|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No i co z tego? Liczyłeś na darmowe OC? Potem przy ewentualnym wypadku chciałbyś bulić z własnej kieszeni jakby do tego doszli?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przeciez napisalem, ze umowa byla przedluzona pomimo iz nie sciagneli mi kasy z konta. Nie jestem pewny czy by do tego doszli dlatego moje wk@#$%ienie. Tak czy siak nie bylo to z mojej winy i latwo bym sie z tego wytlumaczyl.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Byłaby przedłużona, gdybyś nic w czasie trwania polisy nie nawywijał to na pewno by przeszło. Gdybyś jednak porobił większe szkody, to firmy szukają rozwiązań aby się wypiąć i spokojnie w tym wypadku miał byś problemy. Dlatego wkurwienia nie rozumiem, bo mógłbyś mieć kiedyś zamiast tego załamkę i zajebiste problemy....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
OC obowiazuje niezaleznie czy je zaplaciles czy nie. Zalowac nie masz czego, bo i tak by sie kapneli wkoncu.
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
7 rano, jade na rowerze na treningu przez wioske obok, droga asfaltowa, ale tylko jeden pas, slysze nadjezdzajacy z tylu samochod, wyprzedza mnie, Saab czarny z kobieta za kierownicą. Tuż po manewrze wyprzedzenia kobieta podnosi rekę i pokazuje mi środkowy palec. Prostactwo i buractwo ludzi uznawanych powszechnie za dojrzałych nie przestaje mnie zaskakiwać. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja mysle ze cie podrywala
a co do tekstow o OC to propnuje przeczytac jeszcze raz co Vendetta napisal, sam zawiadomil ubuzpieczalnie ze mu kasy nie pobrali ..wiec sam sie zglosil zeby zaplacic, wiec nie wiem gdzie wy zobaczyliscie ze chcial miec Oc za friko
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a co do tekstow o OC to propnuje przeczytac jeszcze raz co Vendetta napisal, sam zawiadomil ubuzpieczalnie ze mu kasy nie pobrali ..wiec sam sie zglosil zeby zaplacic, wiec nie wiem gdzie wy zobaczyliscie ze chcial miec Oc za friko a ja proponuję Tobie jeszcze raz prześledzić ten wątek V zgłosił się tylko i wyłącznie dlatego, że obawiał się, że umowa nie została przedłużona (tak wnioskował po tym, że nie ściągnięto kasy z konta za ubezpieczenie) gdy okazało się, że umowa jest przedłużona a brak opłaty to błąd systemu wówczas V żałował, że poinformował o fakcie braku opłaty
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
7 rano, jade na rowerze na treningu przez wioske obok, droga asfaltowa, ale tylko jeden pas, slysze nadjezdzajacy z tylu samochod, wyprzedza mnie, Saab czarny z kobieta za kierownicą. Tuż po manewrze wyprzedzenia kobieta podnosi rekę i pokazuje mi środkowy palec. Prostactwo i buractwo ludzi uznawanych powszechnie za dojrzałych nie przestaje mnie zaskakiwać.  Gdzie to mialo miejsce? w Bostonie?
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
7 rano, jade na rowerze na treningu przez wioske obok, droga asfaltowa, ale tylko jeden pas, slysze nadjezdzajacy z tylu samochod, wyprzedza mnie, Saab czarny z kobieta za kierownicą. Tuż po manewrze wyprzedzenia kobieta podnosi rekę i pokazuje mi środkowy palec. Prostactwo i buractwo ludzi uznawanych powszechnie za dojrzałych nie przestaje mnie zaskakiwać.  Gdzie to mialo miejsce? w Bostonie? Boston Masacziusets  lupus nie dziw się, że się wkur...ła kobieta jak pewnie jechała za Tobą przez 2,5 km bo słuchałeś głośno muzyki i nie zjechałeś 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Nigdy nie jeżdzę z muzyką na rowerze.
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
OC obowiazuje niezaleznie czy je zaplaciles czy nie. Zalowac nie masz czego, bo i tak by sie kapneli wkoncu. poza NNW 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
lupus wyjezdza rano na rower swietowac historyczne zwyciestwo red soxow a tu jakas babka zjebala mu dzien pokazuja faka 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a co do mojej wagi over 90, to poprostu lubie dobrze zjesc + slodycze i to wszystko popijam pepsi lub cola  a co do ruchu po slubie to jest w sumie bez zmian, jest dosc intesywny 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
lupus wyjezdza rano na rower swietowac historyczne zwyciestwo red soxow a tu jakas babka zjebala mu dzien pokazuja faka  Pewnie fan yankees. [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
zachowanie fakującej skandaliczne. niemniej jednak rowerowe buraki porażają bezmyślnością i wielu fakolce się należą. a chujkom co nie chce się zatrzymać na czerwonym, jaja i pochwy urywać.
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
przenoszenia neta na nową chatę...
tu k mać wymiana gniazdka telefonicznego nagle... 40 minut czekania na powrót inżyniera na instalacje... popołudnie zepsute... niech się streszcza bo LM chcę obejrzeć i korzystać z neta.przy okazji parę prac do college zrobić
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Jeden błąd na taśmie po raz dziewiąty 
|
|
|
|
|
|
|
ten zjebany weekend 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
MEGA mnie wkurwia to, ze w piatek poprzedni przyjechała pod blok ekipa z PGNiG i zaczela kopać. Rozkopali ogrodek przed budynkiem, caly chodnik (dojscie do klatki) i 2 miejsca postojowe. Po robocie całość otasmowali, ogrodzili i pojechali. W sobotę ich nie było, w ndz świeto, w pon świeto, wtorek cisza, środa cisza. Jest czwartek, rano też sie nic nie działo, nadal wszystko lezy rozpieprzone, jutro piątek, 7 dzien. [ Linked Image]
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|