Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 21 z 46 1 2 19 20 21 22 23 45 46
D
Don Offline
Pooh-Bah
Pooh-Bah
D Offline
Originally Posted by walczak
Adres Pindola schodzi na privie jak zimne piwo, zwiedzac nalezy jak na obrazku

[Linked Image] [imageshack.us]

Pytanie czy to mapka aktualnego oszusta czy domniemanie winy starego kolegi również ze Świdwina ? Bo jak to pierwsze to nie ma wątpliwości.

Bonus: Unibet
addict
addict
Ekipy ze Szczecina biora 4-5 tysiecy za taka operacje pod podany adres. Troche drogo, ale gwarantuja podobno fotki z akcji.

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Goget jak zwykle wysoka forma aplauz

old hand
old hand
Ekipy ze Szczecina biora 4-5 tysiecy za taka operacje pod podany adres. Troche drogo, ale gwarantuja podobno fotki z akcji.

laugh laugh laugh

dorośnijcie dzieciaki, bo chyba za dużo filmów, no chyba że to miał być zart to ok udał się.

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
[img:center]http://allegro.pl/mr-popo-dragon-ball-t-shirt-zobacz-duze-logo-i3480748703.html[/img]
Wierny sługa juz byznes robi na koszulkach,a filmik gogeta ledwo co wyszedl

R
Pooh-Bah
Pooh-Bah
R Offline
Przed chwilą żona wchodząc do pokoju pyta "z czego się tak śmieję"?

Goget zajebiste. Wiersz też mega. piwo

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Originally Posted by Don
Pytanie czy to mapka aktualnego oszusta czy domniemanie winy starego kolegi również ze Świdwina ? Bo jak to pierwsze to nie ma wątpliwości.

Dla mnie sprawa o tyle jest jasna ze nawet jesli macie lewe adresy to przy wynajeciu kogo trzeba wydobeda oni informacje od tych 'lewych' ludzi komu sprzedali dowod, majac juz takie informacje sprawa jest banalnie prosta. Wiem ze to moze kosztowac kilka kawalkow ale dla zasady wolalbym wydac 5k i zalatwic sprawe jak trzeba niz byc wydymanym przez jakiegos moska na 500zl.

Powodzenia i radze sie nie chwalic na forum wink

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
daj nr do przedstawiciela handlowego na priv.

F
I love mecz.pl
I love mecz.pl
F Offline
Originally Posted by lucmacher
laugh

R
Pooh-Bah
Pooh-Bah
R Offline

luc wyślij pw, dogadamy się z tym nr...

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
piwo haha

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
nakierowali mnie dopeiro teraz na ten temat,ja jebie czytam i niewierze laugh laugh jak można z anonimowym gościem ubijać taki biznes laugh laugh
pozatym co to za moda na handlowanie kontami na b365??niema innych buków laugh ??
boze czy ty to widzisz haha

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
A teraz dowcip:

Po 42 stronach tematu nikt nie zauważył błędu ort. w temacie, a nawet nikt o tym nie wspomniał, to fascynacja tematem sprawiła taką kolej rzeczy, ot takie odwrócenie Ówagi autora cool

old hand
old hand
Originally Posted by Experto
Dla mnie sprawa o tyle jest jasna ze nawet jesli macie lewe adresy to przy wynajeciu kogo trzeba wydobeda oni informacje od tych 'lewych' ludzi komu sprzedali dowod, majac juz takie informacje sprawa jest banalnie prosta. Wiem ze to moze kosztowac kilka kawalkow ale dla zasady wolalbym wydac 5k i zalatwic sprawe jak trzeba niz byc wydymanym przez jakiegos moska na 500zl.

Dla mnie sprawa też jest jasna, na tym forum jest banda dzieciaków, albo idiotów, nawet pojęcia nie macie jak takie rzeczy i sytaucaje wyglądają, wynajęcie kogo trzeba w tak komicznej i błachej sprawie to nawet nie jest żałosne ale już śmiechu warte, ten cały Pindool jeśli to czyta to pewnie niezły ma ubaw z was, ale ma rację bo z takiego idiotyzmu to można się jedynie śmiać.

A z tym ostatnim zdaniem to rozjebałeś system, załatwić sprawa tak jak tyrzeba niż być wydymanym przez jakiegoś mośka na 500zł, a zdajesz sobie w ogóle sprawę jakie konsekwencje prawne grożą za takie rzeczy, pewnie nie, to zajrzyj do KK i się zastanów, pomijając już fakt że tacy ludzie jak już by się skonczyli śmiać oczywiście odmówili by co do tego jestem przekonany, ale co tam żyjcie sobie dalej w waszym wyimaginowanym świecie.

JuN Offline
ATP & WTA Tour
ATP & WTA Tour
A teraz dowcip:

Po 42 stronach tematu nikt nie zauważył błędu ort. w temacie, a nawet nikt o tym nie wspomniał, to fascynacja tematem sprawiła taką kolej rzeczy, ot takie odwrócenie Ówagi autora cool

a teraz dowcip numer 2:

nie przeczytałeś owych 42 stron.

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Goget rozjebał po całości, piwo grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Fognini
Originally Posted by Experto

Dla mnie sprawa też jest jasna, na tym forum jest banda dzieciaków, albo idiotów, nawet pojęcia nie macie jak takie rzeczy i sytaucaje wyglądają, wynajęcie kogo trzeba w tak komicznej i błachej sprawie to nawet nie jest żałosne ale już śmiechu warte, ten cały Pindool jeśli to czyta to pewnie niezły ma ubaw z was, ale ma rację bo z takiego idiotyzmu to można się jedynie śmiać.

A z tym ostatnim zdaniem to rozjebałeś system, załatwić sprawa tak jak tyrzeba niż być wydymanym przez jakiegoś mośka na 500zł, a zdajesz sobie w ogóle sprawę jakie konsekwencje prawne grożą za takie rzeczy, pewnie nie, to zajrzyj do KK i się zastanów, pomijając już fakt że tacy ludzie jak już by się skonczyli śmiać oczywiście odmówili by co do tego jestem przekonany, ale co tam żyjcie sobie dalej w waszym wyimaginowanym świecie.

czy mówicie o "Panach bez karku co sie nigdy nieuśmiechają" ? :grin"

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Originally Posted by Fognini
a zdajesz sobie w ogóle sprawę jakie konsekwencje prawne grożą za takie rzeczy, pewnie nie, to zajrzyj do KK i się zastanów

dobra Pindol, kazdy zalatwia sprawy po swojemu, mozna tez isc do kosciola i sie pomodlic o nawrocenie oszusta

X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline
Originally Posted by JuN
A teraz dowcip:

a teraz dowcip numer 2:

nie przeczytałeś owych 42 stron.
dopiero zauważył i się chciał pochwalić laugh

a nawet w filmie o tym Goget wspomniał grin

O
Na pełnejjj kurrr...
Na pełnejjj kurrr...
O Offline
ten temat to ciekawa odskocznia i relaksik po przegranych inwestycjach w bukmacherkę

piwo

Strona 21 z 46 1 2 19 20 21 22 23 45 46

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, Akhu, JelineK, rymoholik, rafal08, forty, Sensei, aker, ElNinho[mmdea], burbon, kamel), 884 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,284
Posty5,834,676
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025