|
|
old hand
|
|
old hand
Gdyby Kangury byly bardziej doswiadczeni to by naszych zeżarli... gdyby fryty grali na swoim poziomie to podobnie, nie wiem czego oni tacy rzadcy jak przychodzi konfrontacja w DC  bo za malo im wtedy placa logiczne graja bo musza a mecz traktuja jak sparing
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gdyby Kangury byly bardziej doswiadczeni to by naszych zeżarli... gdyby fryty grali na swoim poziomie to podobnie, nie wiem czego oni tacy rzadcy jak przychodzi konfrontacja w DC  Niech Kangury ich dzisiaj zgaszą, chociaż ładnie walczą to nie jest realne...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
75 jeszcze 2! 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
zenada frytki w pale...smiech ......robia z siebie durni
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gdyby Kangury byly bardziej doswiadczeni to by naszych zeżarli... gdyby fryty grali na swoim poziomie to podobnie, nie wiem czego oni tacy rzadcy jak przychodzi konfrontacja w DC  polska mentalnosc, nigdy z presja sobie nie radza a wydali ksiazke o psychice w sporcie
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Gdyby Kangury byly bardziej doswiadczeni to by naszych zeżarli... gdyby fryty grali na swoim poziomie to podobnie, nie wiem czego oni tacy rzadcy jak przychodzi konfrontacja w DC  bo za malo im wtedy placa logiczne graja bo musza a mecz traktuja jak sparing muszą? wystarczy zgłosic drobną kontuzje i po problemie jesli im się nie chce. ja pierdole przechodzi ludzkie pojęcie, 5-7 z takim składakiem  wstyd i publika jak to przegrają. I nie grałem ich tylko przykro i smutno się patrzy 
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Ogladam te Frytki w DC co jakis czas i zastanawiam sie nad jednym - dlacsego jeszcze nikt ich nie wypierdolil ze stanowiska 'debla w DC'. Przeciez oni kazdy mecz przegrywaja.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gluskho 2bp obronione teraz po przelamanie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ogladam te Frytki w DC co jakis czas i zastanawiam sie nad jednym - dlacsego jeszcze nikt ich nie wypierdolil ze stanowiska 'debla w DC'. Przeciez oni kazdy mecz przegrywaja. troche szacunku do frytek wkoncu wygrali az.... A przepraszam nic nie wygrali po tylu latach gry ze soba 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Gdyby Kangury byly bardziej doswiadczeni to by naszych zeżarli... gdyby fryty grali na swoim poziomie to podobnie, nie wiem czego oni tacy rzadcy jak przychodzi konfrontacja w DC  polska mentalnosc, nigdy z presja sobie nie radza a wydali ksiazke o psychice w sporcie cos w tym jest, np w finale us open byli tłem dla peczny i melzera, a przeciez umiejetnosciami im nie odbiegaja, no ale dzis? masakra.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ogladam te Frytki w DC co jakis czas i zastanawiam sie nad jednym - dlacsego jeszcze nikt ich nie wypierdolil ze stanowiska 'debla w DC'. Przeciez oni kazdy mecz przegrywaja. troche szacunku do frytek wkoncu wygrali az.... A przepraszam nic nie wygrali po tylu latach gry ze soba  Chyba 12 lub 11 rok ze sobą grają... To wygrali jednego Mastersa 1000, dwie 500tki i chyba finał Londynu i nic więcej...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ehh trinker gosciu ogarnij sie ! zaliczył breaka potem odłamany potem 40 - 0 na serwach rywala i nie złamał ..
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Ogladam te Frytki w DC co jakis czas i zastanawiam sie nad jednym - dlacsego jeszcze nikt ich nie wypierdolil ze stanowiska 'debla w DC'. Przeciez oni kazdy mecz przegrywaja. troche szacunku do frytek wkoncu wygrali az.... A przepraszam nic nie wygrali po tylu latach gry ze soba  Chyba 12 lub 11 rok ze sobą grają... To wygrali jednego Mastersa 1000, dwie 500tki i chyba finał Londynu i nic więcej... A ile razy przegrywali z deblami 'z pierwszej lapanki' w 1 rundach Szlemow...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a co z Szwecją ? ma ktoś info
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Ogladam te Frytki w DC co jakis czas i zastanawiam sie nad jednym - dlacsego jeszcze nikt ich nie wypierdolil ze stanowiska 'debla w DC'. Przeciez oni kazdy mecz przegrywaja. troche szacunku do frytek wkoncu wygrali az.... A przepraszam nic nie wygrali po tylu latach gry ze soba  w tym roku np wygrali Hamburg, chyba ze ci chodzi o szleme to nic.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ogladam te Frytki w DC co jakis czas i zastanawiam sie nad jednym - dlacsego jeszcze nikt ich nie wypierdolil ze stanowiska 'debla w DC'. Przeciez oni kazdy mecz przegrywaja. troche szacunku do frytek wkoncu wygrali az.... A przepraszam nic nie wygrali po tylu latach gry ze soba  Chyba 12 lub 11 rok ze sobą grają... To wygrali jednego Mastersa 1000, dwie 500tki i chyba finał Londynu i nic więcej... A ile razy przegrywali z deblami 'z pierwszej lapanki' w 1 rundach Szlemow... To ja nawet nic o tym nie mowie Olimpiada co na Londyn miały być dwa lub trzy medale...  USO co wjebali z braćmi Harrisonami, no mega, mega wtop wczoraj liczylem im w dwa lata wtop w DC tez od groma
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
jak dzis przegrają to niech już dobrowolnie nie startują, choć tyle dobrego będą mogli uczynic dla polskiego tenisa w DC.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kangury po mecz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hamburg  blagam taki dolgo z xmanem 1 raz grali i wzieli iw, taku marray nielsen ledwo dostali sie na wimbla i go wygrali i takich przykladow jest wiecej a frytasy cale zycie nic nie moga skubnac
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|