|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Tak tylko od wygranego zakladu, i nie tak jak to jest na przyklad w profie czy sts, gdzie podatek jest brany od stawki+wygranej. Gielda nalicza prowizje od samej kwoty wygranej. Przyklad: Grasz kurs 1,69 za 100 zl. Wygrywasz 69 zlotych i prowizja jest pobierana tylko z tych 69 zlotych , czyli 69 -4% (69 x 0,96) = 66,24 zl A jak sprzedasz np. po 1,5 a potem uda Ci sie to samo obstawic po 1,6 to placisz prowizje 2x czy tylko od zysku z danego rynku? Wojtek
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Witam, nie wiem czy ten temat się już tutaj nie przewinął bo watek ma 11 stron, ale program partnerski Betsson działa ? Próbowałem wypełnic formularz i nie chciało zaakceptowac.Może ktos wie cos wiecej na ten temat ?
Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Witam, strasznie długo są rozliczane niektóre zakłady. Dziwi mnie, iż nie rozliczono mi jeszcze zakłądu na ilość zmian w meczu Hiszpania - Ukraina, podczas gdy podobny zakład u konkurencji został już dawno rozliczony... Przez to mam zablokowaną kasę i nie mogę postawić "partiotycznego" zakładu... Banik czy możesz jakoś zainterweniować aby rozliczono ten zakład przed meczem Niemcy - Polska???
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Poprostu wyślij do nich maila z taką prośbą.Oni zatwierdzają mecze ok 2-2,5h po zakończeniu spotkania.
|
|
|
Link skopiowany do schowka