|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Aro ty jak nie o pindolu to o Hagim jestem za a nawet przeciw trzeba pietnowac takie zachowania a nie sie posmiac i przechodzic nad tym do porzadku dziennego ....ale trzeba miec jakies argumenty zeby tak kogos atakowac, ten kolo sam nie wie z kim mial do czynienia.Dziwne,ze nikt nie docztal tego,ze jak napisalem temu klientowi, ze mnie z kims pomylil to juz zamkna temat i nic nie pisal. Tego widocznie juz nikt nie doczytal... zalosne. nie dziw sie ludziom, ze naskoczyli, skoro tak jak piszesz, sam ginciu nie wiedzial kto dokladnie go opedzlowal niestety ale jak czytam kolejne posty gincia z tematu w tio to dochodze do bardzo smutnego wniosku, ze ... krotki pindol trafil na megaidiote i wrecz grzechem byloby takiego nie opindolic
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na weeb.tv idzie obejrzeć ManU? si który kanał? canal plus sport 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
(z gory przepraszam za obraze ale nazwalem rzecz po imieniu)
ku przestrodze dla tych mniej rozgarnietych badz naiwnych
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Aro ty jak nie o pindolu to o Hagim jestem za a nawet przeciw trzeba pietnowac takie zachowania a nie sie posmiac i przechodzic nad tym do porzadku dziennego ....ale trzeba miec jakies argumenty zeby tak kogos atakowac, ten kolo sam nie wie z kim mial do czynienia.Dziwne,ze nikt nie docztal tego,ze jak napisalem temu klientowi, ze mnie z kims pomylil to juz zamkna temat i nic nie pisal. Tego widocznie juz nikt nie doczytal... zalosne. nie dziw sie ludziom, ze naskoczyli, skoro tak jak piszesz, sam ginciu nie wiedzial kto dokladnie go opedzlowal niestety ale jak czytam kolejne posty gincia z tematu w tio to dochodze do bardzo smutnego wniosku, ze ... krotki pindol trafil na megaidiote i wrecz grzechem byloby takiego nie opindolic Podobno Okazja czyni zlodzieja, ale ja wychodze z zalozenia ze rabujemy buki, a nie siebie nawzajem... Ten caly Gincio powinnien przeprosic za zamieszanie
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Aro ty jak nie o pindolu to o Hagim jestem za a nawet przeciw trzeba pietnowac takie zachowania a nie sie posmiac i przechodzic nad tym do porzadku dziennego ....ale trzeba miec jakies argumenty zeby tak kogos atakowac, ten kolo sam nie wie z kim mial do czynienia.Dziwne,ze nikt nie docztal tego,ze jak napisalem temu klientowi, ze mnie z kims pomylil to juz zamkna temat i nic nie pisal. Tego widocznie juz nikt nie doczytal... zalosne. nie dziw sie ludziom, ze naskoczyli, skoro tak jak piszesz, sam ginciu nie wiedzial kto dokladnie go opedzlowal niestety ale jak czytam kolejne posty gincia z tematu w tio to dochodze do bardzo smutnego wniosku, ze ... krotki pindol trafil na megaidiote i wrecz grzechem byloby takiego nie opindolic i to są rozumiem okoliczności łagodzące dla krótszego Pindola? miał frajera to go wyrzeżbił? jak np pożycze od kolegi pieniądze czy cokolwiek a on o tym zwyczajnie zapomni to jakbym mu nie oddał to mnie by to usprawiedliwiało? nie nie, zawsze wychodze z założenia że ktoś kto jest równy w porządeczku będzie fair wobec drugiej osoby, takim też jest ''człowiekiem'' kto nie jest ten jest ... bo gówno zawsze śmierdzi, trzeba mieć to na uwadze 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
niektórzy mawiają gapowe się płaci.. ale tez jestem zdania że trzeba tępić taki zachowania CHELSEA  CHELSEA  CHELSEA  CHELSEA  CHELSEA 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja krotkiego pindola w ogole nie bronie, zwykla lachudra
ale ta sytuacja kojarzy mi sie z kradzieza, w ktorej zlodziej zwinal samochod z kluczykami w srodku
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Po co w ogole od kogos kupowac konto na b365?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mourinho jak zwykle musi pajacowac - tym razem chce udowodnic, ze bez maty chelsea w ogole nie traci na jakosci
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
juan pewnie wejdzie w 75`.. albo zaraz po stracie bramki 
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
Po co w ogole od kogos kupowac konto na b365? bo na swoim ma sie limity
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Po co w ogole od kogos kupowac konto na b365? na prawdę się nie domyślasz ?
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
ja krotkiego pindola w ogole nie bronie, zwykla lachudra
ale ta sytuacja kojarzy mi sie z kradzieza, w ktorej zlodziej zwinal samochod z kluczykami w srodku trafna metafora
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Po co w ogole od kogos kupowac konto na b365? bo na swoim ma sie limity Po co w ogole od kogos kupowac konto na b365? na prawdę się nie domyślasz ? To ludzie sa tak naiwni?, zeby takie cos robic? Jest przeciez duzo innych myków...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mourinho jak zwykle musi pajacowac - tym razem chce udowodnic, ze bez maty chelsea w ogole nie traci na jakosci Jak zaoferuje Mata + cash za Rooneya to Unt wezmie Mate z pocalowaniem w reke 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
ja bym w życiu nie oddał maty nawet za wazze
|
|