowu, tak samo im śpiewali do ataku 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie mój cyrk i spoko loko ale teksty ze ''stary czy stara'' mozna sobie darować, gimby tego używają strzelam, ze sie nie pomyliles 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i to się nazywa doping niech się k...a Legła uczy a nie jakieś pedalskie przyśpiewki  (zaznaczam nie jestem za żadnym klubem) zapomniałeś zaznaczyć, że nie jesteś też przy pełni władz umysłowych... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kurcze brakuje mi over 2,5 w Bruggi.Zakładam,że padna jeszcze 2 bramki. Ale mam jeszcze Stuttgart na 1.Oglądał ktos jakis fragment meczu z Płowdiw?Maja chociaż przewagę i sytuacje?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tronk zamien "stary" na "tato" jeśli cię to razi 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
szkoda, ze slask nie zostal mistrzem. nazwy drużyn, tak jak i pozostale nazwy własne piszemy wielką literą dyletancie... i szkoda to nie że Śląsk nie jest mistrzem tylko, że twój stary nie założył kondoma pewnej nocy kilkanaście/kilkadziesiąt lat temu... wiem, ze to boli, ze nawet lech z tragiczna gra pokazal wiecej ambicji dzisiaj niz legia we wszystkich dotychczasowych meczach w pucharach w tym sezonie. a do slaska to nawet nie ma co porownywac. ale nie musisz swoich frustracji na mnie wylewac  buhehehe,jak widać u zakompleksionych wsioków z każdym kolejnym awansem Legii ból dupy rośnie i dobrze 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kibice Legii jacy zbulwersowani 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
- Panie doktorze, mój Mariusz twierdzi, że jest koniem. Zgodziłam się, żeby podkuł sobie buty, ale wczoraj zaczął jeść siano! - Konieczne jest leczenie. Niestety, będzie ono bardzo kosztowne. - Nie szkodzi, Mariusz przegrał ostatnio trzy gonitwy. - No to jak nie szkodzi?? - Obstawiał w STSie  lol, leże i się nie podnoszę..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kibice Legii jacy zbulwersowani  niestety taki wynik dwumeczu slaska u niektorych budzi gleboko ukryte kompleksy po wczorajszym 'widowisku'
|
|
|
|
|
|
|
to jest mecz (porównaj Legia Molde) 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wynik, a przede wszystkim gra
|
|
|
|
|
Zysk Daje Ryzyko
|
|
Zysk Daje Ryzyko
1 Vitesse Vitesse v Petrolul Ploiesti (Wynik końcowy) 08/08/2013 Brak 5.50 Odbędzie się 2 Standard Liege - Powyżej 1.5 Standard Liege v Xanthi (Gole dla drużyny gospodarzy) 08/08/2013 Brak 2.62 Odbędzie się 3 Club Brugge - Powyżej 1.5 Club Brugge v Śląsk Wrocław (Gole dla drużyny gospodarzy) 08/08/2013 Brak 1.72 Odbędzie się Zakłady akumulowane Rodzaj zakładu Liczba zakładów Stawka jednostkowa Stawka Zwrot Zwroty Treble 1 100,00 100,00 2.493,75
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Plaku to ma fryz jak Lovrencis - oby nie zjechal w takim tempie jak wegier
|
|