Zakladam ten temat z mysla o aby podawac w nim ciekawe strony internetowe dotyczace swiata bukmacherki. Mysle ze kazdy z nas natknal sie na jakies naprawde ciekawe strony z analizami, statystykami, typami czy tez ciekawymi informacjami. Chcialbym zeby w tym temacie byly takie adresy umieszczane!
Od razu mam jedno pytanie dotyczace pewnej kwestii! Kiedys znalazlem bardzo dobra strone
www.soccerresults.com [
soccerresults.com] na ktorej mozna bylo znalezc wyniki, tabele, statystyki ze wszyskich lat z bardzo duzej ilosci lig. Strona ta byla mi bardzo pomocna przy typowaniu jakichkolwiek meczy! Po dluzszej przerwie w bukmacherce powrocilem i ponownie chcialem na podstawie tamtej strony analizowac mecze! Na stronie tej znajduja sie aktualnie zupelnie inne rzeczy i nie wiem za bardzo o chodzi. Bardzo mozliwe ze zle zapamietalem adres ktorego teraz dokladnie nie potrafie sobie przypomniec lub zostala przeniesiona na inny adres! Chcialbym zeby ktos kto korzystal z tej strony lub ja zna podal dokladny adres na forum lub podal podobna ktora tez jest olbrzymia skarbnica wiedzy pomocnej w bukmacherce! Z gory dziekuje i czekam na ciekawe stronki!