|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Trinker set  Ognia po mecz !!! Cos Panowie polecaja na dzisiaj...??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja też tego nie rozumiem, ale jednak to się sprawdza w 80-90% jak nie lepiej że jednak na weekend uciekają i to na Szlem, może chociaż się łudzą że mogą sie przygotować, wygrać jeden mecz i mają taką kase jakby mieli się męczyć na jakimś zapyziałem challu.
Pamiętam że grałem tak rok temu został Schoorel z kwalifikantó w Piątek we Francji grał z Ouanną wygrał pierwszego seta, wtopił mecz wybrałem jedynie ten mecz i mi się sprawdziło, bo czekałem aż ktoś zostanie w Piątek.
w Niemczech jedynie Huta ma kwale, dzisiaj ogra tego Jankowicza to zobacze z kim gra jutro i moze cykne przeciwko.
co do Violi tutaj ma w ogóle inną strefe czasową dla europejczyka, a jeszcze musi przyjąć jeszcze inną, poznać nawierzchnie już nie mówie co można porobić w Nowym Jorku.
Są i tacy co lecą na weekend pobawić się w Nowym Jorku wziąć kwitek za kwale i żyją dalej. dokladnie ... nie jada tam z mysla by wygrac szlema  tylko by choc wygrac jeden mecz w kwalach ... a skoro mysla o wygraniu tego jednego meczu to zeby jako tako nie byc wyjebanym z kapci to chociaz trzeba tam sie pojawic ze dwa dni przed, dla kazdego grajka szlem to cos ekstra, niektorzy zabieraja rodziny ze soba, ukochane, jada poimprezowac, poruchac kwalifikantki ... niektorzy kwalifikantow  w kazdym badz razie jakis polsmieszny czelek, w ktorych bedzie taki zawodnik gral jeszcze n-razy, jest niczym do mozliwosci sprobowania zakwalifikowania sie do szlema, aczkolwiek na pewno nie kazdy tak mysli; osobiscie dzisiaj tak lapalem porazke Dzumhura ... i np w jego przypdaku (o ile puscil bo wybiera sie do NY) zarobil na wyjazd bo po wygraniu I seta 6:1 kursy na Karatseva byly mega  oczywiscie trzeba miec pojecie i myslec w tym wszystkim ... zawodnik, ktory w czelkach zaliczal cfy, pfy, finaly bedzie mial na takiego czelka wyjebke ... a zawodnik, dla ktorego final czelka bedzie osiagnieciem sezonu juz nie koniecznie bedzie tna wala ... no dokładnie, coś w ten deseń właśnie pisałem. 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Rysiek Becker @ 2.00
dosyć grubo, jak ktoś chcę popisać to opis mam u siebie na stronce.
na dzisiaj to byłoby na tyle, może coś tam jeszcze wsadzę na LIVE. niezłe bzdety powypisywane , ciekawe tylko po co chcesz ludzi wprowadzać w błąd swoją niewiedzą?? te 180 postów w ciągu 3 lat to chyba wrzuciłeś same takie pochwały dzięki swojemu jadowi i frustracji, co? nie każdemu dogodzisz, nawet jeśli Ci się nie podoba to jeśli grasz razem z moją stronką jesteś do przodu, typy za darmo zawsze opisane, choć stronka młoda to zarabiasz na typach 4free. czego chcieć więcej, ale zawsze znajdzie się taki tomecky co coś nie pasuję gdzie masz te stronke ?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Rysiek Becker @ 2.00
na dzisiaj to byłoby na tyle, może coś tam jeszcze wsadzę na LIVE. niezłe bzdety powypisywane , ciekawe tylko po co chcesz ludzi wprowadzać w błąd swoją niewiedzą?? te 180 postów w ciągu 3 lat to chyba wrzuciłeś same takie pochwały dzięki swojemu jadowi i frustracji, co? nie każdemu dogodzisz, nawet jeśli Ci się nie podoba to jeśli grasz razem z moją stronką jesteś do przodu, typy za darmo zawsze opisane, choć stronka młoda to zarabiasz na typach 4free. czego chcieć więcej, ale zawsze znajdzie się taki tomecky co coś nie pasuję chłopie jak można pisać o takim drewnie jak Becker, posiadającym w swoim repertuarze zagrań jedynie potężny serwis i solidny fh że to wielki talent o slajsie i 2bh nie wspomne , bo widze że gościa nigdy na oczy nie widziałeś i piszesz jakieś bajki na jego temat , tylko nie rozumiem po co?? Akurat z typem się nie zgodze a granie go grubo to jest przesada konkretna wg mnie. Pavlasek ma zdecydowanie większy wachlarz zagrań , jest bardziej regularny no i serwismenami ma dodatni bilans ale powodzenia zycze 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sasnovich połam na seta dla wujka.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
co jest grane we Włoszech? dopiero teraz drugi kort uruchomili a na kamerce widać ze trzeci kort cały zalany to chyba deble nie pograją dzis? ale organizacja!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dziala wam oferta i live w betsson lub betsafe?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kudry 1 set @7  odłamuj...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzisiaj pojedynek drwalów 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzisiaj pojedynek drwalów  Federer R. (Sui) Haas T. (Ger) rzeczywisce 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzisiaj pojedynek drwalów  kogo?  chyba drwali...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rysiek Becker @ 2.00
na dzisiaj to byłoby na tyle, może coś tam jeszcze wsadzę na LIVE. niezłe bzdety powypisywane , ciekawe tylko po co chcesz ludzi wprowadzać w błąd swoją niewiedzą?? te 180 postów w ciągu 3 lat to chyba wrzuciłeś same takie pochwały dzięki swojemu jadowi i frustracji, co? nie każdemu dogodzisz, nawet jeśli Ci się nie podoba to jeśli grasz razem z moją stronką jesteś do przodu, typy za darmo zawsze opisane, choć stronka młoda to zarabiasz na typach 4free. czego chcieć więcej, ale zawsze znajdzie się taki tomecky co coś nie pasuję Podaj adres tej strony.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzisiaj pojedynek drwalów  kogo?  chyba drwali... możliwe 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
dzisiaj pojedynek drwalów  kogo?  chyba drwali... możliwe  raonic win
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Doberek... koniec wakacji... na poczatek Trinker @2.50 4/10 OGNIA!!! GSM 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kudry @4.33 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Doberek... koniec wakacji... na poczatek Trinker @2.50 4/10 OGNIA!!! GSM  gdzie zes sie opalał ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kurdra i Zopp niezłe gówno grają  Zopp serwisem go zabija , Kudra lepiej w wymianach , ale błędy szkolne
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Quinzi
1st: *1-0 => 1-6 2nd: *2-0 => 2-6
:-)