|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
0-40 w gemie serwisowym Rafy w 3 secie przelomowy punkt meczu Co świadczy, że z psychiką u Novaka nie najlepiej ostatnio, takich wpadek w tym sezonie troche już było.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
The Real King  Dobry prezent na koniec dnia Dostałem jeszcze między innymi trzylitrową Finlandię chyba ją otworzę za chwilę  Jak to leciało ? Rafa po tej kontuzji już się nie podniesie, na hardzie nie będzie istniał, może jakieś małe turnieje na cegle wygra - autor "iti" i jemu podobni kursy tez dziwnie wystawione,bo jak to mozliwe ze wygrywajac wszystko co sie da na betonie w sezonie,przy lepszej formie na USO series i w lepszej formie na USO byc faworytem?buki sie wyglupily 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Piszę w ten sposób nie dlatego, że byłem za Novakiem, ale Rafa nie ma sylwetki tenisisty. On jest jak tur, jakaś maszyna. Pewnie bije w dupę strzykawy  Fuentes nie musiał nawet nazwisk ujawniać 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Piszę w ten sposób nie dlatego, że byłem za Novakiem, ale Rafa nie ma sylwetki tenisisty. On jest jak tur, jakaś maszyna. Pewnie bije w dupę strzykawy  Federer wielokrotnie mowil, ze w ciagu ostatnich paru lat swiatowe wladze tenisa drastycznie zmniejszyly ilosc kontroli antydopingowych.
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
The Real King  Dobry prezent na koniec dnia Dostałem jeszcze między innymi trzylitrową Finlandię chyba ją otworzę za chwilę  Jak to leciało ? Rafa po tej kontuzji już się nie podniesie, na hardzie nie będzie istniał, może jakieś małe turnieje na cegle wygra - autor "iti" i jemu podobni  Jestem dumny, ze jestem traktowany jako naczelny jego hejter  Tak - jestem zszokowany jego tegorocznymi wynikami wrecz, ale jaka cene mu za nie przyjdzie zaplacic? Laba w 2014 roku?  Czy 2015  Swietuj, bo jego czas minie duzo szybciej niz Federera.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ta i mam uwierzyc ze pol roku nie gral z powodu kontuzji i nagle ma wielka forme ze wygrywa wszystko
zapytajmy cilica jak to dziala
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Nie widziałem zawodniczki robiącej takie byki jak garcia...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ta i mam uwierzyc ze pol roku nie gral z powodu kontuzji i nagle ma wielka forme ze wygrywa wszystko
zapytajmy cilica jak to dziala Myślisz, ze Novak lepszy? Ferrer? Ludzie bardzo naiwne. To samo z korupcją, świat stoi na gównie rządzonym przez pieniądze.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wozniak 4gp i zbyt durna żeby utrzymac, mozna isc spać 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zapytajmy cilica jak to dziala Myślisz, ze Novak lepszy? Ferrer? Ludzie bardzo naiwne. To samo z korupcją, świat stoi na gównie rządzonym przez pieniądze. Plotki zawsze maja sobie ziarenko prawdy. Widac to po przykladzie Armstronga. W tenisowych kuluarach tez sporo slychac. Nikt nie mowi o szprycowaniu sie Radwanskiej. Natomiast o Nadalu, Ferrerze, Errani i wielu inncyh sluchac z roznych zrodel non stop. Przyjdzie czas ze dowiemy sie w koncu prawdy. Moze nie za miesiac, nie za rok ale takie walki zawsze wyjda.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Armstronga meczyli wiele lat, mieli same poszlaki ale w koncu go dopadli.
U Nadala tez sa same poszlaki. Sporo ich bo troche na ten temat sie naczytalem. I musze przyznac ze sa przekonujace.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
to daj linka do tego artykulu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wpisz sobie w googlu Rafael Nadal doping i czytaj.
Ja sie z tymi materialami zapoznawalem ladnych pare miesiecy temu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
No dobrze - Nadal i jego zaskakująca forma to jedno, dokowicz i milion wyjebanych na aut piłek, to drugie. 2 set, to był koncert doka. w 3 miał niemal 3-0 i udupił. w 4 to juz spałem a jak 1-6 zobaczyłem, to masakra. Miał Nadala na widelcu i dał dupska na własne życzenia, a ja z nim, bo się nie gra all in po alko o 2 w nocy. 450 zeta w plecy. Kurwa...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a ja skwituje to tak: RAFA izi 3-1 
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
The Real King  Dobry prezent na koniec dnia Dostałem jeszcze między innymi trzylitrową Finlandię chyba ją otworzę za chwilę  Jak to leciało ? Rafa po tej kontuzji już się nie podniesie, na hardzie nie będzie istniał, może jakieś małe turnieje na cegle wygra - autor "iti" i jemu podobni  to taki nowy cykl przygotowawczy u mistrzów ? kontuzja - świetna gra - długa przerwa - super forma itd..  ps. Marion Jones też kibicowałeś ? 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
|
|
|