|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Szacun dla goscia z kulami!
A Ty kiedy wracasz?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zrobilem ten izotonik, woda + miod + sol. Paskudztwo.  A cytryna gdzie? Pewnie za dużo soli dałeś, musisz pokombinować z proporcjami, no i miód naturalny.
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
Zrobilem ten izotonik, woda + miod + sol. Paskudztwo.  A cytryna gdzie? Pewnie za dużo soli dałeś, musisz pokombinować z proporcjami, no i miód naturalny. nie ma to najmniejszego znaczenia bo i tak lupus ma rację 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Zrobilem ten izotonik, woda + miod + sol. Paskudztwo.  A cytryna gdzie? Pewnie za dużo soli dałeś, musisz pokombinować z proporcjami, no i miód naturalny. 1 łyżeczka soli 1 łyżka miodu 1 duży kubek wody
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Najlepszego Vendetta 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Zdrowia i kosmicznych wyników 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Najprawdopodobniej październik, choć ja upieram się że lekko potruchtam już pod koniec września. Poza tym w ostatni czw. na ćwiczeniach fizjoterapeutka nadmieniała, że jeszcze w śr. ćwiczenia i mogę zacząć już wzmacniać nogi na siłowni. W czw. też pierwszy raz miałem ćwiczenia ze sztangą, tak dała mi w kość że do dziś nogę czuję. 1 łyżeczka soli 1 łyżka miodu 1 duży kubek wody Nie dziwne, że smakowało jak ściek... Ja mam takie proporcje: 1,5 L wody niegazowanej 1,5 cytryny (jak większe), 2 jak mniejsze 1 duża łyżka miodu naturalnego 1 szczypta!!! soli mieszam w jakiejść miseczce i przez lejek wlewam do butelki wody, nawadnia tak że później co chwila latam do łazienki Vendetta najlepszego, braku kontuzji i satysfakcjonujących wyników! 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zrobilem ten izotonik, woda + miod + sol. Paskudztwo.  A cytryna gdzie? Pewnie za dużo soli dałeś, musisz pokombinować z proporcjami, no i miód naturalny. 1 łyżeczka soli 1 łyżka miodu 1 duży kubek wody Moim zdaniem przesoliłeś ostro  . Ja do 0.5-0.7l daje max. pół łyżeczki soli albo mniej, dwie łyżeczki miodu, cytrynę również, kombinuj, w końcu będzie dobre  Czasami jak nie mam czasu to daje wodę mineralną i też działa. Najważniejsze jest to, że zdecydowanie efektywniejsze niż sklepowe "izotoniki", przynajmniej w moim przypadku. Vendetta sto lat, ładnie dzisiaj poleciałeś  . W końcu normalne temperatury dla biegaczy, u mnie +15.
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Wypic wypilem, ale w smaku nie bylo to ani slodkie ani slone. W takim wypadku u mnie najlepiej sprawdza sie metoda, zjesc lyzke miodu, wsypac sol do ryja i zalac woda  Nie odczuje tak tego wtedy  W czw. też pierwszy raz miałem ćwiczenia ze sztangą, tak dała mi w kość że do dziś nogę czuję. No juz wiesz co to sa domsy, a teraz pomysl jak cudownie sie z tym biega 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
W czw. też pierwszy raz miałem ćwiczenia ze sztangą, tak dała mi w kość że do dziś nogę czuję. No juz wiesz co to sa domsy, a teraz pomysl jak cudownie sie z tym biega  Wczoraj i dziś z tym pływałem, w wodzie raczej nie przeszkadzało ;-)
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
W wodzie sie ciezko plywa, ale dopiero po treningu barkow i plecow 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dziekuje wszystkim za zyczenia 
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Endo w telefonie pokazuje mi przebiegnięte 8,05 km, a na stronce 7,36:] Miał ktoś podobną sytuację?  czesto  wylacz telefon, pozniej wlacz i wejdz w aplikacje endo. Jak zlapie sygnal to sie aktualizuje wynik na stronce  Ostatnio miałem tak trzy razy. Nie musiałem wyłączać telefonu, poczekałem spokojnie i wszystko dorzuciło się na stronę Zrobilem ten izotonik, woda + miod + sol. Paskudztwo.  radeke dobrze Ci napisał  Zapomniałeś najważniejszego. Ja taki napój spokojnie piję i mi smakuje  Co do Stanisława Marca - biegł w Lublinie na bosaka dyszkę, później widziałem go w Stalowej Woli to już w dobrym obuwiu śmigał z tego co kojarzę  Vendetta spóźnione ale szczere - NAJlepszego 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja dzis zaczalem swoja przygode z bieganiem i umieram..  nie wiem jak wy dajecie rade tyle biegac kondycja = zero pomimo 183 cm wzrostu i 69 kg wagi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja dzis zaczalem swoja przygode z bieganiem i umieram..  nie wiem jak wy dajecie rade tyle biegac kondycja = zero pomimo 183 cm wzrostu i 69 kg wagi nie od razu Kraków zbudowali Gvizdek... pamiętaj żeby na początek nie przesadzić z dystansem i intensywnością, bo zamiast przygody z bieganiem szybko się zrazisz. Zważywszy na obecną pogodę staraj się biegać wcześnie rano lub wieczorem, po zachodzie słońca, wtedy nie będziesz tak męczył organizmu. Powodzenia 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Dobra żyła, chłopaki zrobią z Ciebie zawodnika. A teraz endomondo 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ktoś się piszę z szanownego grona do Wrocławia na 42,125 albo wcześniej na Leszno ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja się zastanawiam nad Poznaniem w pazdzierniku  Biegales juz wczesniej maraton Kellthorn czy to bedzie pierwszy raz? Chyba Ciebie nie ma u nas w grupie na endo hmm? 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Będę się rozdziewiczał we Wro :), atakuje 3:30, jednak priorytet to ukończenie zawodów. Wcześniej jednak przedbieg w Lesznie na 1/2, inna nawierzchnia, inna atmosfera ale bieg bardzo sympatyczny i można przetestować co nieco przed "finałem". Tak czy siak zapraszam do Wrocławia. Start 15.09 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no to ladnie jak atakujesz 3:30 ;-) a jakie masz teraz rekordy na dyche i polowke?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|