|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Ja tylko coś zapowiedziałem, a już temat odżył. To jest nic, bo jest podwówjne dno tej całej akcji... Na razie i tak nie jesteście w stanie mi w to uwierzyć. Ale poważnie, nie mogę teraz tak sobie napisać co wiem. Do Conrada te gadu-gadu 50000 aktualne? Na jakiej zielonej wyspie spedza te wakacje? PS. ginciu - na razie nie pisz mi nic na priw
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ja tylko coś zapowiedziałem, a już temat odżył. To jest nic, bo jest podwówjne dno tej całej akcji... Na razie i tak nie jesteście w stanie mi w to uwierzyć. Ale poważnie, nie mogę teraz tak sobie napisać co wiem. Do Conrada te gadu-gadu 50000 aktualne? Na jakiej zielonej wyspie spedza te wakacje? PS. ginciu - na razie nie pisz mi nic na priw  A jak pisalem ze Mody za tym stoja to nikt nie wierzyl 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
meczykowy rutkowski dopiero ujawni sie pod koniec ostatniego odcinku sezonu pierwszego..... mocny cliffhanger musi byc zeby ludzie mieli na co czekac
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Sprzedałeś futbolownet i już wylądowałeś na ciemnej liście simonsa, tylko dzieki podejrzanym układom jakoś się wywinąłeś od afery. Ale spokojnie, mamy udowodnione konkretne powiązania do Szczecina... 
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sprzedałeś futbolownet i już wylądowałeś na ciemnej liście simonsa, tylko dzieki podejrzanym układom jakoś się wywinąłeś od afery. Ale spokojnie, mamy udowodnione konkretne powiązania do Szczecina...  Zbigniew Jarzyna ze Szczecina [ Linked Image] ;-)))
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
Sprzedałeś futbolownet i już wylądowałeś na ciemnej liście simonsa, tylko dzieki podejrzanym układom jakoś się wywinąłeś od afery. Ale spokojnie, mamy udowodnione konkretne powiązania do Szczecina...  śmiało, jak cos to mozesz podbijac.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
licze ze te rewelacje ktore posiada eini rozpierdola w pył zakonczenie 4 sezonu Dextera
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
ma ktos jakis sposob na unikniecie limitow  stawki jakie poniekad mnie obchodza 500-2k zaklad, zawsze po kilku h limituja, nowy sprzet nie pomaga  ma ktos jakies pomysly? kupuj używane konta, najlepiej takie kilkuletnie na minusie (a prawie każdy z amatorów jest pod kreską w długim okresie...). Do tego nowy sprzęt + nowe IP i do miesiąca idzie pociągnąć. korver gdzie szukasz potencjalnych dawcow daj znac na pw
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
eini tylko ty widziales twarz PINDOLA przy odbiorze biletow wiec jestes jedyna nadzieja tematu, chyba rafal08 tez moze priva odblokowac
ma odblokowany
Last edited by rafal08; 03/09/2013 04:12.
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
licze ze te rewelacje ktore posiada eini rozpierdola w pył zakonczenie 4 sezonu Dextera Myślisz, że będzie równie mocne jak Krwawe Wesele w Grze o tron?
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Ja tylko coś zapowiedziałem, a już temat odżył. To jest nic, bo jest podwówjne dno tej całej akcji... Na razie i tak nie jesteście w stanie mi w to uwierzyć. Nie chce siać tutaj fermentu, ale Sphinx coś podobnie gadał...
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
eini tylko ty widziales twarz PINDOLA przy odbiorze biletow wiec jestes jedyna nadzieja tematu, chyba rafal08 tez moze priva odblokowac oby szybko sie to stalo, mam tez nadzieje ze eini wyprostuje ta sprawe oraz ta sugestie co do "Szczecina"
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Sprzedałeś futbolownet i już wylądowałeś na ciemnej liście simonsa, tylko dzieki podejrzanym układom jakoś się wywinąłeś od afery. Ale spokojnie, mamy udowodnione konkretne powiązania do Szczecina...  śmiało, jak cos to mozesz podbijac. Piwo mi obiecałeś w Szczecinie, na 14 nicku który miałem przedtem. Tym razem nie podaruję, chyba, że Experto mnie zawczasu zbanuje, bo też mocno umoczony w aferę. Razem z amk'iem na triplach w bet365 zbili majątek a nie chcą się przyznać. Czekam na odblokowanie privów, to mój ostatni konkretny post w tym temacie. Albo privy albo zamilknę na wieki. Ginciu aż się pali do interesu, nie chce mi się jechać te kilkanaście km do niego. Nie chcę mieć potem nieprzyjemnej rozmowy z ich "rzecznikiem"...
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Ja tylko coś zapowiedziałem, a już temat odżył. To jest nic, bo jest podwówjne dno tej całej akcji... Na razie i tak nie jesteście w stanie mi w to uwierzyć. Nie chce siać tutaj fermentu, ale Sphinx coś podobnie gadał... Więcej wiary chłopie 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
PW odblokowane, to czekamy na konkrety  [ Linked Image]
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
długa noc dzisiaj się szykuje.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
eini tylko ty widziales twarz PINDOLA przy odbiorze biletow wiec jestes jedyna nadzieja tematu, chyba rafal08 tez moze priva odblokowac
ma odblokowany Dzięki rafał08, rzeczywiście potwierdzam, mogę wysłać prywatną wiadomość do dowolnego, niezbanowanego oraz niesympatyzującego z PIS, użytkownika forum. Dziękuję, za szybką, pozytywną, reakcję. Niestety, ze względów bezpieczeństwa, nie będę się teraz kontaktował z pewnymi osobami, gdyż mam świadomość, że w najbliższych godzinach mogę być pod "szczególną opieką i obserwacją". Pewne rewelację przekażę jutro, ewentualnie maksymalnie do środy, w zależności od Unibetu, co zrobi z poblokowanymi bezprawnie kontami (odsywałam do zapoznania się z tematem, kto nie wie). Jeszcze raz dzięki
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|