Tego się nikt nie spodziewał! Waldemar Fornalik rozsyłając powołania na najbliższe spotkania reprezentacji Polski z Ukrainą i Anglią zaskoczył chyba wszystkich. Kogo powołał selekcjoner? Waldemar Fornalik powołał do reprezentacji Polski zawodników z klubów zagranicznych na mecze eliminacji mistrzostw świata 2014 z Ukrainą i Anglią. Do kadry biało-czerwonych wracają Marcin Wasilewski, Sławomir Peszko oraz... Mariusz Lewandowski.
Powołany M. Lewandowski moze byc najwartościowszym powołanym do Kadry zawodnikiem, biorąc pod uwage wyjazdowe spotkanie na Ukrainie
Dla mnie śmieszne. Ta reprezentacja ma być budowana już teraz na ME we Francji, te eliminacje są przegrane mimo matematycznych szans ! Wypadnie Boruc, Szczęsny, Fabiański....to może jeszcze Dudka powała ?! Sam Waldek się już gubi w tym wszystkim niestety.
TOM182: Co do obsady ochrony gniazda to chyba chodziło ci o Słowika z Jagi domniemam? Co do szans awansu: poki sa to sie gra, a jak sie gra to sie szanse ma
W sumie Lewy na środku nie taki zly pomysł wcale ( Jak i Wojtkowiak na lewej stronie- Ale na obronie to maksymalnie jedna korekta podejrzewam bedzie) ( I w sumie zastanawiał bym sie nad Kaźmierczakiem lub Furmanem za Polańskiego)
A oto moja pierwsza 11 na najbliższe spotkanie: Prosze Bardzo oto ona, przygotowaniem do meczu i taktyka niech zajma sie fachowcy, dziękuje za uwagę
No spoko, nie wiadomo dlaczego wystawiasz Sobote na prawej stronie.......skoro grywa przeważnie na lewej.
a co do Słowika ? Nie wiem czemu wyskoczyłeś akurat z nim.....pisałem o DUDKU, JERZYM DUDKU i o niego mi chodziło. A jeśli jesteś fanem Słowika, to zapomnij....u Waldka pierwszeństwo ma przed nim Fabiański