|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Tak wiec uwozej bo masz podobne zapedy do kombinowania jak mgr i zebys nie skonczyl jak on. chyba ci się gnacik z ginciem popierdolił Dajcie mu spokój  jemu się krem do twarzy na noc, popierdolił z maścia na rozstępy, skutki wyraźne, nieodwracalne co widać po wpisach 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Biszop czemu tak chłopaka nie trawisz, przecież wy ziomale jesteście 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Bo papier toaletowy nadal przykleja się do hemoroidów, nawet po zastosowaniu cudownych kremów, ot co.
|
|
|
|
|
|
|
gdzie Rzym, gdzie Krym:) a kto powiedział, że ja go nie trawię, po prostu mnie irytuje, nic wielkiego, zaraz i tak przylezie i się bedzie odgryzał jak ratlerek, ale to akurat łatwo wytłumaczalna przypadłość maluczkich:) w innym temacie jadą z nim jak z gównem, tam go dopiero nie lubią, ja miłuję wszystkich 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
gdzie Rzym, gdzie Krym:) a kto powiedział, że ja go nie trawię, po prostu mnie irytuje, nic wielkiego, zaraz i tak przylezie i się bedzie odgryzał jak ratlerek, ale to akurat łatwo wytłumaczalna przypadłość maluczkich:) w innym temacie jadą z nim jak z gównem, tam go dopiero nie lubią, ja miłuję wszystkich  hehe 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja miłuję wszystkich  nawet deskarza? 
|
|
|
|
|
|
|
ja miłuję wszystkich  nawet deskarza?  deskarz przyszedł kiedyś po poradę, pomogłem jak umiałem, był zadowolony, ładnie podziękował, wszystko w porządku:) wiesz jak jest, jak ktoś nie ma dystansu do siebie, to nie będzie miał dystansu w takich tematach, proste:)
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ja miłuję wszystkich  nawet deskarza?  deskarz przyszedł kiedyś po poradę, pomogłem jak umiałem, był zadowolony, ładnie podziękował, wszystko w porządku:) wiesz jak jest, jak ktoś nie ma dystansu do siebie, to nie będzie miał dystansu w takich tematach, proste:) Biszop twoje zachowanie to jakby Ci to powiedzieć abyś zrozumiała takie ... polskie  ?
|
|
|
|
|
|
|
polskie? nie wiem czy się obrazić czy nie, chyba, że piszesz o sobie;-) widać nie wiemsz o czym mowa, ale nie będę Ci tłumaczył, na tym jednym rdzeniu i tak nie ujedziesz daleko, a ja nie zamierzam się przyczyniać do tego żeby Ci się rozsypał kompletnie, tak więc skończmy temat:) pisz do woli, a jak już zgłębisz jakiś temat, choćby deskarza to się tylko nie zapal, wiesz, z jednym rdzeniem jesteś jak saper, możesz pomylić się tylko raz;-) bywaj zdrów ziomalu 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
polskie? nie wiem czy się obrazić czy nie, chyba, że piszesz o sobie;-) widać nie wiemsz o czym mowa, ale nie będę Ci tłumaczył, na tym jednym rdzeniu i tak nie ujedziesz daleko, a ja nie zamierzam się przyczyniać do tego żeby Ci się rozsypał kompletnie, tak więc skończmy temat:) pisz do woli, a jak już zgłębisz jakiś temat, choćby deskarza to się tylko nie zapal, wiesz, z jednym rdzeniem jesteś jak saper, możesz pomylić się tylko raz;-) bywaj zdrów ziomalu  Krzyżyk na drogę 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak wiec uwozej bo masz podobne zapedy do kombinowania jak mgr i zebys nie skonczyl jak on. chyba ci się gnacik z ginciem popierdolił To teraz gnata przepraszaj 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
śmierć pedałom! Pindol szacun.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Tak wiec uwozej bo masz podobne zapedy do kombinowania jak mgr i zebys nie skonczyl jak on. chyba ci się gnacik z ginciem popierdolił To teraz gnata przepraszaj  jesli lubisz jak ktos Cie dyma na prawo i lewo to przepraszaj 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak wiec uwozej bo masz podobne zapedy do kombinowania jak mgr i zebys nie skonczyl jak on. chyba ci się gnacik z ginciem popierdolił To teraz gnata przepraszaj  jesli lubisz jak ktos Cie dyma na prawo i lewo to przepraszaj  Rzuciłeś tylko jakieś bezpodstawne oskarżenie mistrzu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No właśnie. Albo rozwiń albo cofnij, bo z @Gnacikiem się piło i takie opinie dziwią.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
No właśnie. Albo rozwiń albo cofnij, bo z @Gnacikiem się piło i takie opinie dziwią. Dobra, otrzymałem propozycję wypożyczenia/kupienia konta bet365 od gnacika. Mimo że już dawno zrezygnowałem z kont bet365 ale z ciekawości spytałem co i jak bo zaciekawiła mnie cena konta, była zdecydowanie za wysoka. Gnacik zapewniał mnie, że konto jest jego itp. i to dlatego cena tak wysoka ale wziełem kolege na wstrzymanie aby sprawdzić czy rzeczywiście to co piszę jest prawdą. Okazało się że gnacik chciał lub zrobił sobie na forum mały bizesik a dokładniej brał od innych osób konta bet365 i próbował je sprzedać za x więcej na forum, oczywiście konta nie były jego czyli ewidentnie wprowadzał kupującego w błąd.
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
czy w pakiecie do konta była pocztówka?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
PS. Mam nieużywane od 3-4 lat konto na bet365 jakby co... hehe... :-D 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
czy w pakiecie do konta była pocztówka? wali mnie to, jak szuka pomysłu na biznes to nich ściagnie sobie kontener chińszczyzny i niech zapierdala na bazar 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ee to nie oszustwo, tylko cwany biznesmen. 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|