|
|
old hand
|
|
old hand
Pawcio jak newsweek w spawie dymisji Rostowskie - info z dwoch niezaleznych zrodel  lupus ...to nie jest info z dzialu "slicznotki i cichodajki".....bo tam naprawde fajne dupeczki puszczasz.....jestem kibicem Legii i naprawde staram sie o to zeby dawac aktualne info.....i uwierz mi ze nie mam w tym zadnego interesu zeby wciskac jakies kity na forum.....mam wlasne zrodla info i wiem a wlasciwie wierze ze sprawa Zylety bedzie rozwiazana pozytwnie.......lupus,,,nie ironizuj ....: )
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
zobaczymy....wiem ze naprawde ostateczna decyzja zapadnie jutro przed 10.30.....Panowie ...naprawde mam na to wyjebane czy mi wierzycie czy nie....ale nie wsyssalem tych info z palca....a zreszta po huj sie tlumacze....pozyjemy zobaczymy....wiem na 1000% ze cos tam jeszcze jest... no mogles napisac; wyjebali legie z ta zyleta, ale spokojna wasza widze ze chcecie chlopaki aby byla otwarta, wiec zagadalem do znajomego w szwajcarii, mowil ze zagadal do kogo trzeba i jak cos sie uda zalatwic to jutro przed 10:30 bedzie oficjalne info i teraz jakby tak jutro przed poludniem to oglosili to wyobraz sobie jaki szacun bys tu mial
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
zobaczymy....wiem ze naprawde ostateczna decyzja zapadnie jutro przed 10.30.....Panowie ...naprawde mam na to wyjebane czy mi wierzycie czy nie....ale nie wsyssalem tych info z palca....a zreszta po huj sie tlumacze....pozyjemy zobaczymy....wiem na 1000% ze cos tam jeszcze jest... no mogles napisac; wyjebali legie z ta zyleta, ale spokojna wasza widze ze chcecie chlopaki aby byla otwarta, wiec zagadalem do znajomego w szwajcarii, mowil ze zagadal do kogo trzeba i jak cos sie uda zalatwic to jutro przed 10:30 bedzie oficjalne info i teraz jakby tak jutro przed poludniem to oglosili to wyobraz sobie jaki szacun bys tu mial mam wyjebane na ten "szacun"....wazne zeby "puscili"....bo tu duzo jest "napinaczy".....ale ja naprawde wiem co pisze....to ze jestem fanem Legii nie ma tu nic do rzeczy
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Łysy z Uefa tez nie zalatwil.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A co to za info + tajemnica?  Na forum Legionistów temat trąbiony, Robuś Błoński coś na twiterze napisał i szybko, zresztą szybko został skwitowany 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Będzie na co zwalić po braku awansu do grupowej LM
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to teraz zamknieta zyleta jest na topie. nie nadazam juz za tymi tematami kibolowskimi
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Wczoraj temat nr 1 w mediach bylo spakowanie 10 osob z Lecha w tym jedna dziewczyna za mecz z Zalgirisem. Wbili im nad ranem do domow, ze 3 lata im chyba grozi. Jakze aktualny jest znow trans Arki  [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no bo jak żyleta będzie otwarta to pewny awans do LM, w przeciwinym razie może być różnie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
za pol godziny bedzie definitywna decyzja na temat Zylety
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
za pol godziny bedzie definitywna decyzja na temat Zylety Ty dalej swoje 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
za pol godziny bedzie definitywna decyzja na temat Zylety Ty dalej swoje  no...dokladnie....dalej swoje
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no...dokladnie....dalej swoje Jak masz rację, to stawiam dziś na KR Reykjavik 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
rozumiem że uefa zbiera specjalne sobotnie zebranie aby podebatować nad odwieszeniem jednej trybuny przy łazienkowskiej 
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
Wisła i Śląsk jadą razem na mecz, po czym się kłócą i Wisła zawraca. Inna ekipa Wisły dociera na sektor, po czym się kłócą ze Śląskiem. Tak wyglądał wyjazd wg tej wiarygodnej relacji. Fajną zgodę tam mają  wiarygodnej? chyba tylko dla Ciebie  psy szczekają , a karawana jedzie dalej  poza tym wasza zgoda z Legią zawsze była kryształowa 
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Zapomniałem o cudzysłowie, a napisałem tak, bo ten kto wklejał ów tekst tak ją nazwał.
Nie spinaj się tak, bo Ci żyłka pęknie.
Komentowałem ową relację. Nie wiem czy jest ona prawdziwa. Nie wiem też jak wygląda "nasza" zgoda, bo się tym nie interesuję.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Prawda boli, chłop się zagotował Bzyku 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
trzeba poczekac co o tym wszystkim sadzie Eldorado to zależy czy juz wyparowało alko, wczoraj była wersja "na starego kibola", dziś może być lzej  
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|