|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na kogo trafia Ferrer w nastepnej rundzie? bo czarno go widze Rysiek, szybkie 2-0. Ale pewnie kursy niskie. 2-0 w strone ferrera ? Bądźmy powazni.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ouanna widze po czelkach się musi teraz wozić. A pamiętam jak na jednym RG robił małą furorę swoją grą.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na kogo trafia Ferrer w nastepnej rundzie? bo czarno go widze Rysiek, szybkie 2-0. Ale pewnie kursy niskie. 2-0 w strone ferrera ? Bądźmy powazni. w obecnej formi to jeden wart drugiego
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
może i słabe roczniki ale amerykanów na korcie cechowała waleczność a ta czarna to bez walki oddaje na stojaco
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w obecnej formi to jeden wart drugiego Rysia widziałem z Raonicem w Bangkoku ostatnio to nie grał źle. Co innego Dzik, który mocno pod formą.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ouanna widze po czelkach się musi teraz wozić. A pamiętam jak na jednym RG robił małą furorę swoją grą. znaczy futuresach 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w obecnej formi to jeden wart drugiego Rysia widziałem z Raonicem w Bangkoku ostatnio to nie grał źle. Co innego Dzik, który mocno pod formą. ja rysia dzisiaj widzialem z tomicem i wola to o pomste do nieba
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w obecnej formi to jeden wart drugiego Rysia widziałem z Raonicem w Bangkoku ostatnio to nie grał źle. Co innego Dzik, który mocno pod formą. ja rysia dzisiaj widzialem z tomicem i wola to o pomste do nieba to troche przyhamowałeś moje parcie na Ryśka.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w obecnej formi to jeden wart drugiego Rysia widziałem z Raonicem w Bangkoku ostatnio to nie grał źle. Co innego Dzik, który mocno pod formą. ja rysia dzisiaj widzialem z tomicem i wola to o pomste do nieba to troche przyhamowałeś moje parcie na Ryśka. nie twierdze ze tego nie wygra  ale co mascil to jego
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
patrzac na forme niby delikatnie wychodzi zeby grac rysia,ale jak bedzie kurs warty swieczki to jak dla mnie mozna uderzyc pitbulla ,bo kaszkietowi ewidentnie nie pasuje ferru i zeby go pokonac nawet w slabszej formie to bedzie musial zagrac duzo lepiej niz dzis czy tydzien temu,ale wszystko zalezy od kursow
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w obecnej formi to jeden wart drugiego Rysia widziałem z Raonicem w Bangkoku ostatnio to nie grał źle. Co innego Dzik, który mocno pod formą. ja rysia dzisiaj widzialem z tomicem i wola to o pomste do nieba to troche przyhamowałeś moje parcie na Ryśka. Nie robmy z dzika, w formie zawodnika  Rychu go zwinie jak nalesnika 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
kursy powinny byc na równi, po 1.8 mysle
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kursy powinny byc na równi, po 1.8 mysle nie nie, ze względu na h2h faworytem będzie Dzikus.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
patrzac na forme niby delikatnie wychodzi zeby grac rysia,ale jak bedzie kurs warty swieczki to jak dla mnie mozna uderzyc pitbulla ,bo kaszkietowi ewidentnie nie pasuje ferru i zeby go pokonac nawet w slabszej formie to bedzie musial zagrac duzo lepiej niz dzis czy tydzien temu,ale wszystko zalezy od kursow a to czemu..?? Kursy nie graja 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w tym sensie ze uwazam ze wygra ferru,ale jak sie wyglupia z kursami i beda zanizone na niego to dam sobie spokoj bo to nie jest ferru z tamtego sezonu...jak wystawia w miare po rowno to bede zadowolony do momentu rozpoczecia meczu,a pozniej sie okaze czy zadowolenie nie zmieni sie w cos innego 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w tym sensie ze uwazam ze wygra ferru,ale jak sie wyglupia z kursami i beda zanizone na niego to dam sobie spokoj bo to nie jest ferru z tamtego sezonu...jak wystawia w miare po rowno to bede zadowolony do momentu rozpoczecia meczu,a pozniej sie okaze czy zadowolenie nie zmieni sie w cos innego  Pamietam jak Dziku spakowal walizy kilka lat temu i mial juz wiecej nie grac, ale stwierdzil ze nigdzie nie zarobi takiego siana  ...walczak jest,ale Rysio ostatnio naprawde zaskakuje na plus'a 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
zeby tylko to parcie na rysia nie przerodzilo sie w zaparcie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w tym sensie ze uwazam ze wygra ferru,ale jak sie wyglupia z kursami i beda zanizone na niego to dam sobie spokoj bo to nie jest ferru z tamtego sezonu...jak wystawia w miare po rowno to bede zadowolony do momentu rozpoczecia meczu,a pozniej sie okaze czy zadowolenie nie zmieni sie w cos innego  Pamietam jak Dziku spakowal walizy kilka lat temu i mial juz wiecej nie grac, ale stwierdzil ze nigdzie nie zarobi takiego siana  ...walczak jest,ale Rysio ostatnio naprawde zaskakuje na plus'a  nie twierdze ze nie jest w minimalnie lepszej formie,trzeba mu oddac ze to co zrobil na USO to wielka sprawa,ale po USO obnizyl nieco loty i jak zagra jak dzisiaj z tomicem to go nie widze,choc nie bylo jakos najgorzej....no i to czym sie mocno sugeruje w tym meczu to m.in to ze pamietam troche z ich wspolnych pojedynkow i nawet na slabego ferrera bedzie potrzebny konkretny rysiu....nierowna sredniawka jak dzis sie nie sprawdzi ale poki co czekam na kursy
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
|
|
|