Co za gowniane mistrzostwa. Myslalem, ze w drugiej rundzie bedzie normalnie. Rubio nie trafia na czysty kosz, Hiszpanie sie kompromituja w 4 kwarcie meczu.
Prawda jest taka że Hiszpanie doskonale zdają sobie sprawę, z własnego potencjału a że nie jest to dla nich mecz o wszystko bo na kogo by nie trafili w ćwierćfinale to i tak pewnie sobie poradzą, więc grają tak jak grają.
Do grania Hiszpania będzie i to za gruby kesz od kolejnej rundy
Prawda jest taka że Hiszpanie doskonale zdają sobie sprawę, z własnego potencjału a że nie jest to dla nich mecz o wszystko bo na kogo by nie trafili w ćwierćfinale to i tak pewnie sobie poradzą, więc grają tak jak grają.
Do grania Hiszpania będzie i to za gruby kesz od kolejnej rundy
jesli cos prawdy w tym co piszesz to mało profesjonalne podejscie, balansowanie na cienkiej linie.
W dupie mam tą ciekawość,hajs się ma zgadzać,a resztę j***ć.
podejrzewam ze posiadasz mózg, więc używaj go jak najczęsciej i wyciągaj wnioski że to turniej dogów, tyle się już wydarzyło że nic mnie absolutnie nie zdziwi.
W dupie mam tą ciekawość,hajs się ma zgadzać,a resztę j***ć.
Ciekawe to by był,jakbym miał problem z zamknięciem portfela,a nie takie cyrki na kółkach i wygrywanie drużyn z kursem 10,00. podejrzewam ze posiadasz mózg, więc używaj go jak najczęsciej i wyciągaj wnioski że to turniej dogów, tyle się już wydarzyło że nic mnie absolutnie nie zdziwi.