|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
slabo z golami w lidze misiow,oj slabo
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Arsenal w tym roku dublet, LM i liga. Możecie mnie cytować, wspomnicie te słowa w maju  w lidze mam nadzieje ,ale w LM taki Bayern ich zjada na sniadanie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Arsenal w tym roku dublet, LM i liga. Możecie mnie cytować, wspomnicie te słowa w maju  [ Linked Image]
|
|
|
|
|
5 minut po czasie
|
|
5 minut po czasie
celtic jazda w 2 polowie po rogi !!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zeby robic dublety to trzeba miec chocby odrobine szeroka kadre
a nie 20 zawodnikow z czego 5-6 bez przerwy na liscie kontuzjowanych
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
Barcelona 
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
weźcie coś zróbcie z tym kolesiem od ``Milan zero celnych strzałów :D`` .....
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Kadra Engela i tamte czasy dla mnie miały świetny klimat. Czuło się że ta drużyna się zna że nie jedną flaszkę już razem wypili a Olisadebe to było prawdziwe wejście smoka. Przyszedł człowiek wprowadził nas do MŚ i zniknął. To se ne wrati. Teraz są świetni piłkarze ale jakoś nie ma tego ducha drużyny i myślę że tutaj wiele do zrobienia miałby charyzmatyczny trener. rozbawiłeś mnie szczególnie linie obrony mamy świetną 
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Interesuje mnie gol dla Ajaxu i wygrana Blaugrany, nie wiem jak to zrobicie ale macie zrobić.
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Kadra Engela i tamte czasy dla mnie miały świetny klimat. Czuło się że ta drużyna się zna że nie jedną flaszkę już razem wypili a Olisadebe to było prawdziwe wejście smoka. Przyszedł człowiek wprowadził nas do MŚ i zniknął. To se ne wrati. Teraz są świetni piłkarze ale jakoś nie ma tego ducha drużyny i myślę że tutaj wiele do zrobienia miałby charyzmatyczny trener. zgadza sie nie ma chemii ,blasku ,walki o tak reprezentacja i nic, Smuda sie sqrwil i Fornalik robi to samo , jak mozna powolac zawodnika co nie gra w klubie to jest jak pisze Bitek kryminał
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Arsenal w tym roku dublet, LM i liga. Możecie mnie cytować, wspomnicie te słowa w maju  w lidze mam nadzieje ,ale w LM taki Bayern ich zjada na sniadanie kiedy to było chyba rok temu, bayern wygrał 3-1 na wyjezdzie i u siebie 0-2 przegrał z arsenalem, a wtedy to był taki sobie ten arsenal
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gol dla ajaxu chyba bedzie ale barca nie wiem
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
Biczu, mamy świetnych piłkarzy, a na pewno klasowych, ale sporo im zaangażowania i innych takich brakuje to tych co są choćby na el. do Japonii i Korei
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Arsenal w tym roku dublet, LM i liga. Możecie mnie cytować, wspomnicie te słowa w maju  w lidze mam nadzieje ,ale w LM taki Bayern ich zjada na sniadanie w zeszlym sezonie ledwo ograli arsenal - arsenal sprawil im najwiecej klopotu...masz pamiec krotka
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
taka ekipa , oli skończył gdzies w lidze chinskiej , kałużny przerzuca paczki w angielskim dhlu , kryszałowicz kończył kariere w A lidze , karwan nic po mistrzostwach wielkiego nie osiagnal,
Jedynie o Dudku mozna mówić że został spełnionym piłkarzem , bo żurawski poszedł na zachód i tyle go widziano
A teraz mamy chłoptasi co bramki dla realu strzelają w klubach , zostają okrzykiwani najlepszymi obrońcami w bundeslidze i co z tego jak oni nie mają jaj , przynajmniej większość
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Arsenal w tym roku dublet, LM i liga. Możecie mnie cytować, wspomnicie te słowa w maju  w lidze mam nadzieje ,ale w LM taki Bayern ich zjada na sniadanie W poprzednim sezonie Arsenal o mały włos nie wyrzucił Bayernu
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Kadra Engela i tamte czasy dla mnie miały świetny klimat. Czuło się że ta drużyna się zna że nie jedną flaszkę już razem wypili a Olisadebe to było prawdziwe wejście smoka. Przyszedł człowiek wprowadził nas do MŚ i zniknął. To se ne wrati. Teraz są świetni piłkarze ale jakoś nie ma tego ducha drużyny i myślę że tutaj wiele do zrobienia miałby charyzmatyczny trener. Zamieniłbym to słowo na : piękniI by się wszystko zgadzało 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
weźcie coś zróbcie z tym kolesiem od ``Milan zero celnych strzałów :D`` ..... jak kiedys wydasz 3 stowy, ktore mialy isc na czynsz za mieszkanie to tez tak bedziesz pisal 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
weźcie coś zróbcie z tym kolesiem od ``Milan zero celnych strzałów :D`` ..... nie tylko celnych szczałów ale w ogóle szczałów 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jeszcze zapomniałem o krzynówku też był równy gość , strzelał dla realu z wolnych i w reprezentacji , ta bomba na 2:2 w końcowce meczu z portugalią genialna 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|