|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bitosław I Sprawiedliwy się rozsierdził 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
panowie może ktoś powiedzieć jak jest z zakładem na strzelców bramek w Betclic rozliczyli mi przegrany zakład na El sharawiego?? a on zagrał jedynie 2 min, wydawało mi się że była tam formuła że musi zagrać od początku lub conajmniej 45 min, proszę o pomoc nie slyszlem o buku ktory nie daje zwrotu w takim przypadku, chyba ze zagral pierwsze dwie minuty
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
bezczelne portugalskie scierwa
za takie cos do lochu bym wrzucal od razu bitek zrozumiał, że przez to czekanie na końcowy Bragi ani nic nie wygrał ani nie pobzyka... Zostało tylko to czego Aro już nie robi.
|
|
|
|
|
5 minut po czasie
|
|
5 minut po czasie
pograne dubelki i nic ne weszło...
zły dobór...
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
bezczelne portugalskie scierwa
za takie cos do lochu bym wrzucal od razu bitek zrozumiał, że przez to czekanie na końcowy Bragi ani nic nie wygrał ani nie pobzyka... Zostało tylko to czego Aro już nie robi. czyli strzał do pustej bramki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
panowie może ktoś powiedzieć jak jest z zakładem na strzelców bramek w Betclic rozliczyli mi przegrany zakład na El sharawiego?? a on zagrał jedynie 2 min, wydawało mi się że była tam formuła że musi zagrać od początku lub conajmniej 45 min, proszę o pomoc nie slyszlem o buku ktory nie daje zwrotu w takim przypadku, chyba ze zagral pierwsze dwie minuty wszedł w 88 min, większość buków ma w ofercie że musi zagrac min 45 min lub zacząć w 1 połowie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
frajerzy roku- pilkarze bragii hahahahah
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Bardo pisz maila to bedziesz mial zwrot
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
załoze sie ze moor maczał swoje palce klikajac na brage
|
|
|
|
|
|
|
panowie może ktoś powiedzieć jak jest z zakładem na strzelców bramek w Betclic rozliczyli mi przegrany zakład na El sharawiego?? a on zagrał jedynie 2 min, wydawało mi się że była tam formuła że musi zagrać od początku lub conajmniej 45 min, proszę o pomoc nie slyszlem o buku ktory nie daje zwrotu w takim przypadku, chyba ze zagral pierwsze dwie minuty wszedł w 88 min, większość buków ma w ofercie że musi zagrac min 45 min lub zacząć w 1 połowie idz sie spytaj kobiet na czacie, one zawsze wiedza wiecej od nas graczy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bardo pisz maila to bedziesz mial zwrot Właśnie pisze dzięki pacyfista to nie możliwwe coś źle rozliczyli, Monaco wielki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ide bo jak patrze na stawke przy tej bradze, to mnie, kurwa, krew zalewa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jutro w koncu chyba wygra Podbeskidzie. W Koronie bunt zawodników którzy nie zgadzają sie na zwolnienie trenera
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
ide bo jak patrze na stawke przy tej bradze, to mnie, kurwa, krew zalewa  Przykro mi bitek, ale... Trzeba było na Konkurs wpłacić, przynajmniej jakiś pożytek byś zrobił z tych pieniędzy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ide bo jak patrze na stawke przy tej bradze, to mnie, kurwa, krew zalewa  Przykro mi bitek, ale... Trzeba było na Konkurs wpłacić, przynajmniej jakiś pożytek byś zrobił z tych pieniędzy  Nikt by tego lepiej nie ujął 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chcecie przez to powiedzieć że dopadła go zemsta mecz.pl?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Strzelec/strzelec w meczu - postaw zakład, który z graczy w dowolnym momencie meczu zdobędzie gola. Stawki zostaną zwrócone tylko w przypadku określonych graczy, którzy nie wezmą działu w meczu. Zakłady na zawodnika, będą ważne, niezależnie od tego jak długo będzie on znajdował się na boisku. Zakład odnosi się do regulaminowych 90 minut gry, włącznie z przerwani i czasem doliczonym.
Strzelec tak/nie - zakłady na tak/nie zostaną anulowane, jeżeli zawodnik/zawodnicy nie rozpoczną meczu niezaleznie od tego czy będzie on zmieniał innego zawodnika i następnie zdobędzie/otrzyma kartkę itd.
z regulaminu Betclic, wynika że roliczą mi jako przegrany
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bitosław I Sprawiedliwy się rozsierdził  dobre 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Strzelec/strzelec w meczu - postaw zakład, który z graczy w dowolnym momencie meczu zdobędzie gola. Stawki zostaną zwrócone tylko w przypadku określonych graczy, którzy nie wezmą działu w meczu. Zakłady na zawodnika, będą ważne, niezależnie od tego jak długo będzie on znajdował się na boisku. Zakład odnosi się do regulaminowych 90 minut gry, włącznie z przerwani i czasem doliczonym.
Strzelec tak/nie - zakłady na tak/nie zostaną anulowane, jeżeli zawodnik/zawodnicy nie rozpoczną meczu niezaleznie od tego czy będzie on zmieniał innego zawodnika i następnie zdobędzie/otrzyma kartkę itd.
z regulaminu Betclic, wynika że roliczą mi jako przegrany Przecież to bez sensu.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|