|
|
old hand
|
|
old hand
Gaske jestes "krysztalowo" uczciwym czlowiekiem , ale powiem Ci ze mam wyjebane na taki system jaki ma skril , skoro dopiero po dwoch tygodniach "wylapali" ze brakuje im 1000 pln....a co do "przycwaniakowania".....nie wlamalem sie nikomu na konto....byly pieniadze ...to je przelalem . Zreszta....to bez znaczenia.....jak bym ich chcial "wyjebac" nie afiszowal bym sie z tym na forum....logiczne to chyba jest....ale Gaske nie potrzebnie sie unosisz bo ja Cie nie obrazam .
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Dobra, mój post już nieaktualny. Nie wiem czy to efekt mailowej reklamacji jaką złożyłem w przelewy24, czy samo z siebie, ale z półgodzinnym opóźnieniem kasa pojawiła się tam gdzie miała się pojawić.
@pawcio1 - Gaske ma rację.
Przecież z tego co napisałeś wynika, że zaje*ałeś kasę, która w wyniku błędu systemu jeszcze była na twoim koncie. I jeszcze się z tego cieszyłeś. Więc nie dziw się teraz, że masz poblokowane konta i traktują cię jak złodzieja.
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
prawdziwy POlak pawcio1  gratulację przez takich jak Ty traktują nas jak traktują. wstyd
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Dobra, mój post już nieaktualny. Nie wiem czy to efekt mailowej reklamacji jaką złożyłem w przelewy24, czy samo z siebie, ale z półgodzinnym opóźnieniem kasa pojawiła się tam gdzie miała się pojawić.
@pawcio1 - Gaske ma rację.
Przecież z tego co napisałeś wynika, że zaje*ałeś kasę, która w wyniku błędu systemu jeszcze była na twoim koncie. I jeszcze się z tego cieszyłeś. Więc nie dziw się teraz, że masz poblokowane konta i traktują cię jak złodzieja. jakie konta ?...jest cos o czym nie wiem ??...sprawdzalem teraz i wszystkie konta mam czynne....oprocz skrilla ktory ma zajebisty system i wiekszosc narzeka na nich
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
A Poza tym napisalem do nich maila ....chce to zalatwic bo moga sie kiedys przydac.....nie moja wina ze barany nie odpisuja
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
na forum się z tą informacją podzieliłeś bo się obsrałeś delikatnie ?
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
prawdziwy POlak pawcio1  gratulację przez takich jak Ty traktują nas jak traktują. wstyd co się przypierdalasz była sznasa z tysia zrobić dwa to skorzystał  ps. masz rację ...........wstyd 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
prawdziwy POlak pawcio1  gratulację przez takich jak Ty traktują nas jak traktują. wstyd Jak cie traktują ? Mów za siebie, skoro Cie życie skrzywdziło i traktują cie tak a nie inaczej, nie znaczy że to każdego się to tyczy, a po drugie idź na Quasi tenis żale wylewać anie wtracasz się tam gdzie nie masz nic do powiedzenia, oprócz jebać oszusztów, bo takimi wpisami to robisz z siebie posmiewisko chłopie.
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
prawdziwy POlak pawcio1  gratulację przez takich jak Ty traktują nas jak traktują. wstyd co się przypierdalasz była sznasa z tysia zrobić dwa to skorzystał  ps. masz rację ...........wstyd  Ludzie śmieszni jesteście, normalnie kryminalne przestępstwo popełnił pawcio  , skoro pisze że chciał oddać im ta kase to w czym problem ? równie dobrze mógłby tego nie robić i olać ten Skrill, przecież jeśli dostał kase na skrill a nie ściągneło mu z konta to nie jest jego wina. Co to za wałek :), bądźmy poważni.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
na forum się z tą informacją podzieliłeś bo się obsrałeś delikatnie ? Oli.....idz ze do jakiegos psychiatry....obsralem sie :):)....najbardziej Ciebie...ales ty zalosny
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
O...przyszla odpowiedz....jezuuuuu...co za barany...chce im kase wplacic a oni zweryfikowac mnie chca....ksero dowodu im mam wyslac......:):).....idioci kurwa...
|
|
|
|
|
|
|
Te Fognini czytanie ze zrozumieniem starsznie u Ciebie kuleje. Poczytaj jeszcze raz post pawcia a potem objaśnienie Bzyka to może inaczej na to spojrzysz.
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Pawcio, zabrałeś pieniądze, które nie należały do Ciebie, a teraz dziwisz się że jest problem?  Zwróć tę kwotę i postaraj się naprawić sytuację. Ściemnij, że myślałeś że dostałeś bonus od buka czy jakąś nagrodę konkursową, ale zwróć całość i licz na to, że odzyskasz możliwość korzystania ze Skrilla.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
hmm teoretycznie skoro je miał jeszcze na koncie to należały chyba do niego ?
To nie bardziej sam Skrill się oszukał, a jakby w taki sam sposób ktoś ich zrobił na 50k ? błąd musiał tkwić w systemie, kase z konta nie zdjęło a na Skrillu sie pojawiła, dla mnie sytuacja kuriozalna.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fognini, myślisz, że jak przez błąd systemu w banku ktoś na Twoje konto przeleje 100k PLN to możesz iść, wypłacić i wszystko gra? Bo przecież leżały na Twoim koncie? A jak się zorientują to ich problem?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Pawcio, zabrałeś pieniądze, które nie należały do Ciebie, a teraz dziwisz się że jest problem?  Zwróć tę kwotę i postaraj się naprawić sytuację. Ściemnij, że myślałeś że dostałeś bonus od buka czy jakąś nagrodę konkursową, ale zwróć całość i licz na to, że odzyskasz możliwość korzystania ze Skrilla. Kase im przeleje w poniedzialek bo mnie zweryfikowali juz...ale "sciemnial" nic nie bede bo "krysztalowy" Gaske i paru innych dopierdoli sie znowu ze oklamalem skrilla :):)
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
prawdziwy POlak pawcio1  brawo pawcio  z rodakow zawsze moge byc dumny, zwlaszcza za granicami Polski  wyjebales frajerow na 1k, oby do przodu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tzw. zlodziej z sumieniem - najpierw zajebie ale potem odda jak go ruszy.
I jeszcze chwalic sie na forum publicznym...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Tzw. zlodziej z sumieniem - najpierw zajebie ale potem odda jak go ruszy.
I jeszcze chwalic sie na forum publicznym... ssaczu.....mam wyjebane na to co mowisz bo jestes glupi jak but.....idioto skonczony przeczytaj uwaznie co pisze a potem matole przestan obrazac ludzi....poza tym twoje gowniarskie prowokacje kieruj do takich "dzieci neostrady" jak ty jestes
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|