Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 94 z 97 1 2 92 93 94 95 96 97
T
you'll never walk alone
you'll never walk alone
T Offline
Originally Posted by moc_Pierdu
Federer - Seppi co powiecie ?

2-0 Fedex

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
paire?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by tronk
Originally Posted by gajus_bonus
Originally Posted by Domel
Originally Posted by Fernando Gonzalez
a ja już nie raz tłumaczyłem, że ilość nie ma znaczenia, tylko splot szczęścia, umiejętności zawodników i niestety zmieniająca się jak u kobiet dyspozycja dnia u zawodników niżej sklasyfikowanych ...
1 mecz = 1 szansa na wyjebkę
4 mecze = 4 szanse na wyjebkę

Nie ma znaczenia?
wszystko zalezy od srodkow i stawki jednemu wystarczy 1.20 dziennie a innemu i 3 za malo wiec wszystko jest wzgledne wiekszosc z nas jest dorosla ryzykuje wlasne pieniadze wiec nie ma co przekonywac ludzi do swoich racji bo tu kazdy uwaz ze ma racje i kazdego system gry jest najlepszy wink

na logike i trzezwe myslenie to z Domelem trudno sie nie zgodzic
no tak tylko ze 1.20 mozna zbudowac z 4 typow a 3 mozna zagrac singla wszystko jest sztuka wyboru i chlodnej glowy o ktora tutaj najtrudniej wink takie spory kto ma racje na temat grania i tak sa bezsensowne bo kazdy ma swoja racje i ja nie widze takiej opcji zeby np ktos mi zmienil moja strategie gry ktorej sie trzymam od mniej wiecej 2005 roku smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
[quote=Fernando Gonzalez]

Nie ma znaczenia?
wszystko zalezy od srodkow i stawki jednemu wystarczy 1.20 dziennie a innemu i 3 za malo wiec wszystko jest wzgledne wiekszosc z nas jest dorosla ryzykuje wlasne pieniadze wiec nie ma co przekonywac ludzi do swoich racji bo tu kazdy uwaz ze ma racje i kazdego system gry jest najlepszy wink

na logike i trzezwe myslenie to z Domelem trudno sie nie zgodzic
no tak tylko ze 1.20 mozna zbudowac z 4 typow a 3 mozna zagrac singla wszystko jest sztuka wyboru i chlodnej glowy o ktora tutaj najtrudniej wink takie spory kto ma racje na temat grania i tak sa bezsensowne bo kazdy ma swoja racje i ja nie widze takiej opcji zeby np ktos mi zmienil moja strategie gry ktorej sie trzymam od mniej wiecej 2005 roku smile

granie np singli za wiekszy hajs ma sens...niz kilka typow gdzie zawsze cos uwali

W
Wiara Gwarancja Wygranej
Wiara Gwarancja Wygranej
W Offline
Berrer + Guez dubel z czelka izi powinien byc/

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Rację mają tylko Ci którzy zyskują na swoich racjach wink

Z tego co widzę to wszyscy (może prawie wszyscy) ogarnięci ludzie grają wyłącznie singlami. Jeżeli już się taśma zdarzy to raczej puszczona za 1/10 płaskiej stawki.

Swoje napisałem, nikogo na siłę przekonywał nie będę.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by moc_Pierdu
Federer - Seppi co powiecie ?

2-0 Fedex
Ja się nie zdziwię jak będzie odwrotnie.

To samo Nadal, jakiś hc na Dolgo trzeba pobrać.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

na logike i trzezwe myslenie to z Domelem trudno sie nie zgodzic [/quote] no tak tylko ze 1.20 mozna zbudowac z 4 typow a 3 mozna zagrac singla wszystko jest sztuka wyboru i chlodnej glowy o ktora tutaj najtrudniej wink takie spory kto ma racje na temat grania i tak sa bezsensowne bo kazdy ma swoja racje i ja nie widze takiej opcji zeby np ktos mi zmienil moja strategie gry ktorej sie trzymam od mniej wiecej 2005 roku smile [/quote]

granie np singli za wiekszy hajs ma sens...niz kilka typow gdzie zawsze cos uwali [/quote] ja sie z toba zgadzam bo ja gram zawsze tylko single i tylko live ale nie mozna odmowic komus gry AKO jak mu sie to podoba i uwaza to za dobry kierunek kiedys tez tak gralem i kwoty ktore moglem wygrac robily na mnie wrazenie teraz wole mniej ale regularnie wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Z tego co widzę to wszyscy (może prawie wszyscy) ogarnięci ludzie grają wyłącznie singlami. Jeżeli już się taśma zdarzy to raczej puszczona za 1/10 płaskiej stawki.

no ale wiesz jak tu jest wink tu kazdy jest na plusie laugh jest tylko pare osob ktore sa w stanie sie przyznac ze czasem nie idzie i MINUS jest wink

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
ja sie z toba zgadzam bo ja gram zawsze tylko single i tylko live ale nie mozna odmowic komus gry AKO jak mu sie to podoba i uwaza to za dobry kierunek kiedys tez tak gralem i kwoty ktore moglem wygrac robily na mnie wrazenie teraz wole mniej ale regularnie wink
Słowo klucz: Mogłem

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
Haas 0 pkt na returnie ...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ja sie z toba zgadzam bo ja gram zawsze tylko single i tylko live ale nie mozna odmowic komus gry AKO jak mu sie to podoba i uwaza to za dobry kierunek kiedys tez tak gralem i kwoty ktore moglem wygrac robily na mnie wrazenie teraz wole mniej ale regularnie wink
Słowo klucz: Mogłem
proste smile wielki kupon udalo mi sie wygrac tylko raz 23 spotkania AKO 273 kupon spontan na koniec sezonu praktycznie zero analizy tylko na logike kto musi wygrac a komu sie juz nie chce grac i totalny misz masz dyscyplin... jak to weszlo do dzis nie wiem ale weszlo totalny fart wink to tyle jesli chodzi o AKO granie

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

no ale wiesz jak tu jest wink tu kazdy jest na plusie laugh jest tylko pare osob ktore sa w stanie sie przyznac ze czasem nie idzie i MINUS jest wink

mi teraz nie idzie i jest ------- jak ch...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
macie jakas strone gdzie mozna znalezc jakies staty np z asami ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
czy jest ktos tutaj kto dostal limit w bet365? albo slyszeliscie kims takim?

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
Haas boom smile

T
you'll never walk alone
you'll never walk alone
T Offline
na uj tu kłamac i tak z tego profitów nie ma, bo mozna miec passe czy passy a jak podliczyc całą działalnosc z bukiem to by mozna sie za łeb złapac laugh

veteran
veteran
Suarez Navarro C. (Esp)
Nishikori K. (Jpn)
Wawrinka S. (Sui)

Co myślicie Panowie?

A
old hand
old hand
A Offline
czy jest ktos tutaj kto dostal limit w bet365? albo slyszeliscie kims takim?

ja mam limit wygranej 45 lub 135 złotych

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ale daremny fiut z tego Granollersa , deblista idzie do prawej strony siatki i 3/4 zostawia wolnego miejsca eh

Strona 94 z 97 1 2 92 93 94 95 96 97

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (betowiec, rafal08, przemekwn, latajaca_holenderka, poozon, Sensei), 2,702 gości, oraz 15 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,828
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025