|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
akurat jezyki to przychodza latwo do opanowania zazwyczaj najwiekszym tumanom ktorzy potrafia chlonac slowa, ale juz z mysleniem trudniej Racja. Ludzie mówią przeważnie po agnielsku i często spotykam się z sytuacją w której duża część osób pyta się ze zdziwieniem - ty mówisz po angielsku ? Jakby to było coś nadzwyczajnego. Większość tłumoków potrafi angielski ... Tego nie pojmuje do dziś , co jest nadzwyczajnego w tym , że ktoś umie język angielski. Powiedzmy, ze nie ma w tym nic nadzwyczajnego, ale czlowiek tej klasy (jako sportowiec) powinien potrafic rozmawiac po angielsku swobodnie. Dla mnie to norma, standard. Potrafi Federer, potrafi Djokovic, a Nadal kaleczy. Dla mnie to niepojete.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie, pytanie za 100 punktów! Co robi ta babka w czarnym za stanowiskiem sędziego? :-) z ta "suszarka"? od tygodnia mnie irytuje :-D
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
djoko blad za bledem, zobaczymy jak dlugo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
akurat jezyki to przychodza latwo do opanowania zazwyczaj najwiekszym tumanom ktorzy potrafia chlonac slowa, ale juz z mysleniem trudniej Racja. Ludzie mówią przeważnie po agnielsku i często spotykam się z sytuacją w której duża część osób pyta się ze zdziwieniem - ty mówisz po angielsku ? Jakby to było coś nadzwyczajnego. Większość tłumoków potrafi angielski ... Tego nie pojmuje do dziś , co jest nadzwyczajnego w tym , że ktoś umie język angielski. Powiedzmy, ze nie ma w tym nic nadzwyczajnego, ale czlowiek tej klasy (jako sportowiec) powinien potrafic rozmawiac po angielsku swobodnie. Dla mnie to norma, standard. Potrafi Federer, potrafi Djokovic, a Nadal kaleczy. Dla mnie to niepojete. kaleczy bo najpóźniej zaczął się go uczyć
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
iti, no ok dla Ciebie dziwne, dla mnie niekoniecznie to sie liczy, zreszta taki Messi to tez po angielsku nie wymiata
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie, pytanie za 100 punktów! Co robi ta babka w czarnym za stanowiskiem sędziego? :-) z ta "suszarka"? od tygodnia mnie irytuje :-D mikrofon
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
akurat jezyki to przychodza latwo do opanowania zazwyczaj najwiekszym tumanom ktorzy potrafia chlonac slowa, ale juz z mysleniem trudniej Racja. Ludzie mówią przeważnie po agnielsku i często spotykam się z sytuacją w której duża część osób pyta się ze zdziwieniem - ty mówisz po angielsku ? Jakby to było coś nadzwyczajnego. Większość tłumoków potrafi angielski ... Tego nie pojmuje do dziś , co jest nadzwyczajnego w tym , że ktoś umie język angielski. Powiedzmy, ze nie ma w tym nic nadzwyczajnego, ale czlowiek tej klasy (jako sportowiec) powinien potrafic rozmawiac po angielsku swobodnie. Dla mnie to norma, standard. Potrafi Federer, potrafi Djokovic, a Nadal kaleczy. Dla mnie to niepojete. kaleczy bo najpóźniej zaczął się go uczyć Jak na ironie - to wlasnie on jako pierwszy wkroczyl do top10 z tych panow 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie, pytanie za 100 punktów! Co robi ta babka w czarnym za stanowiskiem sędziego? :-) z ta "suszarka"? od tygodnia mnie irytuje :-D dzieki temu masz stereo
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
akurat jezyki to przychodza latwo do opanowania zazwyczaj najwiekszym tumanom ktorzy potrafia chlonac slowa, ale juz z mysleniem trudniej Racja. Ludzie mówią przeważnie po agnielsku i często spotykam się z sytuacją w której duża część osób pyta się ze zdziwieniem - ty mówisz po angielsku ? Jakby to było coś nadzwyczajnego. Większość tłumoków potrafi angielski ... Tego nie pojmuje do dziś , co jest nadzwyczajnego w tym , że ktoś umie język angielski. Powiedzmy, ze nie ma w tym nic nadzwyczajnego, ale czlowiek tej klasy (jako sportowiec) powinien potrafic rozmawiac po angielsku swobodnie. Dla mnie to norma, standard. Potrafi Federer, potrafi Djokovic, a Nadal kaleczy. Dla mnie to niepojete. no dobra, ale za to hiszpanski perfekto
|
|
|
|
|
shaken not stirred 
|
|
shaken not stirred 
Ale ten Rafa ma forhend. Chyba najlepszy w historii męskiego tenisa . easy, easy, jak fani Federera jeszcze ogladaja turniej to zaraz cie tu zjedza 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie, pytanie za 100 punktów! Co robi ta babka w czarnym za stanowiskiem sędziego? :-) z ta "suszarka"? od tygodnia mnie irytuje :-D mikrofon Tak myślałem, ale czemu nie ustawia 2, nawet 4 mikrofonów? :-) i jedna osoba z wypłat us open mniej :-D
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
iti, no ok dla Ciebie dziwne, dla mnie niekoniecznie to sie liczy, zreszta taki Messi to tez po angielsku nie wymiata Messi sie nie liczy, niech urosnie  Akurat pilkarze naprawde rzadko rozmawiaja w jezyku obcym, nie liczac oczywiscie kraju, w ktorym graja - to sie go ucza. Messi potrafi po hiszpansku, bo gra w Hiszpanii, na co mu angielski? Z tenisistami jest troche inaczej, bo oni co tydzien sa w innym kraju i angielski jest jezykiem miedzynarodowym.
|
|
|
|
|
Nick Kyrgios, Jerzyk i Del Potro
|
|
Nick Kyrgios, Jerzyk i Del Potro
Grzebalec, tak jak i dzik zresztą, wysokim IQ nie grzeszą. To widać też na korcie. Co nie zmienia faktu, że grają bardzo dobrze, bo są strasznie trudni do zajechania.
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Novak wezze sie kurwa ogarnij. Poki co same bledy, ramy, kiksy. Amatorzysz liderze. OGARNIJ CZAMBO.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
akurat jezyki to przychodza latwo do opanowania zazwyczaj najwiekszym tumanom ktorzy potrafia chlonac slowa, ale juz z mysleniem trudniej Racja. Ludzie mówią przeważnie po agnielsku i często spotykam się z sytuacją w której duża część osób pyta się ze zdziwieniem - ty mówisz po angielsku ? Jakby to było coś nadzwyczajnego. Większość tłumoków potrafi angielski ... Tego nie pojmuje do dziś , co jest nadzwyczajnego w tym , że ktoś umie język angielski. Powiedzmy, ze nie ma w tym nic nadzwyczajnego, ale czlowiek tej klasy (jako sportowiec) powinien potrafic rozmawiac po angielsku swobodnie. Dla mnie to norma, standard. Potrafi Federer, potrafi Djokovic, a Nadal kaleczy. Dla mnie to niepojete. no dobra, ale za to hiszpanski perfekto Chyba południowcy tak akurat mają. Bo z angielskim w Europie tym lepiej, im dalej na północ. Włosi, Hiszpanie to słabizna pod tym względem, no i Francuzi ... No ale trzeba przyznać, że mógłby trochę lepiej ten angielski znać. Może jak skończy karierę to się weźmie, bo teraz widocznie tylko tenis najważniejszy 
|
|
|
|
|
shaken not stirred 
|
|
shaken not stirred 
Panowie, pytanie za 100 punktów! Co robi ta babka w czarnym za stanowiskiem sędziego? :-) z ta "suszarka"? od tygodnia mnie irytuje :-D jak ktory przekroczy 200km/h w trakcie wymiany to wlepia mandat za przekroczenie dopuszczalnej predkosci zagrania
|
|
|
|
|
|
|
Messi potrafi po hiszpansku, bo gra w Hiszpanii, na co mu angielski? poza tym w argentynie podobnie gadali to od dziecka sie uczyl
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
W jego przypadku ciężko byłoby nie mówić dosyć biegle po hiszpańsku . Chodź znam kilku tenisistów polskich, którzy nie potrafią w sposób poprawny skonstruować zdania po polsku .
|
|
|
|
|
shaken not stirred 
|
|
shaken not stirred 
|
|
|