|
|
old hand
|
|
old hand
witam mam zapytanie w kwestii takiej iz poszukuje prywatnej pozyczki wiem ze to moze nie miejsce ale w koncu dzial to i owo to chyba odpowiednie miejsce do takiego pytania
chodzi mi o 1000zl na czas miesiaca, moj pracodawca spoznia sie z wyplata (nie jestem zarejstrowany)a jako ze mieszka sam nie moge od nikogo z rodziny pozyczyc.
jesli ktos wie kto oferuje takie cos ew, moze ktos z forum sie zajmuje
prosze o priv jesli mozna bylbym wdzieczny nie usuwac tematu ew. go tylko zablokowac do wpisow. i mozna usunac ok. polnocy
mam ipko i skrill.
prosze tylko o powazne podejscie do tematu
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
witam mam zapytanie w kwestii takiej iz poszukuje prywatnej pozyczki wiem ze to moze nie miejsce ale w koncu dzial to i owo to chyba odpowiednie miejsce do takiego pytania
chodzi mi o 1000zl na czas miesiaca, moj pracodawca spoznia sie z wyplata (nie jestem zarejstrowany)a jako ze mieszka sam nie moge od nikogo z rodziny pozyczyc.
jesli ktos wie kto oferuje takie cos ew, moze ktos z forum sie zajmuje
prosze o priv jesli mozna bylbym wdzieczny nie usuwac tematu ew. go tylko zablokowac do wpisow. i mozna usunac ok. polnocy
mam ipko i skrill.
prosze tylko o powazne podejscie do tematu pożycze Ci ale oddasz mi 2.000 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
vivus.pl dokladnie , 1 pozyczka 0%
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w ing banku slaskim jest pozyczka 900zl bierzesz - tyle samo oddajesz.
|
|
|
|
|
solus contra omnes
|
|
solus contra omnes
moj pracodawca spoznia sie z wyplata (nie jestem zarejstrowany) w ing banku slaskim jest pozyczka 900zl bierzesz - tyle samo oddajesz. a na co ma dostać ten kredyt w banku, na kartę rowerową ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no to szykuje się kolejna afera 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
u19 smialo wal do simonsa
tylko daj mu jakis paragon z leclerca pod zastaw
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
domaitis] moj pracodawca spoznia sie z wyplata (nie jestem zarejstrowany) w ing banku slaskim jest pozyczka 900zl bierzesz - tyle samo oddajesz. a na co ma dostać ten kredyt w banku, na kartę rowerową ? pisalem o pozyczce. jesli dla ciebie to to samo co kredyt to  a kolega nie napisal zadnych szczegolow czy ma zdolnosc kredytowa itp. wiedzialem o tym, to napisalem. u19 wybierze co bedzie chcial
|
|
|
|
|
solus contra omnes
|
|
solus contra omnes
domaitis] moj pracodawca spoznia sie z wyplata (nie jestem zarejstrowany) w ing banku slaskim jest pozyczka 900zl bierzesz - tyle samo oddajesz. a na co ma dostać ten kredyt w banku, na kartę rowerową ? pisalem o pozyczce. jesli dla ciebie to to samo co kredyt to  a kolega nie napisal zadnych szczegolow czy ma zdolnosc kredytowa itp. wiedzialem o tym, to napisalem. u19 wybierze co bedzie chcial niewazne pozyczka czy kredyt, piszesz o ing, a to bank, a tam pracujacym na czarno nie daja
|
|
|
Link skopiowany do schowka