|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
Polska o gry? 
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
po wczorajszym to strach grac cokolwiek.. ale na pirwszy rzut oka: Niemcy, Litwa, Hiszpania, Chorwacja, Serbia
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak grac to underdogi  zawsze mozna skontrować na poczatku jak coś nie tak
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
-error]Polska o gry?  jak zawsze do gry, a czy wygra uj wie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeter over 11,5 Bogdanovic over 14,5
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak grac to underdogi  zawsze mozna skontrować na poczatku jak coś nie tak zastanawialbym sie ew. nad Włochami lub Ukraincami. Ciezko mi uwierzyc, ze np. Chorwaci polegna z Gruzianmi, chociaz po wczorajszym w zasadzie nic nie powinno dziwic 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wygrać nie muszą, ale niech wyjdą na prowadzenie min 5 punktów i trochę ticków można ukroić, a w razie porażki strata minimalna
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzis niestety w pracy siedze i nie ma czasu na taka gre live jak wczoraj.. w sumie ten live dupe uratowal ze hej
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie jakim Rosja jest skladem na Eurobasket? Coś powalcza z Grecja, czy dostana ostry łomot?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie jakim Rosja jest skladem na Eurobasket? Coś powalcza z Grecja, czy dostana ostry łomot? nie najsilniejszym http://www.eurobasket.com/boxScores/European%20Championships/2013/0904_RUS_ITA.aspjeśli Gracy zagrają dobry defens jak umieją to Ruscy małe szanse na win ale jak pokazał wczrajszy dzień dużo dziwniejsze wyniki padały 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na dzisiaj jeden ostrożny dubelek z mojej strony Polska + over 151.5 Łotwa/Czarnogora Mam nadzieję że w szatni niezły wpierd... nasze pusiaki wyłapały od treneiro bo można przegrać...ale przejść koło meczu  dzisiaj oby od początku nie dali dupy to wtedy może się panienki nie podłamią od razu A drugi mecz, ostatnie potyczki tych drużyn to ładne overy. Także wczoraj pokazały otwartą koszykówkę i w sumie od dość dawna obie drużyny taką prezentują więc mam nadzieję że skuteczność dzisiaj dopiszę 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Po wczorajszym meczu dla mnie Czarnogóra dzisiaj zdecydowanym faworytem z Łotyszami, ale co do tego, hm 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
na dzisiaj jeden ostrożny dubelek z mojej strony Polska + over 151.5 Łotwa/Czarnogora Mam nadzieję że w szatni niezły wpierd... nasze pusiaki wyłapały od treneiro bo można przegrać...ale przejść koło meczu  dzisiaj oby od początku nie dali dupy to wtedy może się panienki nie podłamią od razu A drugi mecz, ostatnie potyczki tych drużyn to ładne overy. Także wczoraj pokazały otwartą koszykówkę i w sumie od dość dawna obie drużyny taką prezentują więc mam nadzieję że skuteczność dzisiaj dopiszę  tylko zeby pózniej nie było pusiakowatego płaczu i rzygów inwestorów, wnioski trzeba wyciagac, ja to robie i robie off na to spotkanie PL.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na dzisiaj jeden ostrożny dubelek z mojej strony Polska + over 151.5 Łotwa/Czarnogora Mam nadzieję że w szatni niezły wpierd... nasze pusiaki wyłapały od treneiro bo można przegrać...ale przejść koło meczu  dzisiaj oby od początku nie dali dupy to wtedy może się panienki nie podłamią od razu A drugi mecz, ostatnie potyczki tych drużyn to ładne overy. Także wczoraj pokazały otwartą koszykówkę i w sumie od dość dawna obie drużyny taką prezentują więc mam nadzieję że skuteczność dzisiaj dopiszę  tylko zeby pózniej nie było pusiakowatego płaczu i rzygów inwestorów, wnioski trzeba wyciagac, ja to robie i robie off na to spotkanie PL. dokladnie.. Czesi wczoraj powalczyli jak rowny z rownym z gospodarzami, wiec granie na naszych po takim kursie jest IMO zbyt niebezpieczne  w sumie odpuszczam te mecze o 14:30, skoncentruje sie na pozniejszych
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wczoraj 1/1 w kosza.
dzisiaj trzeba dziubnąć znowu LIVE
a taki trypel.
Finowie, Niemcy, Litwa.
Tak mysle jeszcze jakies handi na Słoweńców, Czesi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na dzisiaj jeden ostrożny dubelek z mojej strony Polska + over 151.5 Łotwa/Czarnogora Mam nadzieję że w szatni niezły wpierd... nasze pusiaki wyłapały od treneiro bo można przegrać...ale przejść koło meczu  dzisiaj oby od początku nie dali dupy to wtedy może się panienki nie podłamią od razu A drugi mecz, ostatnie potyczki tych drużyn to ładne overy. Także wczoraj pokazały otwartą koszykówkę i w sumie od dość dawna obie drużyny taką prezentują więc mam nadzieję że skuteczność dzisiaj dopiszę  tylko zeby pózniej nie było pusiakowatego płaczu i rzygów inwestorów, wnioski trzeba wyciagac, ja to robie i robie off na to spotkanie PL. dokladnie.. Czesi wczoraj powalczyli jak rowny z rownym z gospodarzami, wiec granie na naszych po takim kursie jest IMO zbyt niebezpieczne  w sumie odpuszczam te mecze o 14:30, skoncentruje sie na pozniejszych mecz był wyrównany bo gospodarze pudłowali co tylko mogli z czystych sytuacji (zwłasza za 3p)...nie wspomnę już o osobistych w sumie zagrali jak nasi w pierwszym meczu a Czesi się w odróżnieniu do Gruzinów dostosowali jesli nasi dzisiaj nie będą mieć tak rozregulowanych celowników to powinni sąsiadów ogarnąć
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wczoraj 1/1 w kosza.
dzisiaj trzeba dziubnąć znowu LIVE
a taki trypel.