|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Tak z ciekawości sie pytam, na czym opierasz swoje typy?. Chyba jedziesz po kursach. Np. Ufa to już nie ten zespół co 2 lata temu zdomninował rundę zasadniczą w KHL. Eisbaren jak mnie pamięć nie myli co 2-3 lata mają hujowy początek, typowy team który się rokręca w miarę sezonu aby w play-offach powalczyć o grube wziątki. Z dogów czuta na Ciorcile z Brasova, młody ogarnął Ungura wczoraj - a ten miał o co grać bo bronił od pytu punktów. Mecz dnia... - w Rumunii trzeba o tym pomyśleć. ja gram tylko hoka st. petersburg kz sparta praga JYP CSKA KZ UFA KZ Amur KZ Eizbaren KZ 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak z ciekawości sie pytam, na czym opierasz swoje typy?. Chyba jedziesz po kursach. Np. Ufa to już nie ten zespół co 2 lata temu zdomninował rundę zasadniczą w KHL. Eisbaren jak mnie pamięć nie myli co 2-3 lata mają hujowy początek, typowy team który się rokręca w miarę sezonu aby w play-offach powalczyć o grube wziątki. Z dogów czuta na Ciorcile z Brasova, młody ogarnął Ungura wczoraj - a ten miał o co grać bo bronił od pytu punktów. Mecz dnia... - w Rumunii trzeba o tym pomyśleć. ja gram tylko hoka st. petersburg kz sparta praga JYP CSKA KZ UFA KZ Amur KZ Eizbaren KZ  na skladach sparingach formie newsach z druzyn. Pozatym eisbaren nie gra ligi tylko european hockey trophy, zawsze u siebie mocni z Tallacksonem Mulockiemi Rankelem w skladzie powinni rozbic Lodowki ktore olewaja te rozgrywki. Ufa fatycznie taka mocna ale w sparingach grali przyzwiocie, bez gwiazd ale zgrani.
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
Z chelkow Reister powinien już odprawić Fabbiano, który dwa razy wymęczył ze śmiesznymi typami, z dogow na pewno nieźe wygląda Becker, który myślę że jest w stanie powalczyć z Hutą, tak samo jak młody, agresywnie grający Rumun Ciorcila, kursy zdecydowanie zachęcają, z pozostałych spotkań warto pomyśleć nad Nedovyesovem, Brownem czy Violą
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
''Następny, co wy kurwa żrecie. Co za piguły. Dzieciaku ochota Ci przejdzie, jakbyś został Zapięty od Zakrystii grubą dubeltuwą. Natępne dziecko facebooka i twitera, gdzie psy z innymi miernotami namierzają wszystkich. Podaj LESZCZU lepiej jakieś typy, a nie płaczesz jak stara konfitura po jeżdzie po nieheblowanej desce'' o kurfa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Novak z handi mjentko 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
matura to bzdura bo kto dzis potrafi czytac ze zrozumieniem
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Witam.
Co na dzisiaj z chalangerów?
|
|
|
|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
Witam.
Co na dzisiaj z chalangerów? Narazie spróbowałem curovic 1,5 (rywalka ma przewagę breaka w 1 secie)
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Golubev A.-Fischer M. 1 Gicquel M.-Herbert P.H. 1 De Bakker T.-Bemelmans R. 1
Jakiś sprzeciw?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
w drugim meczu zapewne 3 sety bedą
|
|
|
|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
Dogi trzeba brać. To się ostatnio najbardzie opłaca 
|
|
|
|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
Witam.
Co na dzisiaj z chalangerów? Narazie spróbowałem curovic 1,5 (rywalka ma przewagę breaka w 1 secie) 40:15 i nie złamała  ale ponowiła akcje po djusie i wrócila z 4:4 kurs juz 1.25 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
De Bakker T.-Bemelmans R. 1
De Bakker da radę?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
De Bakker T.-Bemelmans R. 1
De Bakker da radę? ktoś wczoraj pisał że bemelmans gra jak nadal 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
fed zjezdza powoli do bazy,ale stasiu wygladal jak godny zastepca,co prawdwa rudy gral chujowizne ale i tak wczorajszy stasiu to byl kosmos....przydalby sie na zakonczenie USO jakis kozacki 5 setowy mecz ale bez teatru jednego aktora,tylko na to moze bedzie trzeba czekac do finalu
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
magister daj cos z czeli szlem szlemem, trzeba jakis profit na czelach uciulac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
fed zjezdza powoli do bazy,ale stasiu wygladal jak godny zastepca,co prawdwa rudy gral chujowizne ale i tak wczorajszy stasiu to byl kosmos....przydalby sie na zakonczenie USO jakis kozacki 5 setowy mecz ale bez teatru jednego aktora,tylko na to moze bedzie trzeba czekac do finalu przyznam ze wczoraj nie wierzylem nawet jak wygra l seta...myslaem ze skonczy sie jak z Djokiem gral ja nigdy przegral ja zawsze ale pokazal stas jaja pozatym chwali sie jego skromnosc, brak pajacowania i to ze ma cos do powiedzenia w wywiadach zawsze ciekawego:)
|
|
|
|
|
Arka Gdynia!
|
|
Arka Gdynia!
Z chelkow Reister powinien już odprawić Fabbiano, który dwa razy wymęczył ze śmiesznymi typami, z dogow na pewno nieźe wygląda Becker, który myślę że jest w stanie powalczyć z Hutą, tak samo jak młody, agresywnie grający Rumun Ciorcila, kursy zdecydowanie zachęcają, z pozostałych spotkań warto pomyśleć nad Nedovyesovem, Brownem czy Violą Becker zdecydowanie jest w stanie powalczyć, grywam w tym turnieju przede wszystkim jego wygrane w pierwszym secie i dziś się też nad tym zastanawiam. Ciorcila miał szczęście że trafił Ungura, który powinien był odpaść w pierwszej rundzie, jakoś nie mam przekonania, bo w sumie rywali nie miał mocnych, Ungur niby nr 2 ale nie jest w formie.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|