Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 17 z 19 1 2 15 16 17 18 19
H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
No i co z tego? Liczyłeś na darmowe OC? Potem przy ewentualnym wypadku chciałbyś bulić z własnej kieszeni jakby do tego doszli?

Bonus: Unibet
V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
przeciez napisalem, ze umowa byla przedluzona pomimo iz nie sciagneli mi kasy z konta.
Nie jestem pewny czy by do tego doszli dlatego moje wk@#$%ienie.
Tak czy siak nie bylo to z mojej winy i latwo bym sie z tego wytlumaczyl.

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Byłaby przedłużona, gdybyś nic w czasie trwania polisy nie nawywijał to na pewno by przeszło. Gdybyś jednak porobił większe szkody, to firmy szukają rozwiązań aby się wypiąć i spokojnie w tym wypadku miał byś problemy. Dlatego wkurwienia nie rozumiem, bo mógłbyś mieć kiedyś zamiast tego załamkę i zajebiste problemy....

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
OC obowiazuje niezaleznie czy je zaplaciles czy nie. Zalowac nie masz czego, bo i tak by sie kapneli wkoncu.

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
7 rano, jade na rowerze na treningu przez wioske obok, droga asfaltowa, ale tylko jeden pas, slysze nadjezdzajacy z tylu samochod, wyprzedza mnie, Saab czarny z kobieta za kierownicą.
Tuż po manewrze wyprzedzenia kobieta podnosi rekę i pokazuje mi środkowy palec.

Prostactwo i buractwo ludzi uznawanych powszechnie za dojrzałych nie przestaje mnie zaskakiwać. ooo smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ja mysle ze cie podrywala

a co do tekstow o OC to propnuje przeczytac jeszcze raz co Vendetta napisal, sam zawiadomil ubuzpieczalnie ze mu kasy nie pobrali ..wiec sam sie zglosil zeby zaplacic, wiec nie wiem gdzie wy zobaczyliscie ze chcial miec Oc za friko

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by kazow
a co do tekstow o OC to propnuje przeczytac jeszcze raz co Vendetta napisal, sam zawiadomil ubuzpieczalnie ze mu kasy nie pobrali ..wiec sam sie zglosil zeby zaplacic, wiec nie wiem gdzie wy zobaczyliscie ze chcial miec Oc za friko

laugh

a ja proponuję Tobie jeszcze raz prześledzić ten wątek

V zgłosił się tylko i wyłącznie dlatego, że obawiał się, że umowa nie została przedłużona (tak wnioskował po tym, że nie ściągnięto kasy z konta za ubezpieczenie)

gdy okazało się, że umowa jest przedłużona a brak opłaty to błąd systemu wówczas V żałował, że poinformował o fakcie braku opłaty

addict
addict
Originally Posted by lupus
7 rano, jade na rowerze na treningu przez wioske obok, droga asfaltowa, ale tylko jeden pas, slysze nadjezdzajacy z tylu samochod, wyprzedza mnie, Saab czarny z kobieta za kierownicą.

Prostactwo i buractwo ludzi uznawanych powszechnie za dojrzałych nie przestaje mnie zaskakiwać. ooo smile

Gdzie to mialo miejsce? w Bostonie?

F
I love mecz.pl
I love mecz.pl
F Offline
Originally Posted by adasgti
Originally Posted by lupus

Gdzie to mialo miejsce? w Bostonie?
Boston Masacziusets grin

lupus nie dziw się, że się wkur...ła kobieta jak pewnie jechała za Tobą przez 2,5 km bo słuchałeś głośno muzyki i nie zjechałeś wink

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Nigdy nie jeżdzę z muzyką na rowerze.

A
Knockin' On Heaven's Door
A Offline
Originally Posted by Lokus
OC obowiazuje niezaleznie czy je zaplaciles czy nie. Zalowac nie masz czego, bo i tak by sie kapneli wkoncu.

poza NNW cool

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
lupus wyjezdza rano na rower swietowac historyczne zwyciestwo red soxow a tu jakas babka zjebala mu dzien pokazuja faka laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
a co do mojej wagi over 90, to poprostu lubie dobrze zjesc + slodycze i to wszystko popijam pepsi lub cola wink a co do ruchu po slubie to jest w sumie bez zmian, jest dosc intesywny grin

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Originally Posted by Experto
lupus wyjezdza rano na rower swietowac historyczne zwyciestwo red soxow a tu jakas babka zjebala mu dzien pokazuja faka laugh

Pewnie fan yankees.
[Linked Image]

Ana <3
Ana <3
zachowanie fakującej skandaliczne. niemniej jednak rowerowe buraki porażają bezmyślnością i wielu fakolce się należą. a chujkom co nie chce się zatrzymać na czerwonym, jaja i pochwy urywać.

AVE LAZIO
AVE LAZIO
przenoszenia neta na nową chatę...

tu k mać wymiana gniazdka telefonicznego nagle... 40 minut czekania na powrót inżyniera na instalacje...
popołudnie zepsute...
niech się streszcza bo LM chcę obejrzeć i korzystać z neta.przy okazji parę prac do college zrobić

Io sono Interista
Io sono Interista
Jeden błąd na taśmie po raz dziewiąty blush

A
A Offline
ten zjebany weekend puke

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Pogoda.

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
MEGA mnie wkurwia to, ze w piatek poprzedni przyjechała pod blok ekipa z PGNiG i zaczela kopać.
Rozkopali ogrodek przed budynkiem, caly chodnik (dojscie do klatki) i 2 miejsca postojowe. Po robocie całość otasmowali, ogrodzili i pojechali.

W sobotę ich nie było, w ndz świeto, w pon świeto, wtorek cisza, środa cisza.
Jest czwartek, rano też sie nic nie działo, nadal wszystko lezy rozpieprzone, jutro piątek, 7 dzien.

[Linked Image]

Strona 17 z 19 1 2 15 16 17 18 19

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
4 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, burbon, latajaca_holenderka, Sensei), 2,706 gości, oraz 8 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,294
Posty5,839,327
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026