Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 35 z 50 1 2 33 34 35 36 37 49 50
S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Originally Posted by macik
Ale trzeba też uczciwie przyznac, że mecz półfinałowy z Bułgarią (która wtedy była dużo lepsza niż jest teraz), był jednym z najlepszych występów kadry w ostatnich latach.

Zgoda. Mimo wszystko najwiekszym sukcesem bylo srebro MS w Japonii.

W pelni wykorzystany potencjal polskich zawodnikow, piekna gra.

Pokonani Serbowie, Rosjanie, Bulgarzy.

Lozano zrobil wtedy kawal swietnej roboty. Ale nie zrodzilo sie to z niczego. Ciezka dluga praca na zgrupowaniach i trzymanie krotko naszych grajkow.

Niestety my Polacy tak mamy. Chyba Wagner tak mowil ze naszych grajkow w kazdej dyscyplinie trzeba trzymac krotko i im dopierdalac za kazdym razem.

Takie mamy charaktery, mentalnosc. Dasz troche luzu to im sie nie bedzie chcialo, przygwiazdorza. Widac to po kopaczach, widac tez obecnie po kilku siatkarzach. Tak bylo min za Castellaniego, ktory mial kumpelskie relacje z zespolem a Ci mu na glowe wchdozili i wiadomo jak sie skonczylo.

Bonus: Unibet
M
veteran
veteran
M Offline
Originally Posted by ssaczu
Originally Posted by macik
Ale trzeba też uczciwie przyznac, że mecz półfinałowy z Bułgarią (która wtedy była dużo lepsza niż jest teraz), był jednym z najlepszych występów kadry w ostatnich latach.

Zgoda. Mimo wszystko najwiekszym sukcesem bylo srebro MS w Japonii.

W pelni wykorzystany potencjal polskich zawodnikow, piekna gra.

Pokonani Serbowie, Rosjanie, Bulgarzy.

Lozano zrobil wtedy kawal swietnej roboty. Ale nie zrodzilo sie to z niczego. Ciezka dluga praca na zgrupowaniach i trzymanie krotko naszych grajkow.

Niestety my Polacy tak mamy. Chyba Wagner tak mowil ze naszych grajkow w kazdej dyscyplinie trzeba trzymac krotko i im dopierdalac za kazdym razem.

Takie mamy charaktery, mentalnosc. Dasz troche luzu to im sie nie bedzie chcialo, przygwiazdorza. Widac to po kopaczach, widac tez obecnie po kilku siatkarzach. Tak bylo min za Castellaniego, ktory mial kumpelskie relacje z zespolem a Ci mu na glowe wchdozili i wiadomo jak sie skonczylo.

Co do tego, że to był największy suckes, to nie mam żadnych watpliwości.

Z taką grą , Polska byłaby obecnie nie do ruszenia w tej chwili. Nie ma co gadac, ale poziom siatkówki poszedł w dół. Nie ma obecnie takich postaci jak Giba, Milijkovic czy Ball.

T
you'll never walk alone
you'll never walk alone
T Offline
Originally Posted by Sensei65
Originally Posted by tronk
Originally Posted by Sensei65
laugh korver kto ich tłumaczy? zawiedli, dali ciała, ktos beknąc za te rozczarowanie, gadamy o rzekomej urojonej klątwie polskiej mentalnosci
na polską mentalność składa się wiele czynników,moim zdaniem zaczeła się klarować już od lat powojennych , nie chce tutaj zaśmiecać tematu bo mógłbym o tym napisac kilka stron ale słuchaj teraz uważnie, nie wszystko jest takie proste jak konstrukcja cepa , dwa kije i sznurek. Jakbyś nie spał na historii i miałbyś wyższe iq od numeru buta to może przy wielkim szczesciu zrozumiałbyś o co mi chodzi, ale żyj sobie w swoim małym światku i nie bierz niczego do głowy , pamiętaj : życie jest piękne

optymizmu nigdy za wiele, nigdy sie nie poddawac u mnie tego wielkie poklady, ty za to tkwij w swojej szarej nudnej dawno przegranej rzeczywistosci, w koncu masz na co zganiac swoje zyciowe niepowodzenia, i najlepiej jakbys pisal w 1osobie

laugh nudna dawno przegrana , cudowne słowa które cie określają , idź pooglądać trudne sprawy albo wojewódzkiego ,takich ludzi nam właśnie trzeba , żyją pracują nie pytają o nic więcej. Rzeczywistość jest tylko jedna chłopczyku

Dobrze panienko, tylko skoncz juz smucic o tej mentalnosci, juz sie to przejadło

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
juz sie wszyscy wykrzyczeli?

nie wiem co sobie wyobrazaliscie, repra grala slabo na LS i mialo sie wszystko zmienic na ME? no bez jaj.

kto mial oczy to widzial ze bedzie ciezko. zreszta kto widzial spotkania w z Turcja i Slowacja tez moze sam sobie dopowiedziec jaka jest forma

szczerze to myslalem ze BUL nas pojedzie latwiej wczoraj, wiez zaskoczenie pozytywne i juz sam myslalem ze dowioza win, a jednak nie, BUL sie ogarnela i tyle

a teraz eksperci zacnza tworzyc nowy sklad, co z tego ze nie ma Wlazlego? co on ostatnio gra? w Skrze gra? jakies sukcesy ostatnio osiagneli wielkie zeby go kreowac na najlepszego polskiego grajka?

fakt jest taki, ze niobecni nie graja bo albo brak im motywacji lub formy lub wiek juz nie ten

niedlugo bedziecie Papkego chciec powolac do kadry, nazwiska nie graja, a AA gra czym ma

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
z innej beczki ... ktos niezlego psikusa Makowskiemu wykrecil i ustawil towarzyski mecz lasek ze zlotkami, niby zabawa i towarzyski ale to bylo jasne pokazanie ze obecna kadra i treneiro so do dupy w porownaniu z tym co bylo wczesniej

i mecz tez jakby zlotka nie odpuscily to kadra dostalaby 3:0, a miny obecnych kadrowiczek pokazywaly jak czuja sie ponizone, az przykro bylo lookac

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
widziałem ten spektakl i mam podobne odczucia

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Złotka atakowały z dwóch rąk, zdobywały punkty zwykłymi przebiciami. smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
oglądam właśnie powtórkę wczorajszego TB z Bułgarami, przebieg punktów od 9-6:

Drzyzga zagrywką w aut 9-7
złe rozegranie do Możdzonka, następnie nieskończona Winiarskiego 9-8
Bociek na siatce przegrywa przepychankę 9-9
Winiarski nie kończy kolejnego ataku 9-10

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ciekawe jaki będzie przebieg meczu Hansów z Bułgarami. 1 mecz w grupie dał troche do myślenia ale czuje że Bułgarki pocisną jak trzeba smile

T
you'll never walk alone
you'll never walk alone
T Offline
pograłem prusy, sokolov wczoraj 35pkt no musi odczuc wczorajszy morderczy mecz,a bez niego bulgaria nie wygra

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
pograłem prusy, sokolov wczoraj 35pkt no musi odczuc wczorajszy morderczy mecz,a bez niego bulgaria nie wygra
przeciez w każdej ekipie włacznie z bułgarami jest od groma fizjoterapeutow,lekarzy czy masażystów.Zrobią wszystko żeby Sokolov wyszedł uśmeichnięty na boisko smile

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Dajcie spokoj AA. Lepiej popatrzcie ktory to turniej położony przez Zygadle.

W
Wiara Gwarancja Wygranej
Wiara Gwarancja Wygranej
W Offline
For Fun zagrałem : Serbia,Włochy,Rosja wszyscy po 3:1

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Francja mogłaby wygrac za tą niewyparzoną gębe Spiridonova smile

G
Inwestor
Inwestor
G Offline
Francja musi !!!

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Francja od początku na pełnej boks

Impossible is nothing
Impossible is nothing
Italy niszczyć boks

G
Inwestor
Inwestor
G Offline
Originally Posted by Rossikossi
Francja od początku na pełnej boks

Nakurwiać tam !!!

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ciekawe gdzie bedzie zonk, ja stawiam na Fińczyków:)

G
Inwestor
Inwestor
G Offline
Originally Posted by Gustawo Lima
ciekawe gdzie bedzie zonk, ja stawiam na Fińczyków:)

Fińczyków posiadasz? grin

Strona 35 z 50 1 2 33 34 35 36 37 49 50

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, Sensei, aker, rymoholik, betowiec, rafal08, Akhu, alfa), 1,538 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,322
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025