|
|
veteran
|
|
veteran
Wczoraj w blisko 800 osób odwiedzamy oddalony o 100km od Łodzi Przedbórz - piłkarze wygrywają kolejny mecz - tym razem 3:0 http://www.90minut.pl/liga/0/liga7070.html - tak wygląda obecnie tabela. ŁKS nigdy nie zginie! 
|
|
|
|
|
ŁKS Łódź 
|
|
ŁKS Łódź 
Wczoraj w blisko 800 osób odwiedzamy oddalony o 100km od Łodzi Przedbórz - piłkarze wygrywają kolejny mecz - tym razem 3:0
[ blisko 800 ??? slyszalem o 400 ale czekam jeszcze na wiesci od znajomka od Was ... Zakladam jednak ze jestes zbyt powazny zeby az tak dokladac ... o 400 osobach pisały media. 800 osób to oficjalne liczba podana przez ''liczących'' na tym wyjeździe.
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie wiedziałem, gdzie to wrzucić. Podczas meczu Stal Mielec - Pogoń Siedlce sędzia doliczył do pierwszej połowy aż 5 minut. Z początku ta decyzja była dla mnie nie zrozumiała skąd mu wyszło aż 5 minut. Kila minut później już wiedziałem po co doliczył aż 5 minut http://www.hej.mielec.pl/sport2/pilka-nozna/art1702,to-sedziowski-babol-ktory-przejdzie-do-historii-nie-dwa-nie-trzy-a-piec-metrow-spalonego-foto-wideo.html Najzabawniejszy jest opis tej bramki na stronie Pogoni Siedlce: "W doliczonym czasie gry błąd obrony wykorzystał młody napastnik Pogoni - Łukasz Zaniewski, wbijając gospodarzom "gola do szatni"." Ale i tak nikt nie przebije sędziego. Podobno na konferencji po meczu sędzia tłumaczył się z bramki zdobytej ze spalonego mówiąc, że teraz są jakieś nowe przepisy. Teraz? Przecież ci co byli na spalonym to dostali podanie od zawodnika Stali.
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Nie wiedziałem, gdzie to wrzucić. Podczas meczu Stal Mielec - Pogoń Siedlce sędzia doliczył do pierwszej połowy aż 5 minut. Z początku ta decyzja była dla mnie nie zrozumiała skąd mu wyszło aż 5 minut. Kila minut później już wiedziałem po co doliczył aż 5 minut http://www.hej.mielec.pl/sport2/pilka-nozna/art1702,to-sedziowski-babol-ktory-przejdzie-do-historii-nie-dwa-nie-trzy-a-piec-metrow-spalonego-foto-wideo.html Najzabawniejszy jest opis tej bramki na stronie Pogoni Siedlce: "W doliczonym czasie gry błąd obrony wykorzystał młody napastnik Pogoni - Łukasz Zaniewski, wbijając gospodarzom "gola do szatni"." Ale i tak nikt nie przebije sędziego. Podobno na konferencji po meczu sędzia tłumaczył się z bramki zdobytej ze spalonego mówiąc, że teraz są jakieś nowe przepisy. Teraz? Przecież ci co byli na spalonym to dostali podanie od zawodnika Stali. Też mi się tak wydaje więc nie wiem o co czum.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Klima rządzi, a Teo po tym komentarzu może zapomnieć o godnym traktowaniu przez kibiców 
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Po tym komentarzu na końcu?
A co niby w nim takiego złego?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Też jestem ciekawy co w nim złego, simons1986 na pewno mówisz o wszystkich kibicach Lecha? 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Też jestem ciekawy co w nim złego, simons1986 na pewno mówisz o wszystkich kibicach Lecha?  zle zrozumiałem komentarz Teo 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Nie wiedziałem, gdzie to wrzucić. Podczas meczu Stal Mielec - Pogoń Siedlce sędzia doliczył do pierwszej połowy aż 5 minut. Z początku ta decyzja była dla mnie nie zrozumiała skąd mu wyszło aż 5 minut. Kila minut później już wiedziałem po co doliczył aż 5 minut http://www.hej.mielec.pl/sport2/pilka-nozna/art1702,to-sedziowski-babol-ktory-przejdzie-do-historii-nie-dwa-nie-trzy-a-piec-metrow-spalonego-foto-wideo.html Najzabawniejszy jest opis tej bramki na stronie Pogoni Siedlce: "W doliczonym czasie gry błąd obrony wykorzystał młody napastnik Pogoni - Łukasz Zaniewski, wbijając gospodarzom "gola do szatni"." Ale i tak nikt nie przebije sędziego. Podobno na konferencji po meczu sędzia tłumaczył się z bramki zdobytej ze spalonego mówiąc, że teraz są jakieś nowe przepisy. Teraz? Przecież ci co byli na spalonym to dostali podanie od zawodnika Stali. Też mi się tak wydaje więc nie wiem o co czum. Polski Związek Piłki Nożnej zareagował na skandaliczny błąd sędziowski w meczu drugiej ligi Stal Mielec – Pogoń Siedlce. Spotkanie rozegrane w Mielcu 14 września zakończyło się rezultatem 3:3, a bramka na 2:2 dla Pogoni Siedlce została uznana mimo potężnego, oczywistego spalonego. - Decyzją Przewodniczącego Kolegium Sędziów, Zbigniewa Przesmyckiego, w związku z popełnionymi błędami, sędzia meczu II ligi Grupy Wschodniej Stal Mielec – Pogoń Siedlce, Robert Marciniak, oraz sędzia asystent, Robert Kostkiewicz, zostali odsunięci od prowadzenia zawodów szczebla centralnego do czasu najbliższego Zarządu KS PZPN, na którym zostaną podjęte ostateczne decyzje – poinformował dzisiaj Polski Związek Piłki Nożnej http://www.hej.mielec.pl/sport2/pilka-nozna/art1712,sedziowie-ktorzy-nie-widzieli-spalonego-zawieszeni-przez-pzpn.html
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
UEFA zamknęła stadion Legii  To w ramach "walki z rasizmem". Ciekawe, u siebie jakoś nie walczą.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Walcza , pognali czarnych rasistow.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
ŁKS Łódź 
|
|
ŁKS Łódź 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wy też - marcin - bez wyjazdów na jesieni. Punkty punktami, ale nie tylko o to w tym wszystkim chodzi. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Stadion Legii zamknięty na mecz z Apollonem.
Dodatkowo jeszcze na jeden mecz, w zawieszeniu na 5 lat, oraz 150 tys ojro kary.
Jadą ostro leśne dziadki.
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Hehe Może jest nie uleczalnie chory (czego mu nie życzę) i szuka wrażeń na koniec.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hehe Może jest nie uleczalnie chory (czego mu nie życzę) i szuka wrażeń na koniec. Jeden znany krakowski sportowiec już szukał wrażeń w tym miesiącu. "Dziś przeciąłem opaskę "WIERNOŚCI" która miała dla mnie ogromne znaczenie" - Dorosły facet pozujący w mediach na gangstera przecina na złość plastikową opaskę i informuje o tym na pejsbuku. Jak wieku 12 lat przeciąłem na złość staremu kabel od anteny pokojowej to skończyło się dla mnie to niemile.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na Szpile juz pewnie w Krk ostrza noze i maczety 
|
|