Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 4 z 17 1 2 3 4 5 6 16 17
L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Jakies sluchaweczki, dokonalowe, mi potrzebne. Nie mam bzika na zajebistym brzmieniu. Zawsze uszkadzaly mi sie przy jacku albo przy samej sluchawce wiec fjanie gdyby mialy jakis patent antyuszkodzeniowy_w_tym_miejscu, widzialem kiedys pleciony przewod, to cos daje ?

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by wwwujek
Originally Posted by Kameleon
Originally Posted by wwwujek
Mamy tu jakiegoś kibica Arki Gdynia?
Jak nazywał się Trener przygotowania motorycznego, który pracował u Was w ubiegłym sezonie? Grzegorz Ryś?

Pozdr.

Wojciech Ignatiuk

Chciałem podziękować na PW, ale przekroczony limit.. Na ostatnim meczu byłeś?

Na szczęście nie byłem, to co ostatnio wyprawiają...nie da się opisać.

S
SJS Offline
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Jakby ktoś poratował lajkiem w konkursie o karmę byłbym wdzięczny smile

https://www.facebook.com/photo.php?...5.151787954847132&type=1&theater

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Znajoma prosiła o mnie o zagłosowanie.

Wystarczy kliknąć na podoba mi się i wpisać pojawiające się cyfry.

http://www.nivea.pl/Porady/ext/pl-PL/My_perfect_beauty_case_from_NIVEA?galeria=5214

Dzięki
Pzdr.

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Poszło.

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Originally Posted by SJS
Jakby ktoś poratował lajkiem w konkursie o karmę byłbym wdzięczny smile

https://www.facebook.com/photo.php?...5.151787954847132&type=1&theater

tez poszlo smile
[Linked Image]

enthusiast
enthusiast
Chcę dostać trochę kasy za złoty łańcuszek (Leży w schowku już 21 lat, użyty może 3 razy). Jest na forum osoba, która zna się na tym?

Wiem tylko, że waży ok 11 gram, próby nie znam, więc nie wiem na jaką cenę mogę liczyć oraz czy mnie jubiler/złotnik/osoba skupująca nie zrobi w bambuko.

Co proponujecie: pójść do skupu, wystawić na allegro, przetopić?
Ewentualnie jaką cenę powinienem wymagać biorąc pod uwagę powiedzmy średnio/kiepską próbę.

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
musisz wiedziec jaka proba, idz do kilku punktow najlepiej, pamietaj tez o lombardach!

czasem wpadam do kolegi co ma lombard i widze co tam ludzie przynosza smile

Huachipato
Huachipato
Z jakich stron oprócz exsite i peb mozna sciągać filmy za darmo ??

X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline
isohunt.com
thepiratebay.se

tongue

Io sono Interista
Io sono Interista
Originally Posted by Isildur
Z jakich stron oprócz exsite i peb mozna sciągać filmy za darmo ??

Od jakiegoś czasu zasysam tylko z torrentów, ale kiedyś korzystałem z darkwarez.pl smile
Wymagana rejestracja, ale warto. Nawet gdy jakiegoś filmu nie ma, to wystarczy napisać w dziale 'prośby' i na pewno coś poradzą.

Jeśli jednak zdecydowałbyś się na torrent to, do powyższych linków dorzuciłbym tylko - http://kickass.to/

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
witam,

pytanie mam, może ktoś akurat się orientuje (lub słyszał gdzieś):

po jakim czasie, lub może po ilu tys strona zwraca się zakup kserokopiarki? Mam możliwość wstawienia takiego sprzętu, sporo osób pyta, bo w okolicy nie ma, ale czy w ogóle jest sens się w to bawić, bo jak wiadomo na zarobek by trzeba było poczekać, i tu pytanie - jak długo?

Oczywiście chodzi mi o orientacyjne informację, całość sobie dokładnie przekalkuluję jak już będę wstępnie zachęcony.

Pozdrawiam

tkliwy nihilista
tkliwy nihilista
Originally Posted by shatig
Chcę dostać trochę kasy za złoty łańcuszek (Leży w schowku już 21 lat, użyty może 3 razy). Jest na forum osoba, która zna się na tym?

Wiem tylko, że waży ok 11 gram, próby nie znam, więc nie wiem na jaką cenę mogę liczyć oraz czy mnie jubiler/złotnik/osoba skupująca nie zrobi w bambuko.

Ewentualnie jaką cenę powinienem wymagać biorąc pod uwagę powiedzmy średnio/kiepską próbę.

złoto bardzo dołuje od pewnego czasu, wybrałeś naprawdę lichy moment na sprzedaż. skoro leżał tyle lat, wstrzymałbym się jeszcze jakiś czas, chyba, że szybko potrzebujesz kasy

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z moich kalkulacji by wychodziło, że dobry sprzęt można kupić do 5000zł brutto, który gwarantuje koszt wydruku 1 str A4 na poziomie 1gr. 1 kartka papieru to koszt ok 2gr (ryza 500 kartek po 10zl), zatem narzut jest dość ładny, skoro przy mniejszych ilościach życzą sobie za ksero nawet po 20gr/stronę.

enthusiast
enthusiast
Originally Posted by Danielsan

złoto bardzo dołuje od pewnego czasu, wybrałeś naprawdę lichy moment na sprzedaż. skoro leżał tyle lat, wstrzymałbym się jeszcze jakiś czas, chyba, że szybko potrzebujesz kasy

Dzięki - aż tak się nie spieszy, więc słuszna uwaga, poczekam aż cena podskoczy. Aby sprawdzić jaką próbę ma dany łańcuszek trzeba go pewnie jakoś "uszkodzić"?

W
Wiara Gwarancja Wygranej
Wiara Gwarancja Wygranej
W Offline
Witam, mam pytanie, otworzyłem konto w ING w walucie Euro jakiś czas temu i jeszcze nie uaktywniłem tego konta i karty, mogę to np zrobić za pół roku ? dodam że to konto bezpłatne tylko groszowe sprawy za karte.

tkliwy nihilista
tkliwy nihilista
Aby sprawdzić jaką próbę ma dany łańcuszek trzeba go pewnie jakoś "uszkodzić"?

nie ma takiej potrzeby, wystarczy, że przejdziesz się do jubilera i on Ci to powinien sprawdzić bez jakiegokolwiek uszkadzania

enthusiast
enthusiast
Originally Posted by Danielsan
Aby sprawdzić jaką próbę ma dany łańcuszek trzeba go pewnie jakoś "uszkodzić"?

nie ma takiej potrzeby, wystarczy, że przejdziesz się do jubilera i on Ci to powinien sprawdzić bez jakiegokolwiek uszkadzania
To wszystko jasne. Dzięki za pomoc, poczekam więc na HOSSĘ matrix .

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by _Korver_
Z moich kalkulacji by wychodziło, że dobry sprzęt można kupić do 5000zł brutto, który gwarantuje koszt wydruku 1 str A4 na poziomie 1gr. 1 kartka papieru to koszt ok 2gr (ryza 500 kartek po 10zl), zatem narzut jest dość ładny, skoro przy mniejszych ilościach życzą sobie za ksero nawet po 20gr/stronę.

no ale ile tego pokserujesz na miesiac? bo nawet przy zysku 15gr za strone to musisz zrobic tysiace zeby sie zwrocilo

old hand
old hand
Panowie potrzebuje taniego laptopa,używanego do 500zł. Laptop bedzie służył tylko do przeglądania stronek,poczty. Teraz pytanko gdzie najlepiej kupić allegro?może inne stronki,może ma ktos na forum do sprzedania?

Strona 4 z 17 1 2 3 4 5 6 16 17

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
4 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, JelineK, ElNinho[mmdea], forty), 1,902 gości, oraz 13 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,289
Posty5,836,344
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025