|
|
old hand
|
|
old hand
Panowie, wiecie może czy unibet sam przyznaje się do błędu jężeli źle rozliczyli dla mnie zakład. Dałem na wygraną na live w meczu Andujar, P/Nadal, R - Ferrer, D/Lopez, F na wygraną tych pierwszych co oczywiście wygrali, a oni rozliczyli, że zakład przegrany... Pisać do nich czy sami naprawią błąd?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
zalezy ci na czasie - napisz, jesli nie - spokojnie , i tak sprostują
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
sprostowali po 20 minutach, ale i tak napisałem wcześniej... pozdrawiam
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
No unibet zaskoczył mnie, w sobotę z rana zleciłem wypłate pirwszy raz sporej gotówki i pierwszy raz poprosili mnie o skan dowodu z widocznymi wszystkimi rogami w kolorze, w celu weryfikacji konta. Przy kwotach do 10 tys. nic nie żądają... a teraz raptem problem się stał... no nic. Przesłane wszystko zobaczymy czy będą słowni i zrobią przelew... czy będą coś kręcić... bo wszystkie dokumenty w najlepszej jakości przesłane...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
"...Weryfikacja dokumentów będzie dokonana przez wydział finansowy Unibetu w przeciągu kilku następnych dni...."
dostali skany, ktoś miał już taką sytuację? Długo ten dział finansowy weryfikuje?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Dziś o po 15 dostałem meila z potwierdzeniem wypłaty. Także jutro powinny być pieniążki. Jeżeli tak będzie to dla mnie unibet jest naprawdę bardzo dobrym bukiem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No unibet zaskoczył mnie, w sobotę z rana zleciłem wypłate pirwszy raz sporej gotówki i pierwszy raz poprosili mnie o skan dowodu z widocznymi wszystkimi rogami w kolorze, w celu weryfikacji konta. Przy kwotach do 10 tys. nic nie żądają... a teraz raptem problem się stał... no nic. Przesłane wszystko zobaczymy czy będą słowni i zrobią przelew... czy będą coś kręcić... bo wszystkie dokumenty w najlepszej jakości przesłane... Jak długo masz u nich konto ? ja mam od +5 lat i jak dobrze pamiętam weryfikację przechodziłem przy pierwszej wypłacie a była to kwota 400zl . Zresztą u większości jak nie wszystkich buków konieczna jest weryfikacja zanim $$ wypłacą ,przynajmniej ja tak mam .
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Nie wiem ile mam konto, ale nie pamiętam abym kiedyś im przesyłał skan dowodu... po ostatnich wypłatach zażądali właśnie jego. Wszystko przebiegło pomyślnie, kasa na koncie. Plus dla nich
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Jak jest z historią zakładów? W żaden sposób nie mogę zobaczyć swoich zakładów 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Musisz wejsc w "moje konto", pozniej w "moje gry" i "historia zakladow", pozniej w kolumnie "opis" mozesz wcisnac interesujacy Cie zaklad - ja mam np firefoxa i musialem odznaczyc opcje wyskakujacych okienek od unibet zeby zobaczyc dany zaklad.
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Dzięki  Tak robiłem tylko nie zauważyłem tych blokujących okienek stąd moje wkurzenie dlaczego nie mogę zobaczyć zakładów. Teraz już wszystko jasne 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Unibet to wypłaca na e-portfele na bieżąco,czy tylko rano i do południa. Zalogowałem się na pewniaka Netellera,żeby przelać depozyt będąc pewny ,że jest już dawno kasa z Unibetu a tu zonk.
Wypłatę zleciłem tuż po północy.Zawsze kasę miałem na koncie czy to MB czy Neteller tak max. do 11.00,a dzisiaj dupa.
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
Posprawdzajcie w unibecie Dostepne bonusy
4 oferty - miedzy innymi 100% do 1.200 oferta wazna tylko do końca miesiąca.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Posprawdzajcie w unibecie Dostepne bonusy
4 oferty - miedzy innymi 100% do 1.200 oferta wazna tylko do końca miesiąca. Oj nie wiem nie wiem, przed chwilą rozmawiałem z Panią Adrianną na czac i powiedziała mi że te bonusy to.... błąd systemu i do wieczora to wyjaśnią. Jeżeli tak to sa jakies jaja po prostu. Ludzie wpłacą kasę i nic.
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
Błąd polegał na tym że można było skorzystać z wszystkich jak któś był szybki i cwany.
|
|
|
|
|
Nick Kyrgios, Jerzyk i Del Potro
|
|
Pewnie teraz nie będą mogli wypłacić spowrotem, bo przecież w każdym Regulaminie jest, że wpłata musi być przeznaczona na gry i zakłady. Ładny myk hehe
|
|
|
|
|
|
|
Błąd polegał na tym że można było skorzystać z wszystkich jak któś był szybki i cwany. To co to za bonus z błędem systemu. Zawsze mogą tak powiedzieć i go cofnąć tym "szybkim i cwanym" i zostaną "na lodzie".
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
Mnie ten jeden 1200 obrot 5x 1.2 w zupełności wystarcza  nie można być takim chytruskiem. 
|
|
|
|
|
|
|
Ale mogą Ci go cofnąć jak był błąd systemu.
|
|
|
|
|
|
|
Bonus git, jak dla mnie to kasa za darmo, ja niestety i tak bym chyba nie dostał akurat w Unibecie gram na co dzień i mam tam zawsze sporo na koncie.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|