W skrocie o co chodzi z Napoleonem, kogo ma pozwac i po ile sprzedaje konto na 365?
Mylisz Napoleona z krótkim Pindolem. Napoleon chciał się założyć z Bitkiem, ze mną, w końcu z Biszopem, że Legia awansuje. Jeśli by nie awansowała to któryś z nas ``usuwa konto na mecz.pl``......na kase zakładać się nei chciał a z Pindolem, Fechnerinho Ci zajebiście powinien wyjaśnić, ja już mam braki pamięci z wczoraj
a to takie numery
nie wiem kto awansuje, ale jak widze takie kursy na awans rumunow tj. 1.99 to mnie smiech ogarnia. Mialem ich pograc na awans od 2.4 bo od tego krsu widzialem oplacalnosc, a teraz to na legie swietny kurs, ale wole sie podwojnie nie wkurwiac wiec nic nie stawiam.
Who will advance to next round? Legia Warszawa 1.917 Steaua Bucuresti 1.990
ps. jedyne co chcialbym zobczyc to mine raidersa gdy kolejny raz ujebie na legii
jedyny minus awansu legii do lm to ze pewnie zaraz nasciaga szrotu z zachodu a mlodzi polacy na lawe...
nie wiem ile w tym prawdy ale podobno legia w razie awansu zamierza sciaganc dwoch zawodnikow podobno sa zainteresowani Thomasem Phibelem oraz Philippem Hosinerem
jedyny minus awansu legii do lm to ze pewnie zaraz nasciaga szrotu z zachodu a mlodzi polacy na lawe...
nie wiem ile w tym prawdy ale podobno legia w razie awansu zamierza sciaganc dwoch zawodnikow podobno sa zainteresowani Thomasem Phibelem oraz Philippem Hosinerem