|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak widac poziom inteligencji delikwenta porazajacy. Experto banuj 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
http://natemat.pl/68725,sprawdzil-konto-a-na-nim-znalazl-92-biliardy-przez-pomylke-systemu - szkoda, że nie trafiło na Pawcia, przelałby na konto żony 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Jak widac poziom inteligencji delikwenta porazajacy. Experto banuj  Ale czytac umiem......w przeciwienstwie do ciebie
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Fognini, myślisz, że jak przez błąd systemu w banku ktoś na Twoje konto przeleje 100k PLN to możesz iść, wypłacić i wszystko gra? Bo przecież leżały na Twoim koncie? A jak się zorientują to ich problem? No niby kasa nie powinna należeć do mnie w takim przpadku, ale jeśli znajdzie się cwaniak który ta kase sobie wypłaci zanim jeszcze ktoś się skapnie, prawie niemożliwe jest odzyskanie tych pieniędzy od delikwenta, nawet w sądzie może być ciężko z udowodnieniem czegoś oczywistego, w Polsce przepisy prawa są strasznie pogmatwane, można nie raz odnieść wrażenie że wbrew zdrowemu rozsądkowi. Jakiś czas temu była ciekawa sytuacja w Gdańsku gdzie bankomat wypłacał podwójnie przez całą noc, oczywiście wiadomo bankomat był oblężony  bank ma informacje kto i ile razy wypłacał w ciągu nocy, a mimo to kasa jest nie do odzyskania. http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13741292,Bankomat_w_Gdansku_wyplacal_dwa_razy_wiecej__Prawnik_.html
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Chce przelac 2000 zl z MB na konto bankowe i moje pytanie w zwiazku z tym: Czy US przyjebal sie do kogos, kto wyplacal taka duza kwote? Czy lepiej to rozbic na kilka do 500 zl?
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
Chce przelac 2000 zl z MB na konto bankowe i moje pytanie w zwiazku z tym: Czy US przyjebal sie do kogos, kto wyplacal taka duza kwote? Czy lepiej to rozbic na kilka do 500 zl? do 15 000 nie ma opcji, żeby się cokolwiek doczepili, może nawet i więcej, ale do tej kwoty mam pewność
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
z konta Moneybookers wyparowało mi 800 PLN, niby wykazana jest w transakcjach wypłata w bankomacie dnia 1.10.2013 godzina 04:39 ale nie jest to możliwe bo w ciągu tygodnia o tej porze śpię i nie mogł tez tego zrobic nikt inny ponieważ karta jest caly czas w moim posiadaniu. co mogę zrobić w takiej sytuacji?
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Chce przelac 2000 zl z MB na konto bankowe i moje pytanie w zwiazku z tym: Czy US przyjebal sie do kogos, kto wyplacal taka duza kwote? Czy lepiej to rozbic na kilka do 500 zl? do 15 000 nie ma opcji, żeby się cokolwiek doczepili, może nawet i więcej, ale do tej kwoty mam pewność Wielkie dzieki za informacje  Czyli moge spokojnie wyplacac 
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
z konta Moneybookers wyparowało mi 800 PLN, niby wykazana jest w transakcjach wypłata w bankomacie dnia 1.10.2013 godzina 04:39 ale nie jest to możliwe bo w ciągu tygodnia o tej porze śpię i nie mogł tez tego zrobic nikt inny ponieważ karta jest caly czas w moim posiadaniu. co mogę zrobić w takiej sytuacji? Np. skontaktować się z nimi w tej sprawie?  Bezzwłocznie. Nie wiem za bardzo co innego można zrobić tak szczerze. Wal do nich od razu gdy tylko zauważysz coś takiego.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
z konta Moneybookers wyparowało mi 800 PLN, niby wykazana jest w transakcjach wypłata w bankomacie dnia 1.10.2013 godzina 04:39 ale nie jest to możliwe bo w ciągu tygodnia o tej porze śpię i nie mogł tez tego zrobic nikt inny ponieważ karta jest caly czas w moim posiadaniu. co mogę zrobić w takiej sytuacji? data i godzina w historii transakcji to czas księgowania po ich stronie a nie czas rzeczywisty dokonanej wypłaty
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
z konta Moneybookers wyparowało mi 800 PLN, niby wykazana jest w transakcjach wypłata w bankomacie dnia 1.10.2013 godzina 04:39 ale nie jest to możliwe bo w ciągu tygodnia o tej porze śpię i nie mogł tez tego zrobic nikt inny ponieważ karta jest caly czas w moim posiadaniu. co mogę zrobić w takiej sytuacji? Np. skontaktować się z nimi w tej sprawie?  Bezzwłocznie. Nie wiem za bardzo co innego można zrobić tak szczerze. Wal do nich od razu gdy tylko zauważysz coś takiego. Pewnie barany straty odrabiaja :):)ciekawy jestem na jakiej zasadzie oni prosperuja z tym "dziurawym systemem"....wlasnie debilom wplacilem zalegle 1000 PLN....nie bawie sie juz z nimi...doszedlem do wniosku ze nie sa mi juz potrzebni . Ciekawy jestem po jakim czsie wysla mi maila ze wszystko jest ok
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
pawcio, przeprosili Cię za to, że udało Ci się ich oszukać (oczywiście chwilowo dzięki Twojej dobroci) na 1000 zł? Zaproponowali jakieś odszkodowanie?
Do dzisiaj nie rozumiem, czemu ludzie opisują publicznie przypadki, w których próbowali być cwaniakami, a ostatecznie to system jest zły, że się upomniał o przywłaszczone sobie bezpodstawnie pieniądze.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
pawcio, przeprosili Cię za to, że udało Ci się ich oszukać (oczywiście chwilowo dzięki Twojej dobroci) na 1000 zł? Zaproponowali jakieś odszkodowanie?
Do dzisiaj nie rozumiem, czemu ludzie opisują publicznie przypadki, w których próbowali być cwaniakami, a ostatecznie to system jest zły, że się upomniał o przywłaszczone sobie bezpodstawnie pieniądze. No wlasnie mam do nich "olbrzymi" zal ze mnie nie przeprosili....Poljot....popatrz na to z drugiej strony....przelewam im kase z zamiarem zasilenia konta na bet365....wszystko odbywa sie bardzo szybko...przyjmuja wplate...nastepnie przelewaja ja na bet365...ja ja mam juz na becie i nagle "wyskakuje" mi awaryjna sytuacja (abstrachujac oczywiscie)...syn dzwoni i potrzebuje nagle kase wiec wchodze na swoje konto w banku i przelewam mu....jest wszystko ok....wchodze na beta ...sa tam juz pieniadze....i z pozoru wszystko jest ok.....po jakims czasie skrill sie odzywa przez maila i pisze mi ze nie dostali pieniedzy z mojego banku.....i tu jest pytanie...to skad moje pieniadze na bet365 ??....pisalem juz w poprzednich postach ze mam wyjebane juz na skrilla ....zalatwilem co mialem zaltwic ale czytajac poprzedni post forumowicza ktoremu "wjebalo" 800 PLN , nie mam juz zamiaru korzystac z ich uslug.....brakuje jeszcze tego zeby po jakims czasie upomnieli sie jeszcze na maila zeby im wplacic jakies odsetki za czas (to czysta spekulacja oczywiscie).......majac na uwadze ich nieprofesjonalne podejscie do calej sprawy nie mam zamiaru miec cokolwiek z nimi wspolnego i temat uwazam za zamkniety .
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
Jak sie teraz u nich wymienia plt na nagrody? bo ni chu chu w tym nowym systemie nie chce mi wymienic 
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
wymienial ktos ostatnio u nich punkty na nagrody?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak sie teraz u nich wymienia plt na nagrody? bo ni chu chu w tym nowym systemie nie chce mi wymienic  A próbowałeś się zalogować przez ten link: https://skrill.loyaltypointstore.com/index.php?&reloaded=true ? Bo ja nie mogłem się do sklepu w ogóle zalogować wcześniej, a z tego linka się loguję.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A gdzie mozna sprawdzic ile sie ma tych pkt?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A gdzie mozna sprawdzic ile sie ma tych pkt? Jak jesteś VIPem to normalnie masz po zalogowaniu na swoje konto. Jak nie jesteś VIPem to nie masz punktów 
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
i z tego linku wszystko smiga  wielkie  dla Ciebie
|
|