Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 14 z 15 1 2 12 13 14 15
1
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
1 Online: Content

Bonus: Unibet
L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Originally Posted by grzegorz_k

Świetny link [Linked Image]

N
I Love This Game
I Love This Game
N Offline

1
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

W
Nick Kyrgios, Jerzyk i Del Potro
Nick Kyrgios, Jerzyk i Del Potro
W Offline

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by jerome
Jak gościa lubiłem i szanowałem tak od czasu jego wypadku w rajdach zmieniłem zdanie o nim w drugą stronę . Delikatnie mówiąc GAMOŃ .... zaprzepaścił sobie wielką karierę w F1 ... dla mnie to jeździec bez głowy ...szuka śmierci ,ale ta go jakoś nie chce .

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
To co jego wina że miał wypadek i barierka była źle przymocowana ? Każdy zawodnik F1 startuje również w innych rajdach ,czy to WRC ,czy to gokarty ,czy to testy samochodów osobowych . Taka jego praca . Szuka śmierci ,gamoń -zbyt mocne.

C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Originally Posted by Maciek
Każdy zawodnik F1 startuje również w innych rajdach ,czy to WRC ,czy to gokarty ,czy to testy samochodów osobowych . Taka jego praca . Szuka śmierci ,gamoń -zbyt mocne.

Większość włącznie z byłymi mistrzami świata jak Alonso ma kompletny zakaz ryzykowania własnego życia w tego typu zabawach. Team był głupi i jakoś się zgodził dla Roberta zrobić wyjątek - jak widać, był to mega-błąd.

W Premier League piłkarzom sprawdzają łazienki i nawet mają mówione gdzie mogą perfumy trzymać, bo jacyś ubezpieczyciele nie chcą by któregoś razu np. upadły i stłukły gościowy palec u stóp. To są dopiero pierdy... przy których zakaz brania udziału w rajdach wydaje się czymś nadzwyczaj normalnym.

Blade Runner
Blade Runner
No tak. W F1 płacą duże pieniądze swoim kierowcom i wymagają od nich, żeby nie ryzykowali w innych wyścigach. To jest moim zdaniem normalne.
Kubica jakoś wymógł zgodę na te rajdy, bo on to lubił, a nie robił dla pieniędzy.
Wtedy to było głupie i złamało Kubicy karierę.

Ale stało się jak się stało i teraz Kubica jeździ w tych rajdach też po to by jeszcze być w tym zawodzie.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by raiders_
Originally Posted by jerome
Jak gościa lubiłem i szanowałem tak od czasu jego wypadku w rajdach zmieniłem zdanie o nim w drugą stronę . Delikatnie mówiąc GAMOŃ .... zaprzepaścił sobie wielką karierę w F1 ... dla mnie to jeździec bez głowy ...szuka śmierci ,ale ta go jakoś nie chce .
Kubica od zawsze powtarzał, że chce w przyszłości zmienić bolid na samochód WRC, nudziło go robienie 50 okrążeń po asfalcie. Ja mu się nie dziwie.

N
I Love This Game
I Love This Game
N Offline
Takich to nie widzial ja jeszcze... Widac-NieWidac-Widac-NieWidac! Nie wiadomo? Czy sie zamkiem bawic! Czy gazete czytac wink

[/video]

1
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Originally Posted by Conrad
Originally Posted by Maciek
Każdy zawodnik F1 startuje również w innych rajdach ,czy to WRC ,czy to gokarty ,czy to testy samochodów osobowych . Taka jego praca . Szuka śmierci ,gamoń -zbyt mocne.

Większość włącznie z byłymi mistrzami świata jak Alonso ma kompletny zakaz ryzykowania własnego życia w tego typu zabawach. Team był głupi i jakoś się zgodził dla Roberta zrobić wyjątek - jak widać, był to mega-błąd.

W Premier League piłkarzom sprawdzają łazienki i nawet mają mówione gdzie mogą perfumy trzymać, bo jacyś ubezpieczyciele nie chcą by któregoś razu np. upadły i stłukły gościowy palec u stóp. To są dopiero pierdy... przy których zakaz brania udziału w rajdach wydaje się czymś nadzwyczaj normalnym.

Glupie nie glupie, nie wzielo sie z prozni.Canizares , pamietasz ? Zaprzepascil najwieksza impreze w swoim zyciu,juz nigdy nie mial takiej okazji.

Wielu pilkarzy ma w umowach np zakaz jazdy na nartach,jazdy na motocyklach - ktos pomysla,to nie bierze sie z nikad.

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Islamscy bojownicy zamieścili w internecie film z publicznej egzekucji katolickiego księdza w Syrii. Obcięli mu głowę, którą później podrzucał wiwatujący tłum. Śmierć 49-letniego Francois Murada potwierdził Watykan. Rebelianci oskarżyli franciszkanina o wspieranie reżimu Assada.

UWAGA DRASTYCZNE SCENY!!!!!!

http://www.sadistic.pl/islamisci-scieli-glowe-ksiedzu-vt221220.htm

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Originally Posted by Self-Confident
Islamscy bojownicy zamieścili w internecie film z publicznej egzekucji katolickiego księdza w Syrii. Obcięli mu głowę, którą później podrzucał wiwatujący tłum. Śmierć 49-letniego Francois Murada potwierdził Watykan. Rebelianci oskarżyli franciszkanina o wspieranie reżimu Assada.

w ktorym to miejscu ciekawe/warte uwagi ?? wypierdalaj z takimi filmikami,sa w internecie ich na pęczki wiec tobie równi poszukiwacze odjebanych głów sobie znajdą jak będą chcieli..na huj wogole upubliczniać to skurwysynstwo i brak jakichkolwiek przejawow ludzkich odruchow ?? jebnij sie w łeb nastepnym razem jak zechcesz zablysnac i mozesz se traktowac ten tekst napinkowo,nie obchodzi mnie to,wlacz myslenie...post do usuniecia razem z filmem mam nadzieje

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Jarecki jest takie powiedzenie mówiące o tym, że nawet jak zamkniesz oczy nie oznacza to że zło zniknie ze świata, tylko niektórzy nie chcą go poprostu widzieć. Takie rzeczy się dzieją na świecie i nie można ich zamiatać pod dywan.
Na koniec jeszcze jeden cytat: "Obojętność w obliczy zła jest największym grzechem".

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Zdania rozpoczynamy z dużej litery, a chuj sie pisze przez ch.

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Originally Posted by jarecki85

w ktorym to miejscu ciekawe/warte uwagi ?? wypierdalaj z takimi filmikami,sa w internecie ich na pęczki wiec tobie równi poszukiwacze odjebanych głów sobie znajdą jak będą chcieli..na huj wogole upubliczniać to skurwysynstwo i brak jakichkolwiek przejawow ludzkich odruchow ?? jebnij sie w łeb nastepnym razem jak zechcesz zablysnac i mozesz se traktowac ten tekst napinkowo,nie obchodzi mnie to,wlacz myslenie...post do usuniecia razem z filmem mam nadzieje

co za idiota laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by jarecki85

co za idiota laugh

Przynajmniej prawdę o sobie piszesz .

Strona 14 z 15 1 2 12 13 14 15

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
12 zarejestrowanych użytkowników (Akhu, rafal08, rymoholik, 11kera11, latajaca_holenderka, betowiec, aker, Sensei, forty, JelineK, $-man, alfa), 2,686 gości, oraz 18 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,969
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025